Arama sonuçları: *

• Users: rwonz.west
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Çözüldü✓ Rufus ile windows yazdırmaya çalıştıgımda hata alıyorum

merhabalar öncelikle hatadan bahsediyim windows u rufus ile usb ye yazdırmaya çalıştıgımda şı hatayı alıyorum ve başarısız diyip olmuyor ne yaptıysam çözemedim 3 farkı flash bellek denedim ama nafile hata yine aynı her turlu yazdırmayı denedım mbr de olmuyor gpt de nasıl çözebilirim ?
  2. R

kasaya 2 monitör bağlayınca monitörlerin 2 side kapanıyor

şimdi elimde 2 tane monitör var 1tanesi ana monitörum 2. monitör bağlamak istedğimde bağlıyorm 2 saniye ekran geliyor sonra 2 monitörde uyku moduna geçiyor sonra bilgisayarı tekrar kapatıp açmam gerekıyor açıyorum sonra 2 sindede ekran geliyor geri kapanıyor nasıl çözbilirim 2 side vga...
  3. R

USB den format atıcam windows usbyı gormuyor

onceden format attımıştım biosdan flası secıyorum tekrar baslatıp flashı gormesı ıcın goruyordu ama tıkladıgımda herhangıbı bırsey olmuyordu içindeki windowsu sildim rufus la tkr kurdum şimdi ise usb yı görmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olabılırmısınız
  4. R

rx580 asrock 81 pro btc anakart ile uyumlumudur

h81 pro btc anakart ile uyumlumudur rx580 ona göre alıcam rx580 ı
  5. R

XFX RX 580 EKRAN KARTI ALICAMDA XFX RX 580 HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NEDİR ?

XFX RX 580 EKRAN KARTI ALICAMDA XFX RX 580 HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NEDİR ? Alınır mı? 1500TL BANDINDA BULDUM ALMAYI PLANLIYORUM WATTMAN YADA HERHANGIBI BIR SORUN YARATAN MODELMI XFX RX 580
  6. R

Rx 580 marka onerisi

Beyler idarelik 3. 4 aylıgına rx 580 e gecemeyi dusunuyorum ama duyduguma gore wattman hatası varmıs belli basli modellerde öneriniz hangi marka olur yada hangi markalarda wattman hatası mevcut 2. El alicagimda
  7. R

Rx580 Fivem İcin uygunmu kısa surelik

Beyler 3 aya felan 4070 li sisteme gecicem beni 3 ayligina idare etmesi icin rx580 alicam sizce fivemde low ayarlarda kac fps alirim rpci degilim gunrp ciyim goruntu fazla onemli deil kac fps civari alirim sizce islemci i5 4750
  8. R

Beyler 40k arası am5 rtx 4070 li sistem öneri

beyler 40k civarı asus rtx 4070 li ryzen 5 7500f li b650 anakartli önerebilecegınız sıstem varmı 40k bütcem varda bulamadım ben sız bulursanız atarmısınız
  9. R

Beyler gaminggentr den pc alıcam stokfan çıkıyormu

gaminggentr den pc alıcam hazır sistemin içinden stok fan çıkıyornu bılgınız varmı
  10. R

molex kablo nereye takıcam

beyler bu Molex kablo alıcağım ekran kartı ıcın ama pc nin içinde molex kabloyu takabılecegım bı kablo v.s göremedım yada her psu da oluyormu molex kablo takma kablosu yoksa benım psu damı yok anlamadım yada ben göremedım yardımcı olursanız sevinirim.
Geri