Arama sonuçları: *

• Users: Akitawxz0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Rtx 5000 serisi alınır mı yoksa beklenmeli mi?

Merhabalar sizce 5000 serisi alınmalı mı yoksa 6000 serisi mi beklenmeli sizce kaç yıl sonra çıkar 6000 serisi fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
  2. A

16 yaş part time çalışma

Merhabalar ben 16 yaşındayım böyle günlük 1500 tl kazanma ihtimalim var mı part time çalışsam 9-5 çalışmayı düşünüyorum hangi işleri yapabilirim acaba garsonluk vs. ne düşünüyorsunuz çalışıp bilgisayar alıcam da
  3. A

Hangi ekran kartını almalıyım

Merhabalar 5070 ti vanguard ile 5080 gaming trio modeli arasında kaldım 5080 alabilirim bütçemi zorlamasına rağmen fakat ikisi arasında çok bir fark var mıdır onu merak ediyorum soğutma performansı iyi ve uzun ömürlü bir kart istiyorum 5070 ti da götürür mü ne diyorsunuz (oyun için))
  4. A

Bilgisayar mikrofonu algılamıyor

Merhabalar yeni kablolu kulaklık aldım jack girişli fakat bilgisayar kasa olduğu için hem kulaklık hem de mikrofon bölümü için jack girişi var kulaklığa takınca ses geliyor mikrofon olmuyor mikrofon yerine takınca da tam tersi oluyor. Usb olmadığından ikisini birden açamıyor bunun bir çözümü var...
  5. A

70K sistem önerisi (monitörsüz)

Merhabalar ben oyun için sistem almayı düşünüyorum bütçem 70k bildiğiniz baya iyi bir sistem var mıdır bu civarlarda
  6. A

İşlemcimde bir sıkıntı olabilir mi

Merhabalar normalde benim bilgisayarda roblox oynarken fps dropları yaşanmıyordu fakat birkaç kere bilgisayarı açık bırakmıştım oyunda msi afterburner da açmayı unutmuştum birkaç sefer acaba işlemcim mi bozuldu yandı mı yoksa noldu sizce ne olabilir
  7. A

Bilgisayarın uzun süre açık kalması sorun yaratır mı

Merhabalar ben robloxta afk bırakacağım okuldan eve gelene kadar 10 saat falan bu süreç içinde bilgisayara zarar gelir mi acaba ne yapayım sizce
  8. A

Güzel bir ses programı arıyorum

Merhaba geçici olarak kulak içi kulaklık takıyorum discordda arkadaşlarımla konuşmak için bir program arıyorum şu anda mikrofonum yok soundboard gibi bir yerden yazı yazsam sonra onlara gitse o şekilde iletişim kurabileceğim yer var mı voicemod denedim mikrofon olmadan çalışmadı yardımcı...
  9. A

Googlea aratmadığım garip garip şeyler çıkıyor

Uzun süredir devam ediyor virüs taraması yaptım bişi çıkmadı google hesabımın şifresini değiştirdim hala devam ediyor anlamadım bende bilen varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum
  10. A

Monitör parlaklık ayarları gigabyte f24

Merhabalar bende g-24f var gözleri yormayan kontrast parlaklık ayarı var mı sizde kullanıyorsanız eğer gigabyte monitör teşekkürler
  11. A

Arama geçmişimde kendi kendine yazılan garip şeyler var

Merhabalar benim bunu aratmamama rağmen böyle şeyler yazıyor anlamadım yardımcı olabilcek birisi varsa teşekkürler
  12. A

Discord ve robloxa hangi dnslerle girebilirim

Merhabalar ben normalde warp kullanıyorum fakat bugün robloxa giremedim arada bozuluyor pingi falan da var bana warptan başka güvenilir bir dns verebilir misiniz teşekkür ederim (goodbyedpi hariç bide)
  13. A

Windows 10 tamamen ingilizce yapmak

Merhabalar ben bilgisayarımı ingilizce yapmak istiyorum fakat dili ingilizce seçtiğimde arama yeri falan hala türkçe kalıyor bunu nasıl tamamen ingilizce yapabilirim
  14. A

GoodbyeDPI güvenilir midir?

Merhabalar robloxa girmek için goodbyedpi indirdim fakat güvenilir olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Bir de githubdaki dosyalar mining yapabiliyor mu bunun gibi? Teşekkür ederim
  15. A

Köfte pişmeden önce yıkanır mı

Merhaba köfte yapacaktım tepsiye koydum fakat yanlışlıkla yere düştüler köfteler henüz pişmedi yıkadım fırına koydum bir sıkıntı olmaz değil mi? Teşekkürler.
  16. A

Bilgisayarın çalışma süresi sıfırlanmıyor

Merhabalar bilgisayarım görev yöneticisinde 4 gündür aktif olarak çalışıyor diye gözüküyor fişi çektim güç kaynağını kapadım bir türlü işe yaramıyor ne yapmam lazım bunu sıfırlamak için teşekkkürler
  17. A

Robloxa en güvenli şekilde nasıl girebilirim

Merhabalar biliyorsunuz ki roblox yasaklandı maalesef bende robloxa girmek istiyorum en güvenli şekilde nasıl girebilirim ban riski falan olmadan
  18. A

Goodbyedpi güvenilir mi?

Merhabalar goodbyedpi diye bir uygulama varmış dns değiştiriyor diyolar acaba mining yapar mı? güvenilir mi bilmiyorum bilen biri varsa yazabilir mi? Teşekkürler
  19. A

Bilgisayar kasası yere düştü

Merhabalar bugün kasa olduğu yerde dururken yatağı taşıyoduk kasa havaya doğru kalktı ve yere düştü herhalde bi 30-40 cm falan vardır şuan çalışıyor bir sıkıntısı yoktur diye inanıyorum sizce herhangi bir parça zarar görmüş olabilir mi
  20. A

Çözüldü✓ Bilgisayar kapandıktan sonra değişti

Merhaba arkadaşlar bugün pcye yanlışlıkla bacağım çarptı ondan sonra ekran gitti bilgisayar da ara gaz vermeye başladı sonra kapattım geri açtım windows değişmiş daha garip monitörü 1 hz gösteriyor bir de robloxa girdim açılmıyor bile microsofta bağlı ekran kartı bir şey falan diyodu 1713901674...
Geri