Arama sonuçları: *

• Users: Crasher52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Sistemimi Satıyorum Ne Kadar Eder

Acil Nakit İhtiyacımdan Dolayı Daha Yeni Topladığım Sistemimi Satıyorum Tüm Parçaların Garantileri Vardır Sıfırdan Kendim Topladım.Almak İsteyen Olursa Bana Bırdan Ulaşabilir..... ###PARÇALAR## ₺GAMEBOOSTER MID TOWER KASA ₺GİGABAYTE GAMİNGX V2 ANAKART ₺MSI RX6500 XT EKRAN...
  2. C

RX 6500 XT WRAM HATASI

Arkadaşlar Monitörüm olmadığı için bilgisayarımı tv ye bağladım fakat valorant oynamak istediğimde 3/4 dk çalışıp donuyor ve hemen sonra wram hatası veriyor görüntü belleğinde yer kalmadı vs... tv 4 k ama ben ayarlardan 1080 p ye çektim yalnız yine aynı sorun devam ediyor ne yapmalıyım??
  3. C

Anakart Kasaya uyumlu mu?

Frisby FC-9420G 600W +80 Double Slim Ring Fan Gaming (Oyuncu) Kasa Asus B550 Mk Anakart Bu Kasaya Uyumulumu?
  4. C

Çözüldü✓ Msı Kartmı Asus Kartmı

MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart...
  5. C

Msı Rx 6500Xt Ekran Kartı Ve Ryzen 5 5600 işlemciye Anakart Önerisi

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz parçalara anakart önerisi arıyorum ben asus b550 mk pcı 4.0 anakart buldum bu sisteme nasıl güzel olurmu yada bundan daha iyisi var dediğiniz uygun fiyatlı başka bir kart varmı . Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler 🙂
  6. C

Msı Rx 6500 Xt Ekran Kartına Sistem Önerisi

Elimde Msı Rx 6500xt aldım 1 yıl garantili 3000 TL'ye bu ekran kartına güzel bir sistem öneriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim Geri kalan parçalar için bütçem 10 k anakartı da ekran kartına tam performans vermesi için pcı 4.0 istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Geri