bilgisayarimi aylarca calistirmadigim icin sifresini hatirlamiyorum internetten izledigim videolar ile cmdye girmeye calisiyorum sifre istiyorum siremi unuttum diyorum ana sayfaya atiyor nasil kiracagim ben bu sifreyi elimde herhangi bir usb flash yok
Merhabalar. Sanirim bilgisayarimi kullanmayali birkac ay oldu. Suan bilgisayarim bana lazim. Yaklasik3-4 ay oncesinde prizten cit diye ses gelmesiyle bilgisayar kapandi ve kaldirdik. Ucunda siyah noktalar var. Chatgptye sordugumda bunun buyuk sorunlar yaratabilecegini soyledi. Laptopuma uygun...
Merhabalar. Yıllardır kullandığım instagram hesabım 4 gün önce kapandı. Açtığım yeni hesaplar da kapanıyor. Ana hesabımın kapanma nedenini çocuk istismarı olarak gösteriyor. Halbuki ben de çocuğum ve birini istismar edecek bir şey yapmadım. Instagramın hesabı kurtarmak için gönderdiği linke...
Selamlar. Yakında çalışmaya başlayacağım ve yaz sonu bir bilgisayar toplayacağım. Fakat yaşım daha küçük olduğundan 14 15 den fazla vermezler. Nasıl bir sisem toplamalıyım?
(okul indirimleri zamanı alacağım. Ayrıca 14-15 alacağım gibi hesaplamayın, daha düşük alacakmışım gibi hesaplayın...
Selamlar. 2,5-3 senedir 2. elden aldığım 2017'de çıkan bir laptop kullanıyorum. Çok iyi değildi, hatta performansından hep şikayetçiydim fakat günün sonunda "en azından bilgisayarım var" dedirtiyordu.
Bizim bir taşınma durumumuz oldu ve yaklaşık 2-3 ay elimize sür(e)medik. Geçen aylarda anca...
Merhabalar. Normalde her zaman aternosa giren firefox şimdi güvenlik nedeniyle girmiyor. Sadece aternos değil başka sitelere de girilmiyor. Mesela gamegarajın veya havitin sitesine girmek istesem yine aynı nedenlerle girmiyor. Kardeşim bilgisayarı benden daha çok kullanıyor, ona sorduğumda...
Merhabalar. Size bugün izlediğim bir videoyu özet geçeceğim ve artık neden nvidia ürünlerin alınmaması gerektiğini anlatacağım.
videonun kaynağı
Size videoyu kısaca özet geçeyim:
Nvidia 5060/Ti incelemelerine bazı kurallar getirmiş. Örneğin bu kurallar test yapılırkene DLSS, Frame Gen gibi...
selamlar. bugun gercekten cok kotu bir kabus gordum ve kabusum gercek gibi bir sey oldu. gordugum kabusta evimiz yaniyordu ve ben disinda tum aile bireylerim oluyordu. bugun ise anne ve babamin bosanacagini ogrendim. saatlerce agladim fakat uzuldugumden degil garip geldiginden agladim. sanki...
selamlar. yakinda sistem almayi dusunuyorum. subattan mayisa kadar zamanim var. gecende 5600x ve 4060 li bir sistem gordum. zamlanacagini dusunmuyorum acikcasi. ekipman param falan hazir (2 adet gram altin+880tl). aslinda sistemi almak istiyorum fakat sonucta 5060 in cikmasina 1 ay var, ayrica...
selamlar. klavye almayi planliyorum. aklimda e yooso z11t var. aula f75 zamani imkanim olmadigi icin alamamistim. ustte belirttigim tipten klavye onerebilir misiniz? yurt ici veya yurt disi olur fark etmez.
Bu klavye alınır mı? Klavye ajazz ak680 max modeli sanırsam, direkt düz ak680 olarak yazmışlar ama manyetik falan diyor. Ayrıca kuponsuz hali ile gümrükte kalıyor sanırım, kuponla falan alsam sorun olur mu? Bir de rgb var mı?
Merhabalar. Birçok kez oyuncu kulaklığı denedim. Ses kalitelerini pek beğenmedim. Yurtdışında da birçok kişi oyuncu kulaklıkları yerine harbiden kaliteli stüdyo kulaklıkları kullanıyor. Ayrıca yakında müzkle uğraşmayı da düşünüyorum. Bana 3000-4500 civarında (max) stüdyo kulaklığı önerebilir...
Selamlar gecenlerde donanim arsivi bir sistem toplama rehberi cekmisti oradaki sistemin aynisinin sifir rx7700xt li versiyonunu dizmeyi dusunuyordum. fakat 2. el kartlara bir bakayim dedim ve 12500 lira civarlarinda rx6800xt buldum. testlerde rx6800xt eziyor. hadi pazarlikla rx6800xt kartini 9k...
Sanirsam yaklasik 6 gundur comnette sıkıntı varmis. Ben de olaylari Yusuf İpek adli kanaldan ogrendim.Sanirsam yaklasik 6 gundur comnette sıkıntı varmis. Ben de olaylari Yusuf İpek adli kanaldan ogrendim.
Musteri hizmetleri kotu gibi duruyor. Hatta sanirsam bu olaylar yasanirken boyle bir tweet...
Selamlar. Yakında bir mouse almayı düşünüoyorum. Oyunlarda beni üzmeyecek ve günlük hayatımda bana zorluk çıkartmayacak bir ürün istiyorum. Bu fiyata çok iyi bir mouse bence. Aynı fiyata muadilleri var mıdır?
Selamlar yakında samsung ekosistemi kurmayı düşünüyorum. İşe ilk olarak telefon almakla başlayacağım. A35 fiyatıyla bana cazip bir telefon gibi geldi. Alınır mı? Samsung markasının bu telefona başka bir alternatifi var mıdır?
Selamlar. BM800 mikrofon almayı planlıyorum. Fakat bu mikrofondan kaliteli bir ses performansı almak için phantom power ya da amfi almak gerekiyor. Ses kartı ile kullanıldığında ses performansı berbat oluyor. Ama çoğu insan ugreen ses kartını öneriyor. Zorlasam amfi ya da phantom power alırım...