Arama sonuçları: *

• Users: axsus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Mevcut ram 2666mhz anakart 3000 mhz

Evet biostan rami 3000mhz ye overclockladım fakat sonrasında görüntü gelmedi bios pili, jumper gibi şeyleri denedim görüntü gelmedi 3000 mhz bi ramle tekrar açabilirmiyim şuanda görüntü alamıyorum görünürde hiçbir sıkıntısı yok
  2. A

Yardım A

A
  3. A

anakart işlemci uyumsuzluğu

Yaklaşık 5 ay önce vatandan aldığım A320m Pro-e anakartın üstünde "AMD Ryzen Desktop 2000 Ready" etiketi var fakat bende Ryzen 3 3200g bulunmakta, daha sistemi toplamadım o yüzden anakartıda daha açmadım zaten açamamda elimde 2000 serisinden başka bir işlemcide bulunmuyor yani tek yolu vatana...
  4. A

internetsiparis.com güvenilir mi

internetsiparis.com güvenilir mi hiçbir yerde yorumunu bulamadım doğru dürüst alışveriş yapanınız varmı hiç
  5. A

hiper psu alınır mı

hiperin 400w psu su var güvenilir midir ? https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-hiper-ps-40-400-w-fiyati,251157981.html
  6. A

psu önerisi - yeterli mi

sistemim şöyle anakart : A320m Pro-e işlemci : ryzen 3 3200g ram : ddr4 8gb 2666mhz (tek kanal) kasa : aerocool streak psu : psu olarak aerocool vx plus 500w düşünüyorum uyumlu olmayan herhangi bir şey var mı veya psu w yeter mi yardımcı olursanız sevinirim
Geri