Arama sonuçları: *

• Users: Yusufcuq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yusufcuq

Yardım 5000₺ civarına kulak içi bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

5000₺ bütçem var bu bütçede hangi kulaklıkları önerirsiniz benim için önemli olan ses kalitesi ve ANC performansı mikrofon olsada olur olmasada olur şuanda Redmi Buds 5 Pro kullanıyorum(eğer parasına değicek bir şey olursa bütçeyi biraz daha arttırabilirim
  2. Yusufcuq

İyzico param yatmadı

İyzico sanal kart kullanıyorum 26 Kasım da garanti uygulamasından eft/havale seçeneği ile para gönderdim bugün(20 Aralık) para hala gelmedi ne yapmalıyım
  3. Yusufcuq

İyzico çalışmıyor ödeme yapamıyorum

Ekteki gibi uyarı veriyor Steam, epic games, PlayStore hiçbir yerde kullanamıyorum en son ayın 25 de amazon prime üyeliğini çekti ondan sonra hiçbir alışveriş yapamadım (ayın 26 sında 1400₺ attım garantiden eft olarak oda gelmedi halen)
  4. Yusufcuq

İyzico lisansı iptalmi oldu

Şu anda iyzico kullanabilir varmı alış veriş yapmaya çalışıyorum bankanız onay vermedi diyor
  5. Yusufcuq

Yardım Darksouls indirime girmiş alınır mı?

Steamde üç oyunda indirime girmiş daha önce bu türde oyun oynamadım ama youtube da görünce hoşuma gitmişti şimdi indirimde darksouls oynanırmı
  6. Yusufcuq

Acil! CachyOS kuramıyorum

CachyOs kurmaya çalışırken pacman hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim
  7. Yusufcuq

Hangi linux dağıtımını seçmeliyim

hangi dağıtımı kuracağımı bilmiyorum çok fazla arch ve arch tabanlı dağıtımları öneriyolar ama arch dağıtımları bana diğer dağıtımlara biraz daha karışık gibi geliyor açıkçası çok fazla linux deneyimi olan biri değilim siz ne önerirsiniz?
  8. Yusufcuq

Ryzen 5 5600x işlemciye nasıl overclock yapabilirim

Anakart modeli : Asrock B550 Pro4 İşlemci : AMD Ryzen 5 5600X İşlemci Soğutucu : Thermalright Frozen Prism 240mm sistem bilşenlerim bu şekilde işlemciye nasıl overclock yapabilirim
  9. Yusufcuq

Yardım Nasıl DRM siz oyun indirebilirim

Harici ssd ye oyun indirip farklı bilgisayarlarda oyun oynıyacağım ama Steam den veya epic ten indirdiğim oyunlar drm li olduğu için kullandığım bilgisayarda illa Steam, epic yükleyip hesap açmam gerekiyor bende bununla uğraşmak istemiyorum. Bunun çözümü nedir nasıl drm siz oyun indirebilirim
  10. Yusufcuq

Yardım Ups için akü önerisi

Elimde bir tane ups var ama uzun zamandır kullanılmadığı için aküsü ölmüş bir tane 12V 7A akü arıyorum pc yi bağlıyacağım ona göre kaliteli bir akü önerebilir misiniz?
  11. Yusufcuq

Valorant cross gözükmüyor fps çok düşük

Az önce valorant indirdim dm girdim fps im 60-70 civarı sabit kalmış onuda geçtim crosshair hiçbir şekilde gözükmüyor diğer oyunlarda hiçbir problem yaşamıyorum yani donanımına sorun yok acil yardım lazım (ryzen 5 5600x ve rx 6600 kullanıyorum)
  12. Yusufcuq

Yardım Rust çok vram kullanıyor

Dün indirdim oyunu rastgele bir sunucuya girdim 17-20 fps leri görünce şaşırdım grafikleri kıstım bir fps bile artmadı neden bukadar düşük fps alıyorum diye bakarken farkettimki 8.3 GB vram kullanılıyor bende 8 GB Vram li RX 6600 var bundan kaynaklandığını düşünüyorum bunu çözmenin bir yolu varmı
  13. Yusufcuq

Yardım Powercolor RX 6600 83° ye çıkıyor

Powercolor fighter RX 6600 ekran kartı kullanıyorum 1.5-2 yıldır bende son zamanlarda çok fazla ısınmaya başladı dün akşam subnautica oynarken sıcaklık 83-84 derecelere geldi havalar zaten sıcak ama bu kadar ısınması normalmi ?
  14. Yusufcuq

Taahhütüm bitiyor hangi internet sağlayıcısı seçmeliyim

Şu anda Turkcell superonline 200mbps fiber İnternetini 480₺ ye kullanıyorum bu ay taahhütüm bitiyor yeni fiyatlandırma sonrasında 750₺ fiyat verdiler bu fiyatın altında önerebileceğiniz servis sağlayıcıları neler
  15. Yusufcuq

Öneri Pc ve android de kullanmak için max 3k TL lik gamepad önerir misiniz?

Başlıktada belirttiğim gibi hem android de hemde pc de çalışabilecek max 3k fiyatı olan bir gamepad arıyorum
  16. Yusufcuq

Play Store indirmek istediğim uygulamalarda hata veriyor

Görselde olduğu gibi "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil" uyarısı alıyorum bunu nasıl düzelte bilirim Cihaz: Xiaomi 14T Pro OS: HyperOS 2.1 - Android 15
  17. Yusufcuq

Ryzen 5 5600x rx 6600 çok fazla donma kasma var

Başlıktada belirttiğim gibi sistemim ryzen 5 5600x rx 6600. Dün akşam arkadaşımla oynamak için fortnite indiriyim dedim indirmez olaydım aşırı derecede drop yiyorum 1080p LOW grafiklerde sürekli olarak 60fps altına düşüyor öyle arada falanda değil sürekli win11 pro kuruluydu ondan kayıklı diye...
  18. Yusufcuq

Yardım Xiaomi 14 t pro ekran 144 hz olmuyor

Xiaomi 14T Pro Ekran 144hz gözükmesine rağmen hiçbir oyunda 144 fps ayarı açık olmuyor internetteki hz testlerini yaptımdada 144hz değil 120hz gösteriyor sorun benden kaynaklımı başka yaşayan varmı
  19. Yusufcuq

Windows hangi linux dağıtımına geçmeliyim

Şimdiye kadar hep windows kullandım ama windows artık hoşuma gitmiyor ve linuxa geçmek istiyorum windows tan geçicek biri için en iyi Linux dağıtımı hangisi sizce
  20. Yusufcuq

YARDIM!!! Ventoy hata veriyor

Ventoy ile flash Belleği biçimlendirmek isteğimde ekteki sorunla karşılaşıyorum bunu nasıl çözebilirim ventoy ile biçimlendirebilirm
Geri