Arama sonuçları: *

• Users: Muratcan35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

144hz de sorun yaşıyorum

mrb arkadaşlar yeni sistem dizdim ama 144hz de sorun yaşıyorum masa üstü ayarlardan ve oyun ayarlarından 144hz ayarladım mı oyundan alt tab atıp masa üstüne geçerken ekran 5sn kararıyor ama masa üstünden oyna geçerken sorun yok bide ben monitör ayarlarından çözünürlük bildirimini açtım o yüzden...
  2. M

4090 sistem dizdim oyunda alt tab yapıyorum ekran kararıyor

her oyunda alt tab yaparken ekran 5 sn ye kararıyor yardımcı olsun birisi lütfen İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 5.0GHz 96MB AM5 120W× 1 Anakart: ASUS PRIME X670-P-CSM DDR5 AM5 (ATX)× 1 Ram: GSkill Trident Z5 RGB Siyah 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 DDR5 DUAL F5-6400J3239G16GX2-TZ5RK× 1...
  3. M

144hz yapıyorum parlaklık düşüyor üstüne alt tab yapıyorum ekran 5sn kararıyor

mrb arkadaşlar yeni sistem dizdim monitör bu https://www.epey.com/monitor/gigabyte-aorus-fi32u.html şimdi olay şu dp kablosunda da hdmı kablosunda da ekran ayarlarından 60hz yaptım mı sorun yok ama 144hz yaptım mı böyle parlaklık azalıyor gibi sonra renkler kötüleşiyor gibi üstüne bide herhangi...
  4. M

yeni sistem dizdim ama monitöre ekran 5sn geç geliyor

mrb arkadaşlar aldığım monitör bu https://www.epey.com/monitor/gigabyte-aorus-fi32u.html dizdiğim sistemde bu sorunum ise kasayı açtığımda ekran en ez 5 sn geç geliyor yani asus yazısını felan göremiyorum direk pin girme ekranında başlıyor üstüne bide alt tab atarken ekran kararıyor oda bi 5...
  5. M

Yeni sistem dizdim kasa açılıyor ekran geç geliyor

mrb arkadaşlar yeni sistem aldım kasa açılıyor ama ekran geç geliyor mesela pin girme yeri açılıyor ama belki daha bekliyor ondan sonra ekran geliyor bana sonra monitör 4k 144 hz ilk açıldığında 1024 çözünürlüklü açılıyor sonra 4k ya dönüyor sistemi daha dün anca kurabildim bilgisayar bilgim...
  6. M

Kablosuz kulaklık alacam yardım eder misiniz

mrb arkadaşlar kablosuz kulaklık alacam bir arkadaş bu kulaklığı önerdi...
  7. M

bu monitör iyi mi? bu sisteme yakışır mı

mrb arkadaşlar alacağım sistem bu...
  8. M

bu 4090 sistem yeterlimi

mrb arkadaşlar game garajdan 4090 hazır sistemlerden bu sistemi buradaki bir arkadaş sayesinden özelleştirdik bu sistemde dar boğaz olur herhangi bir uyumsuzluk yada yetersizlik var mı herhangi bir sorunu olur mu bu sistemin yardımcı olur musunuz...
  9. M

4080 süper sistem toplama

mrb arkadaşlar 4080 süper sistem toplıycam yardımcı olur musunuz
  10. M

bilgisayar ve monitör almak istiyorum ama çok az bilgim var

mrb arkadaşlar bilgisayar toplamak ve ona uyumlu monitör almak istiyordum biraz araştırdım ama araştırdıkça seçenekler çoğalıyor ve en basitinden işlemci ile ekran kartı uyumu öğrenmek için bile foruma yazmam gerektiği söylendi izlediğim videolarda en son donanım arşivin OYUN BİLGİSAYARI...
Geri