Arama sonuçları: *

• Users: umtu.raw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. umtu.raw

Kaliteli mobil oyun önerileri

Fiyatı boyutu vs. önemsiz. Düzgün yapım kaliteli oyun arıyorum. Daha çok bilgisayardan oyun oynuyorum fakat seyahat durumlarında falan malum erişim zor oluyor bilgisayara. İnternet her zaman düzgün olacağını bilsem GeForce NOW kullanırım. Bu yüzden kaliteli birkaç tane mobil oyuna ihtiyacım var.
  2. umtu.raw

"Lenovo ThinkBook 16p G4 21J80032TR" incelemesi

-Başlıkta da yazdığı gibi anlatacağım laptop "Lenovo ThinkBook 16p G4 21J80032TR" modeli. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve bugün termal macun bakımını yaparken dedim ki neden bu bilgisayar için bir inceleme yazmıyorum. Bu arada ilk defa inceleme yazıyorum. Şimdi özellikleriyle başlamak...
  3. umtu.raw

YouTube'dan herhangi bir video izlerken GPU %100 kullanılıyor

Normal şekilde video izliyorum. Video oynatılmıyor iken maksimum %5 kullanan GPU video açıkken %100'lere dayanıyor ve performans düşüp ısınmaya başlıyor. 2K çözünürlükte %100 kullanım 1080p çözünürlükte %80 civarı. Bazı oyunlarda 2K çözünürlükte oynarken bu kadar zorlanmayan bir GPU neden...
  4. umtu.raw

2242 SSD önerisi (1600₺ max)

500-1600₺ gibi maksimum bütçem var. Okuma yazma hızının hiçbir önemi yok. Sadece içerisinde oyun tutacağım. Boyut olarak 2242 olmalı. 1726118637 1500-1600₺*
  5. umtu.raw

Valorant FPS düşüklüğü

Reels izlerken görüyorum. Adamlar eski sistemlerle bile 300-400 FPS alabiliyorken ben maç içerisinde düşük ayarlarda 300 FPS civarı alıyorum. Sebebi nedir sizce? Driverlerim güncel, ayrıca sistemim: i7-13700H RTX 4060 8 GB mobil ekran kartı. 32 GB RAM.
  6. umtu.raw

Çözüldü✓ 165 hz monitörüm hdmi ile 144 hz veriyor.

Hdmi olarak kullandığım kablom kaliteli. sanırım 2.0 ve ya 2.1. Fakat yinede monitör ayarlarında 144hz üstünü görmüyor. laptobumda 2.1 çıkış var.
  7. umtu.raw

İntel 13-14. nesillerindeki sorun.

Dün sıfır bir laptop aldım, İntel i7-13700H işlemciye sahip. Donanım arşivi videolarına bakınırken laptoplardaki sorunlardan bahseden videoya denk geldim. İ7-13700H ile sorun yaşayanlarda varmış. Aldıktan sonra microcode güncellemesi vs. yapmadan performansa bakmak için ağır render vs. aldım...
  8. umtu.raw

Çözüldü✓ Windows 11 dahili laptop hoparlörini görmüyor.

lenovo laptobum dahili hoparlörini görmüyor.
  9. umtu.raw

Hp Omen 16-xd0000nt ekran kartı kaç watt?

https://www.epey.com/laptop/hp-omen-gaming-16-xd0000nt-8x168ea.html Bu modelin ekran kartı kaç watt acaba?
  10. umtu.raw

47k'yı geçmeden laptop önerisi.

47k bütçem var ve laptop tercih edeceğim. Ayrıca bir kaç benim için önemli seçenek var. 100w aşağısı ekran kartı tercihim değil. (90w laptoba göre tercih edebilriim) 4060 veya 4070 tercihim. İntel İ7, i9 ve ya Ryzen 7 veya 9. (bu fiyata i9 ve r9 yok gibi bir şey ama belirtmek istedim :D) Son...
  11. umtu.raw

46k'yı geçmeden laptop önerisi

46000 fiyatı geçmeden laptop önerisi.
  12. umtu.raw

TWRP yüklerken cihaz açılmamaya başladı

Başlıkta olduğu gibi TWRP yüklerken cihaz açılmamaya başladı. Recovery modeyede giremiyorum. Sadece tuşlara bastığımda ekran paneli açılıyor (herhangi bir görsel yok sadece ışık). Muhtemelen hardbrick oldu. Çözümü var mı? Cihazım SM-P580 2016 S Pen.
  13. umtu.raw

IPad 10. nesil vs iPad Mini

Film vb. şeyler izleyip günlük işler için hangisi daha mantıklı olur? Ekran boyutu çok önemli değil 8.3"de yeterli 10.9"da fakat A15 çip içina aradaki neredeyse 5K fiyat farkını vermeye değer mi? iPad 10.9" A14 ile geliyor. iPad Mini ise 8.3" fakat A15 ile geliyor. Oyunda oynarım fakat aşırı...
  14. umtu.raw

65k bütçe ile laptop önerisi

İşlemci minumum i9 olarak düşünüyorum. İ7'nin performansı yetersiz gelmesinden korkuyorum. Ekran kartıda 4060 üstü bir şey olarak düşünüyorum.
  15. umtu.raw

Patriot viper elite 5 alınır mı?

https://www.incehesap.com/patriot-viper-elite-5-rgb-32gb-1x32gb-ddr5-5600mhz-cl38-gaming-ram-fiyati-69732/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel Bu ram alınır mı?
  16. umtu.raw

AM5 için anakart önerisi

R7 7800x3D ve RTX 4070 ile kullanacağım. İleriye dönük iyi bir anakart olmasını istiyorum. Ekran kartı vs yükselttiğimde yetersiz gelmemesi için. Tercihim beyaz olur.
  17. umtu.raw

65k bütçe ile sistem toplama

İşlemci ve ekran kartı konusunda kararım tam. Psu olarak 850w gold ve ya daha iyi bir şey düşündüm ileride 4090 denginde bir ekran kartı almak için. Malum sonuçta gün geçtikçe sistem kullanımı artıyor. 850wdan daha güçlü psu bile olur. Anakartı düşük tutmak istemiyorum dediğim gibi ileride...
  18. umtu.raw

Çözüldü✓ Nzxt kraken elite için ek bir şey satın alınmalı mı?

Yakın zamanda bilgisayar dizmeyi düşünüyorum. Soğutma olarakta tercihim bu olucak fakat bunu aldıktan sonra ekranını ve ya rgb fanları kullanabilmek için ek kontrolcü tarzı bir şey alınmasına gerek var mı? 1719596141...
Geri