merhabalar öncelikle hatadan bahsediyim windows u rufus ile usb ye yazdırmaya çalıştıgımda şı hatayı alıyorum ve başarısız diyip olmuyor ne yaptıysam çözemedim 3 farkı flash bellek denedim ama nafile hata yine aynı her turlu yazdırmayı denedım mbr de olmuyor gpt de nasıl çözebilirim ?
şimdi elimde 2 tane monitör var 1tanesi ana monitörum 2. monitör bağlamak istedğimde bağlıyorm 2 saniye ekran geliyor sonra 2 monitörde uyku moduna geçiyor sonra bilgisayarı tekrar kapatıp açmam gerekıyor açıyorum sonra 2 sindede ekran geliyor geri kapanıyor nasıl çözbilirim 2 side vga...
onceden format attımıştım biosdan flası secıyorum tekrar baslatıp flashı gormesı ıcın goruyordu ama tıkladıgımda herhangıbı bırsey olmuyordu içindeki windowsu sildim rufus la tkr kurdum şimdi ise usb yı görmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olabılırmısınız
Beyler idarelik 3. 4 aylıgına rx 580 e gecemeyi dusunuyorum ama duyduguma gore wattman hatası varmıs belli basli modellerde öneriniz hangi marka olur yada hangi markalarda wattman hatası mevcut 2. El alicagimda
beyler bu Molex kablo alıcağım ekran kartı ıcın ama pc nin içinde molex kabloyu takabılecegım bı kablo v.s göremedım yada her psu da oluyormu molex kablo takma kablosu yoksa benım psu damı yok anlamadım yada ben göremedım yardımcı olursanız sevinirim.