Arama sonuçları: *

• Users: -.-Hakan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Epic Games Kredi Kartın Reddedildi Sorunu

2024 Temmuz-Ağustos civarında aynı kartı kullanarak oyun alışverişi yapmıştım. Bugün abonelik almak istediğimde "Kredi kartın reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç." hatası alıyorum. Kartın uygulamasında kartınız internetten alışverişe kapalıdır diyor...
  2. H

Spider-Man Remastered Türkçe Yama Önerir Misiniz?

Versiyonlardan hiç anlamıyorum ama Epic'de sürüm olarak Build_2024 0618.0 olarak yazıyor. İnternette buldum birtakım yamalar ama birisinin oyunu siyah ekranda kalmış öyle görünce kendim konu açayim dedim sürümümde çalışacağını düşündüğünüz çeviri var mıdır?
  3. H

Monster laptop işlemci ve ekran kartı değerleri çakıldı

i5 12. nesil ve 4060 ekran kartı var ve normal çalışıyordu şuana kadar. 1728621606 sol üstte de yazıyor işlemci
  4. H

Hangisini almalıyım?

WRC 10 vs WRC Generation Tek amacım misafir geldiğinde split screen oynamak. Zaten NFS Unbound alacağım ayriyeten. Hangisinin grafikleri daha iyidir?
  5. H

WRC 10 vs WRC GENERATIONS

Split scrren oynamak için bakıyorum hangisi daha gerçekçi iyidir
  6. H

English or Spanish Esprisi

Meem nereden geliyor ve kısaca ne demek?
  7. H

27 Haziran'da Steam Summer Sale Başlıyor!

27 Haziran - 11 Temmuz Ek olarak Steam Deck'ler de %15 indirime girmiş aynı tarihler için.
  8. H

🔥İndirim MSI THIN GF63 12VF-405XTR 4060 LAPTOP 32.499 TL 🔥🔥🔥

MSI THIN GF63 12VF-405XTR -Intel Core i7 12650H işlemci -16GB RAM -512GB SSD -RTX4060 ekran kartı -FreeDos işletim sistemi -15.6" 144hz ekran...
  9. H

Laptoplar Arasındaki Fark?

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-8-4/ Aradaki farkı bulun (ben bulamadım) https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-8-2/
  10. H

YARDIM - NVIDIA Gamepass

3 Aylık Gamepass'i almaya çalışıyorum. Birebir şu işlemleri yaptım sorun nerede: VPN Bağlandım (USA) Önce Nvidia App sonra Geforce Experince de hesabımı açıp hediye envanterine girdim ama gamepass yoktu
  11. H

VPN Önerisi Ücretsiz

Boş yapacaklar lütfen gelmesin NVDİA Gamepass için soruyorum Avira Phantom denedim engelleniyorum, WARP uygulaması basınca açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
  12. H

Spiderman ve NFS Unbound alınır mı? Epic Mega Sale

Marvel's Spiderman Remastered 1100TL --> 660TL (%40 İndirim) ve 33TL Epic Hediyesi Need For Speed Unbound 1200TL --> 170TL (%86 İndirim) ve 9TL Epic Hediyesi Sizce almalı mıyım yoksa yaz indirimlerinde tekrar aynı indirim gelir bir de Epic Kuponu ile daha ucuza alırsın mı dersiniz?
  13. H

Mekanik Klavyeye Gerek Var Mı?

Gerçekten normal klavyeyle arasında kayda değer fark var mı?
  14. H

Astro's Playroom'un yenisi geliyor: Astro Bot

-Oyunu yine Team Asobi geliştiriyor -İsmi Astro Bot olacak -6 Eylül 2024 tarihinde sadece PS5 platformunda olacak -Yüksek ihtimalle paralı olacak 1717168465 Aklıma direkt PS5 Pro geldi, Pro için bir pazarlama stratejisi olarak kullanabilirler 👀
  15. H

Modart Sistem Çekilişi

Son videosunda klasik şartları yazmış denemekten zarar gelmez 1717078844 *demiş
  16. H

İKİNCİ EL EKRAN KARTI! RX 6900XT'ler Çok Ucuz?

Sarı sitede 15k fiyat sekmentinde 5-6 tane RX 6900XT ilanı var, nasıl bu kadar ucuz? 1716994005 Mining ihtimali var mıdır?
  17. H

Güleceksiniz Ama: RX 7800XT vs RTX 4060ti 16GB

Aslında çok net şekilde 7800xt daha iyi ama benim aklımı karıştıran nokta RT ve DLSS/FSR performansları. Baktığım zaman FSR gerçekten çok kötü ve çoğu oyunda yok. İki kartta da RT-Orta açtığımız ve sadece 4060ti 16gb ekran kartına DLSS açtırdığımız senaryoda hangisi alınır? Tabii fiyat farkı da...
  18. H

Çözüldü✓ DDR5 Ram Önerisi ve Birkaç Soru

İstek: Düzgün bir 32 GB RAM Anakart: 6400MHz (OC) Bir de DDR5 Ramlar MHz değeri iyi olsa da CL değeri neden bu kadar kötü? Sizce CL değeri kaç olmalı?
  19. H

RTX 3070 İtopya Sistem Alınır Mı?

https://www.itopya.com/purplebixi-stealthintel-core-i5-13400frtx-3070-gaming-oc-8gb16gb-ddr5500gb-nvme-m2-ssdgeforce-_h26059#kategori_20 Rami 32gb VENGEANCE 6000 MHz SSD'yi Samsung 980 PRO yaptım. Alınır mı? (Frame generation, dlss, rt, fsr açacağım son nesil gpu alırsam)
  20. H

Green Screen Nasıl Kullanılır

Green screen için ücretsiz video editor (online olursa tercihimdir) önerir misiniz
Geri