Arama sonuçları: *

• Users: duckduck14
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

2025 yılında 5700x3d alınır mı?

2025 yılında bu işlemci alınır mı sizce ryzen 5 5600 ile lol gibi işlemci ağırlıklı oyunlarda kaç fps fark olur sıfırı 7300 2. el en az 7600 tl :D
  2. D

Internete bağlanan unknown adlı kişi nasul engellenir

selamlar modem ayarlarında istemci listesinde unknown adlı biri var hacker olabilir bu kişiyi nasıl engellerim abim geçen hafta bilmeden jpeg dosyasına tıklamış ve içinde şifre isteyen bir ekran varmış (zip) ekrandan çıkmış hemen ama virüs bulaşmış olabilir diye korkuyor lütfen yardım eder...
  3. D

Dünya hayatı anlamlı mı?

selamlar, 3 buçuk ay önce vefat eden kedim hâla aklımın bir köşesinde. daha 2 aylık falandı ve maalesef araba çarptı. şu olayları düşününce dünyevi hayat aşırı boş geliyor insana. şan, şöhret, mal, mülk... sizinde bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum
  4. D

Bilgisayar Siyah Ekranda Kalıyor

Merhabalar, bugün bilgisayarımı açtığımda karşımda siyah ekran ve sol üstte yanıp sönen alt tire olduğunu gördüm . Ctrl Alt Del yaptığımda ekran tekrar başlatılıyordu fakat siyah ekran karşıma yine çıkıyordu. BIOS menüsünü açmaya çalıştım fakat açılmadı. Sonra bilgisayarı defalarca açıp kapadım...
Geri