Arama sonuçları: *

1. M

Geforce GT 220 Aşırı Isınma Problemi

İşlemci: i5-3470 RAM: 8 (4x4) Ekran kartı: Geforce GT 220 Eski bir bilgisayarım var. Emülatörde yüksek grafikli bir oyun oynuyordum. Oyunu oynarken bilgisayarın zorlandığı her halinden belliydi. Bir gün oyun sırasında mavi ekran verdi. Daha sonra hiç açılmamaya başladı. HDD'nin arızalandığını...
  2. M

F/P Monitör önerisi 6000TL

Bütçem 6000TL 24 inç, 1080p, IPS panel güzel pişman etmeyecek monitör önerisi olan var mı? Çoğunlukla hikaye oyunları oynarım her öneriye açığım.
  3. M

GT220 Aşırı ses problemi

Eski bilgisayarımda gt220 ekran kartı bulunuyordu. Bende aygıt yöneticisinden birşeyler kurcaladım. sıkılmıştım güncelleme gelmiş midir diye manuel olarak güncelleme ara tuşuna bastım. Biraz bekletti sonradan mavi ekran verdi. Yeniden başladı, ve artık karttan aşırı ses çıkmaya başladı. Herşeyi...
  4. M

Rdr2 virüssüz güncel yama var mı?

arkadaşlar rdr2 için Türkçe yama arıyorum ama dll dosyaları falan atıldığından güvenemedim. Sizde virüssüz Türkçe yama varsa gönderirseniz sevinirim. Aşağıda gönderdiğim videodaki yama sizce güvenli midir?
  5. M

Sizce hangi monitörü almalıyım?

İki hedef belirledim size de sorayım dedim. Eğer başka öneriniz varsa yazabilirsiniz. Asus...
  6. M

165Hz monitörü HDMI ile bağlamak

Laptop ekranını HDMI kabloyla 165Hz monitöre bağlamanın eksileri nelerdir?
  7. M

Format sonrası yapılacak ilk şey?

Arkadaşlar msi'ın cyborg 15 oyun laptopunu satın aldım. Freedos geldi ve telefon internetiyle kurdum. İlk format atışımdı o yüzden herşeyi kendi yapar diye düşündüm. Ne yapmam gerekiyor format sonrasında? (internet wifi üzerinden)
  8. M

PS5 gamepadi almak mantıklı mı?

Laptopa takılacak gamepad arıyorum. Sizce ps5 gamepadi almak mantıklı mı? Yoksa ps4 gamepadine hala şans verilebilir mi?
  9. M

5K veya altı monitör önerisi

Bütçe:5000TL Oynadığım oyunlar hikaye oyunları, laptopa bağlamak için alacağım, IPS panel bulursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
  10. M

ASUS TUF Gaming VG249Q1A vs ASUS TUF Gaming VG249Q

Ben çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynamayan ara sıran arkadaşlarıyla giren ama çoğunlukla singleplayer hikaye tabanlı oyunlar oynayan birisiyim. Oyun oynamak için aldığım laptop TN panel olduğu için IPS panel F/P bir monitör arıyorum. Tazeleme hızı benim için en önemli değerlerden birisi. Pivot...
  11. M

MSI Gaming Laptopta mikrofon çalışmıyor

arkadaşlar ben 2023 yılının sonlarında MSI oyuncu laptopu aldım. FreeDos olarak geldi ve bende ethernet kablosu bağlayarak windowsu kurdum. Açıldığında driverları Windows Update'den otomatik olarak güncelledi. Mikrofon driverı falan kurmamıştım ilk açtığımda, kendisi yapar diye ellemedim...
Geri