Arama sonuçları: *

• Users: yusufns
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusufns

Game Garaj güvenilir mi ERAZER Defender 17 P1

Game Garaj markasını kullanan varmı markanın ne gibi sıkıntıları var ve güvenilir mi ? alan kişiler varsa eğer artılarını ve eksilerini yazarlarsa sevinirim. ERAZER Defender 17 P1 MD600010 almak mantıklı bir seçenek mi fiyatı , performansı ve kasası iyi mi internette içerik olarak çok bir şey...
  2. yusufns

GİBİRNET PATLADI | İNTERNETLER GİTTİ

yarım saat önce gibirnet kullanan herkesin interneti gitti ne olduğunu bilmiyorum benimde internetim gitti. sitesi kapanmış. google şirket ismini değiştirmiş. birisi ne olduğunu açıklayabilir mi hiçbiryerden ulaşamıyorum onlara. birisine WhatsApp yoluyla geri dönüş yapmışlar umarım kısa...
  3. yusufns

ZTE H298A V9 DNS ayarı nasıl yapılır ?

türk telekom zte modemin paneline girip dns ayarı yapmak istiyorum farklı farklı yollar denedim ama hiçbiri işe yaramadı belki siz bu konuda birşeyler biliyorsunuzdur yardımcı olursanız sevinirim model : ZTE H298A V9 tam model ismi : ZTE H298A V9 V9.0.0P6_TTN_230724
  4. yusufns

SHOPİER den hiçbir alışveriş yapmadığım halde bana siparişiniz alındı mail aldım

ben shopier ile hiçbir işlem yapmadığım halde bir anda bana böyle bir mail geldi. hiçbir kartımdan veya hesabımdan parada çeklilmemiş. yani sorun yok ama bu nasıl olabilir veya bu durum bana bir sorun yaşatır mı ? satıcıyı araştırmaya çalışıyorum ama yinede düzgün bir bilgi bulamıyorum bu...
  5. yusufns

Çözüldü✓ hattı kapanan YURTDIŞI telefona bir cihazla sim kartı bağlanabilir mi?

Telefonum xiaomi redmi note 12 pro 5g yurtdışı telefonu aldıktan bir kaç ay sonra hattı kapandı. hattı açtırmak için bazı yerlere gittim ve bana telefonunun hattı açıkken getirseydin 350 TL ye hallederdik, şimdi hattın kapanmış dirençli işlem yapılması gerekiyor oda 1000 TL tutar dedi. eğer...
  6. yusufns

Arch Linux'un Lenovo G550'de Performansı ne olur ?

yaşlı bilgisayarım lenovo g550 için şuan kullandığım windows 7 ultimate den çok daha hafif ve performanslı bir işletim sistemi arıyorum. arch linux şuana kadar kafama yatan tek sistem oldu. yinede nasıl bir performans verebilir bilemiyorum. Yaşlı Bilgisayarımın Özellikleri bilgisayar eski...
  7. yusufns

Çözüldü✓ Bu Kasaya Ekran Kartı Takılır mı ?

bu kasaya sizce ekran kartı takılır mı? giriş bulamadım.
  8. yusufns

Discord Müzik Botlarından neden boğuk bir ses geliyor ?

eskiden discord müzik botlarını kullanırken hiç sorun yaşamazdım. ses kalitesi ve bozulma olmazdı ama şu aralar denediğim her müzik botunda sesi ya boğuyor yada sesi tamamen kapatıyor. çok fazla bot denedim ama düzgün bir bot bulamadım. arkadaşlarıma da sordum hepside aynı sorunu yaşıyormuş ...
Geri