Arama sonuçları: *

• Users: umuttoksal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Element avcıları(hunters) Türkçe altayazılı arşivi olan var mı? Veya dublaj

Merhaba arkadaşlar bu animenin altayazılı veya dublajlı şekilde tüm bölümlerinin bulunduğu bir arşiviniz var mı nette her yerde aradım bulamadım zamanında TRT çocukta vardı bayağı sardım ama TRT çocuk bir türlü arşivden çıkarmamış elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim nette sadece7. bölüme...
  2. U

KabasakalOnline Rezaleti Ve Canlı Destek Üslupsuzluğu

KabasakalOnlinedan olan son alışverişim ve bu konuda yaşadığım profesyonelsizliği rezilliği ve müşteri hizmetlerinin üslupsuzluğunu anlatacağım. 21 mart perşembe günü kabasakaldan yapmış olduğum 5000RP alışverişte kartımdan 2 kere ücret çekilmesini ve gpay üzerinden yaşadığım sorunu müşteri...
  3. U

ASUS VİVOBOOK 15 PANELİ NEDİR BULAMADIM

Dostlar yazılım için alacağım bilgisayara karar verdim aklımda tek soru bu Modelin paneli led deniyor ama ips mi tn mi satıcıya sorduğumda ipsde tnde değil dedi bilen varsa acil yardımcı olur mu paneli nedir tn ise almayacağım https://ty.gl/un8opbrsqh ASUSVivobook 15 i5-1335U 16GB 512GB SSD...
  4. U

Yazılım ve programlama için 18.000TL Laptop Önerisi

Merhabalar siber güvenlik öğrencisiyim yazılım ve programlama için laptop alacağım. oyun oynamayacağım. C+ , C SHARP , java script gibi dillerde çalışacağım. istediğim özellikler ips panel 8 veya 16 gb ram (8gb ram olursa yükseltilebilir bir cihaz önerin lütfen ama 16 olursa çok hoş olur)...
Geri