Arama sonuçları: *

• Users: Antares
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Monsgeek M1 v5 tmr nasıl alınır?

https://www.monsgeek.com/product/m1-v5-tmr-fully-assembled/ merhabalar akkonun kendi sitesinden yurt dışından bu klavyeyi almak istiyorum ama alanlar ürünü satın aldıktan sonra geri mail atıp ürünün gümrükten geçmesi için ürünün fiyatını 20-25 dolar arası girilmesini istiyorlarmış ben nasıl...
  2. A

Mouse hareket ettirince niye cızırtı gelir

İyi forumlar arkadaşlar cuma günü ajazz aj139 pro mouse aldım önceki mouse razer deathadder essential onda böyle bir problem yoktu ancak yeni mouse pc masaüstündeyken veya Chrome yt de falan iken mouse hareket ettirince kasadan cızırtı sesi geliyor pc yüke girince oyun oynarken falan bu ses...
  3. A

Ajazz aj139 pro driver nasıl indirilir

Merhaba arkadaşlar ajazz aj139 pro aldım ama driverini bulamadım 139pro 4k driveri var ama 139 pronun driveri var bunu nasıl indiririm yardımcı olursanız sevinirim
  4. A

1200 tl de hangi klavye alınır%60

Bütçem maks 1200 üstüne çıkamam reddragon k617 düşünüyorum ama kullanıcılar yay sesinden şikayetçi dierya dk61se modeli var yurtdışı fiyatı da uygun hangisi alınmalı sizce farklı önerilerde açığım
  5. A

Bu sisteme bu psu nasıldır?

Arkadaşlar merhaba i5 12400f ve rx6650 xtli sisteme 500w psu yeter mi Psu model: Popüler Ürün MSI Mag A500DN 500W 80+
  6. A

İşlemci değişimi için

Arkadaşlar merhaba bende i3 12100f işlemci var ama i5 e geçmek istiyorum i5 12400f uyumlu olur mu ikiside lga 1700
  7. A

Hazır sistem önerisi

Herkese merhabalar 18bine e rx 6600 xt li ve i3 12100f işlemcili hazır bir sistem buldum ama 1 tl üstüne çıkamam bütçenin eski ve güncel oyunları 1080p oynasam yeter yeni oyunlarda gözüm yok bu sistem bana yeter mi
Geri