Arama sonuçları: *

• Users: Senoz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Senoz

Mikrofon algılanıyor ama oyun içi sesim gitmiyor

merhaba corsair hs55 kulaklık kullanıyorum mikrofonum windowsda ayarlarda vs gözüküyor. Steamden arkadaşlarla sesli sohbet ettiğimizde de çalışıyor. Ama oyun içinde bas konuşta mikrofona bastığımda mikrofon kullanma simgesi çıkmasına rağmen insanlar sesimi duyamıyor. çözümü olan yardım etsin lütfen.
  2. Senoz

Kablolu gaming kulaklık önerisi

merhaba. rainbow six siege , bf6, arc raiders oynuyorum ses kalitesi ve mikrofon önemli. Çok uçuk fiyatlara çıkmadan piyasadaki en fiyat performans kulaklığı arıyorum
  3. Senoz

Rainbow six siege x mikrofon çalışmıyor

oyunda daha önce mikrofon çalışıyordu ama. şimdi yeni fark ettimki çalışmıyor. oyun içinde mikrofon kullanırkenki çıkan simge çıkıyor. ama insanlar beni duyamıyor. bikaç bişey denedim drıver güncelleme vs ama düzelmedi
  4. Senoz

40k bütçe oyun için sistem önerisi

40k bütçe ile bir sistem arıyorum. Oynamak istediğim oyunlar battlefield 6, valorant, son ac serileri vs ama genel olarak fps oyunları.
  5. Senoz

Yardım Microsoft store da başka hesap ile oyun paylaşma

Merhaba arkadaşlar Microsoft storedan forza almıştım ama bir hata yapıp pcde kullandığım kullanıcıdan faklı bir microsoft hesabıyla almışım. Yani normal pcyi kullandığım hesapla forzaya erişemiyorum indiremiyorum şuan. Pcye yeni kullanıcı eklemeyi denedim forzanın olduğu hesap ile ama busefer...
  6. Senoz

Mavi Ekran PC Mavi Ekran Hatası ve Açılmama Sorunu

Pcye yeni bir kullanıcı eklemeye çalışıyordum microsoft hesabıyla. Daha sonra pini birkaç kez yanlış girdim ve yeniden başlatmamı söyledi yeniden başlata bastım mavi ekran verip durdu. Güç düğmesinden kapatıp tekrar denediğimde pc açılmadı sürekli bu yazılar çıkıp duruyor pc açılmıyor. Sorun...
  7. Senoz

🔥İndirim Forza horizon 5 microsoft store 500tl

fiyat nasıl alınır mı?
  8. Senoz

30-38k gaming laptop öneri

30-38k bütçem var acil gaming laptop önerisi alabilir miyim. Laptop konusunda fazla bilgim yok
  9. Senoz

Yardım ekran anlık takılıyor

merhaba ekran random bi şekilde takılıyor bazen oyunda, masaüstünde vs az önce de ekran bi glitchlendi sorun ne olabilir ekran kartı mı monitör mü
  10. Senoz

amd işlemci nvidia ekran kartı smart access memory açılabiliyor mu?

merhaba cpu amd ryzen 5 7500f gpu rtx 4060 smart access memory sadece full amd sistemde mi yapılıyor?
  11. Senoz

Çözüldü✓ ram değerleri normal mi

merhaba XPG Lancer 16GB (1x16GB) DDR5 CL38 5200MHz Ram var sistemde değerlere baktığımda max 2600mhzde kaldığını görüyorum sebebi nedir normal midir? 1712609986 bios ayarlarına baktığımda her şey normal gözüküyor ram 5200mhz gözüküyor
  12. Senoz

Çözüldü✓ Telefon için bluetooth kulaklık

Merhaba telefondan müzik film vs için uygun fiyatlı bişey arıyorum şunların arasında kaldım varsa kullanan sizce hangisi Qcy T13 ANC https://app.hb.biz/R9QBjmjyeU4V QCY HT05 Melobuds ANC https://app.hb.biz/mtnR2AadiSGy Qcy t18...
  13. Senoz

Pc Game pass vs satın alma

Merhaba Epic indirimlerinden bannerlord ve bf2042 almayı düşünüyorum ama game pass i kontrol ettiğimde iki oyun da orda var ve daha birçok güzel oyun var ancak aklıma takılan soru şu . Oyunları oynama şeklim genelde oyunu indiririm 1 yıl oynarım mesela sonra sıkılırım silerim sonra bir yıl...
  14. Senoz

❌İndirim Bitti! Bf 2042 alınır mı 89.99tl

Bf 2042 oynanıyor mu oyunu çok gömüyorlardı şimdi yeni güncellemeyle düzeldi diyorlar. Şuan zaten bf1 yüklü aşırı zevkli oynuyorum ama modern zamanda bf de çekiyor canım yeni başlasam alışılıyor mu hemen alınır mı sizce?
  15. Senoz

❌İndirim Bitti! spiderman remastered vs god of war

bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi? spiderman ₺659,40 god of war ₺449,50
  16. Senoz

lenovo r25i-30 youtube sorunu

Merhaba arkadaşlar r25i-30 sipariş ettim ve yeni elime ulaştı tek sıkıntım youtube videoları gözüme bi garip geliyor. 4k 8k hdr videoları 1080p ayarda açınca görüntü güzel ama normal herhangi bir videoyu 1080p açınca görüntü kalitesi kötü geliyor. Bunu yaşayan var mı çözümü nedir fikri olan ?
  17. Senoz

Çözüldü✓ Lenovo Legion R25i-30 ışık sızması var mı

merhaba arkadaşlar lenovo r25i-30 almayı düşünüyorum özellikler bakımından rakiplerinin önünde gibi. ama aklımda kalan şeyler var. bu monitörü kullanan varsa ışık sızması, ghosting, ölü piksel vs gibi herhangibir kronik sıkıntısı var mı veya farklı bi sorun yaşandı mı yazabilir misiniz
  18. Senoz

Çözüldü✓ Ekran kartımı çıkarıp taktım fps düştü

Merhaba Ekran kartımın üzerinde jelatinleri varken montajı yapılmışt ve bir süredir böyle kullanılıyordu. bu jelatinleri çıkartmak için ekran kartımı söktüm kule tipi cpu soğutucusunu söktüm ve işlemden sonra geri taktım hepsini. Taktıktan sonra red dead redemption oyununda özellikle bariz...
  19. Senoz

Çözüldü✓ 5000tl bütçe monitör önerisi

Merhaba uzun zamandır araştırıyorum ve kafam baya bi karıştır yardımcı olursanız sevinirim. 4-5k fiyat aralığında güzel bi monitör arıyorum sistemim şu şekilde Ryzen5 7500f Rtx 4060 8gb H610m anakart 16gb ddr5 ram Oynadığım oyunlar; RDR2, Cyberpunk2077, Rainbow six siege, overwatch2, yani...
Geri