Arama sonuçları: *

• Users: muratthn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Aliexpresten x99 dual Anakart sistem alınır mı?

Bu Anakart üzerinden bir sistem kurup olabildiğince uyguna bir server kurmak hedefindeyim sizce alınır mı? 2.103,83TL 30%OFF | X99 anakart çift CPU M.2 LGA 2011 V3 E-ATX USB3.0 SATA3 8 DIMM DDR4 destek Xeon işlemci yuvası 2011-3 https://a.aliexpress.com/_Ez0i4Xl
  2. M

Gameboster %50 indirim gaming monitör alınır mı?

https://www.itopya.com/gamebooster-238-gb-2420cf-200hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728
  3. M

Oyun server sistemi için toplama kasa

Arkadaşlar amaç belli server kurmak 500-1500 kişi arasında oyuncuyu kontrol edebilcek düzeyde bir sistem aliexpreste çift işlemcili anakartlar ve xeonon serisi işlemciler falan var sizce nasıl olur o parçalar yeterli olurmu yada tavsiye edebilceğiniz bir sistem varmı kasa için max 12000tl...
  4. M

Anakarta Değişimi hangisi olmalıa

Arkadaşlar sistem fotoda göründüğü gibi daha sonradan rami 32ye çıkardım ssdyi 2tb a çıkardım ama çift ssd slotlu ve atx bir modele geçmeyi düşünüyorum anakartta gerek sıvı soğutma ve elimde şuan 4080 rogstrix modeli var onuda kullanmak istiyorum o yüzden elimdeki sistemin anakartını ve...
  5. M

Vento VG15FEE kasaya sıvı soğutma olurmu

Vento VG15FE kasaya sistemi topladım ama içine 240mm sıvı soğutma sizce uyar mı
  6. M

Havit gamenote Fuxi 3 mikrofon sorunu

başlıktada olduğunu gibi kulaklığım sesinde hiç bir problem yok bluetooth 2.4gh usb den de kablodan da sesle ilgili bir problem yok her hangi dipses veya cızırtı olmuyor gayet iyi ama mikrofondan ne yaptıysam ses gitmedi ses kayıt uygulama ve discord da denedim ama bir türlü mikrofon ses...
  7. M

gaming gen Vulcan hazır sistem kasa

hazır sistem kasalar böyle içi boş oluyormuş arkadaşlar onu öğrendim anakarta gerçekten önem vermek lazım :) 240m sıvı soğutucuyla 1 slot ram daha hafta içi geldiği gibi eklicem
  8. M

steamde oyun kodu STARFİELD VE HELLDİVERS2 atabilecek varmı

başlıktada yazdığı gibi arkadaşlar 2 oyununda normal sürümü 40 küsür dolardan başlıyor güncel kurla starfield 1344tl helldivers 1300tl kod olarak elinde bulunan ve 1000tl gibi fiyata atabilcek olan varsa hemen alabilirim
  9. M

Alt yapıyı değiştirip Fibere geçmek

arkadaşlar başlıktada olduğu gibi oturdugum apartmanda max 100mb hız veriyorlar onunda 50sini zor alıyoruz mahallede bir çok apartman fiber alt yapıya sahip türktelekoma alt yapı için nasıl başvurabilir nasıl işlemler yapabiliriz yardımcı olurmusunuz hatta istanbul içinde yapabilcek yardımcı...
  10. M

cuma fırsatı bu geceyi asla kaçırmayın

cuma gecesi fırsatlarında bu gece çok iyi parçalar ve güncel fiyatlardan %30 indirimli olacak ram ekran kartı işlemci Anakart pc toplayan arkadaşlar bu fırsat son FIRSAT ramazanda zam arkasından bayram ve kurda oynaklıkla büyük artış olur keşke dememek için kaçırmayın özellikle power color...
  11. M

Çözüldü✓ İ5-12400f e sıvımı hava soğutmamı size hangisi alınır

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gamebooster-titan-240-mm-rainbow-sivi-sogutma-fiyati,225088518.html https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-assassin-x-120-plus-v2-fiyati,341676443.html Fikirlerinizi, bekliyorum sistem toplanmadan, götürüp ekleticem o yüzden...
  12. M

İ5 12400f ddr5 sistem nasıl

Bu sistemi alıcam tekli 16 ram koydum 2.ye yükseltirim diyerek sizce iyi mi? ayrıca gaming gentr şubeye gelenlere indirim sağlıyor yardımcı oluyorlar
  13. M

28-30bin tl bandında intel nvida sistem tavsiyesi rica ediyorum

Max bütçe 28bin İ5 - 4060 lı 1tb ssd 32 ramlı sistem toplanırmı varsa iyi bir tavsiyeniz acil arkadaşlar 2 güne bir kasa almam gerekli
  14. M

İnfinity 401 modem yerine hangi modemi almalıyım

Bütçe 1500 gerekirse biraz daha çıkılır Hız 50mb vdsl2 hattından internet verebiliyorlar modem değiştirmem gerekiyor yerine en uygun modemi önerebilir misiniz? internet giriş kablosu gördüğünüz gibi 1709567478 Tenda v12 yeterli gelirmi
  15. M

2 hazır sistem arasında hangisi daha iyi

Arkadaşlar bu iki sistem arasındayım kendim toplasam daha pahalı oluyor biri amd biri İntel tabanlı hangisi daha çok uzun süre iş yapar ve kule tipi soğutucu yeterli olurmu
Geri