Arama sonuçları: *

• Users: ALL2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ALL2

Gaming Kulaklık Önerisi

Şuan hali hazırda Razer Baracuda X kullanıyorum tekerleğinde sorun var. Oyunlarda ses kasarken iyi olacak ve müzik dinlerken gerçekten güzel hissettirecek kulaklık önerir misiniz. Bütçe fark etmiyor.
  2. ALL2

2400 TL ye kadar kablosuz Mouse Önerisi

2020 yılından beri Logitech G102 Lightsynce kullanıyorum sağ clik i artık sorun yaratmaya başladı neredeyse 5 buçuk yıl boyuca beni sorunsuz götürdü ama artık kablosuz bir mouse almak istiyorum ama piyasa da ismini yeni duyduğum mouselar falan var çok karasız kaldım sizler neler önerirsiniz
  3. ALL2

Bazı oyunlarda PC'm kapanıyor

PC'de Valorant, LoL, CS2 gibi oyunlar oynarken PC kapanmıyor keza bazı güç gerektiren oyunlarda da Ghost of Tsushima, God of War: Ragnarok gibi oyunlarda da böyle bir sorun yaşamadım lakin Marvel Rivals, vampire masqurade 2 gibi oyunları oynarken PC im kapandı. Windows olay görüntüleyicisine...
  4. ALL2

EA PLAY PRO'DA FİFA 26 ve BF6 SINIRLI MI ?

Arkadaşlarım BF6 ve FİFA 26 satın aldılar sürekli oynuyorlar oyunların fiyatları benim için pahalı ea play pro alsam normal ea playde ki gibi 10 saat sınır mı var yoksa 1 ay mı
  5. ALL2

Oyun oynarken PC kapanıyor

Oyun oynarken PC kapanıyor lakin bu her oyunda olmuyor. LoL, Valorant, CS2, God of War: Ragnarok, warhammer 40000: Space marine 2, GTA 5, Valheim, megabonk gibi oyunları PC de rahatlıkla oynuyorum. Lakin bloodlines 2'yi oynarken PC im aniden kapanıyor ne bir hata ne de başka bir şey direk...
  6. ALL2

Warhammer 40k Space Marine 2 Doku Problemi

Geçtiğimiz günler de PC'ye Space Marine 2 indirdim ve oynamaya başladım lakin oyunun ayarları yüksekte olmasına rağmen grafikler PS2 den hallice ne yaparsam yapayım sorunu bir türlü çözemedim ve kafayı yemek üzereyim bu sorunu yaşayıp çözen kişiler var mı ? Varsa eğer yardımcı olabilirler mi ...
  7. ALL2

F/p IPS Monitör Önerisi

Normalde Aoc 24G2SPAE/BK 165HZ IPS Panel Monitörüm vardı lakin üstte ve altta yatay çizgiler çıkmaya başlamıştı, hatta pc yi açarken ASUS yazısı glitchleniyordu. Bu gün itibari ile teni pc aldım ve pc yi açtığımda sanki darbe yemiş gibi glitch heryerdeydi şuan idarelik bir monitör kullanıyorum...
  8. ALL2

F/P IPS Monitör Önerisi

Normalde Aoc 24G2SPAE/BK 165HZ IPS Panel Monitörüm vardı lakin üstte ve altta yatay çizgiler çıkmaya başlamıştı, hatta pc yi açarken ASUS yazısı glitchleniyordu. Bu gün itibari ile teni pc aldım ve pc yi açtığımda sanki darbe yemiş gibi glitch heryerdeydi şuan idarelik bir monitör kullanıyorum...
  9. ALL2

İnternet Sağlayıcımı Değiştirmek İstiyorum Marka Tavsiyeniz Nedir ?

Hali hazırda TürkNet kullanıyordum lakin artık arıza kaydı oluşturmaktan bıktım. Laptopumda , Masaüstü PC imde Telefonumda dizi film izlerken yada oyun oynarken internet kesilip geri geliyor masaüstü PC imde ethernet kablosu wifi adaptörü ile denedim sonuç hep aynı. Almam gereken hız 100 Mbps...
  10. ALL2

Çözüldü✓ Taşınabilir hard disk PC'ye takılır mı?

Elimde Seagate markasına ait taşınabilir bir HDD mevcut. USB üzerinden bağlı olduğu için bazen oyunlarda geç yükleme ve oyun yüklerken de bir anda bağlantısı kesiliyor. Ben bu HDD kutusunu açıp içindeki HDD'yi anakart yolu ile PC'ye bağlayabilir miyim? Eğer bağlarsam veri hızı USB'ye göre daha...
  11. ALL2

HP Pavilion Gaming 15 DK1000 laptop FPS sorunu

Öncelikle herkese merhaba, elimde HP Pavilion Gaming 15 DK1000 laptop var lakin neredeyse bütün oyunlarda FPS düşmesi yiyorum. Driverlarımın hepsi güncel, BIOS güncel. PC'ye format atıp tekrar kurdum sorun hala devam ediyor. Ayrıca oyunları Intel UHD ile değil NVIDIA ekran kartı ile açıyorum ama...
  12. ALL2

Evime Hangi İnterneti Almalıyım

Oturduğum mahalle, apartman ve dairem 100mbs/25 Upload destekliyor. Hangi markaya başvurmalıyım en iyisi hangisi olur en az ping sorununu hangisinde yaşarım bilmiyorum. Ayrıca ilk kez kendi evime çıktığım için süreci bilmiyorum en başta ne kadar para ödeyeceğim ne kadar sürer bu konularda beni...
  13. ALL2

Televizyon İçin Uydu Alıcısı Önerisi

Normalde televizyonumun kendi dahili uydu alıcısı var lakin geçen gün taşınırken, televizyonun arkasına bağlı olan kabloyu sökmeye çalışırken çok zorlandım çekmemle birlikte vidalama yeri ile koptu. Bende HDMI ile bağlanan bir uydu kutusu almak istiyorum lakin görüntüde kalitesizleşme yaşarmıyım...
  14. ALL2

Gamepad Kullanmasını Öğreten Bir Oyun Var Mı ?

Gamepad kontrollerine alışmak için öğretici bir demo yada oyun var mı PC için
  15. ALL2

Bilgisayarda Açtığım Bütün Sayfalar Kendi Kendine Yukarıya Kayıyor

Bu konuyu dahi açmak için dakikalarca uğraştım bilgisyarda dosya discord , googleda ve herhangi bir sayfa yada herhangi bir platform açtığım anda sağ taraftaki aşağı yukarı kısmı sürekli yukarıya doğru kayıyor. Ben bunu nasıl çözücem lüfen yardım edin 1712413225 Klavye ve mouse otomatik...
  16. ALL2

Asus Prime A320M-K RX6600 Destekler Mi ?

Beyler bu anakarta bu ekran kartını taksam sıkıntı çıkar mı ?
  17. ALL2

Bu PC Alınır Mı ve Darboğaz Olur Mu?

Öncelikle pc görselde ki bu pc buradan alıyorum çünkü 30.356 TL ye geliyor. Lakin herkes AM5 Bir sistem almamın daha mantıklı olduğunu düşünüyor ama böyle bir durumda ben RTX4060ti ın 16gb versiyonunu alamıyorum sizce ne yapmalıyım. Almak istediğim sistem görselde ki link teki de önerilen sistem...
Geri