Arama sonuçları: *

• Users: Sanko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sanko

Öneri MSI 24.5" G255PF E2 vs GIGABYTE 24.5" G25F2

yeni monitör alıcam msi gözüme güzel gözüktü fakat gigabyte monitörün özelliklerini görünce arada kaldım sizce hangisini almam daha mantıklı bir tercih olur...
  2. Sanko

Yardım İşlemci değişimi sonrası Resize Bar açılmıyor

aktif olarak Rx 9060 xt 16 gb kullanıyorum ve işlemcimi ryzen 5 5600 den ryzen 7 5700x'e yükselttim fakat 5600de resize bar açıp amd nin sam özelliğini kullanabiliyorken 5700x sonrası resize bar biostan açık olmasına rağmen windowsta hiçbir şekilde aktif edemedim bios güncellemesini yeniden...
  3. Sanko

Öneri VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 vs Gameon GOP28UHD144IPS

sizce hangi monitör alınmalı ikisinin arasında 1000 tl fark var viewsonic 2k 240hz gameon 4k 144hz şimdi viewsonic daha bilindik marka olduğu için birde 240hz olduğu için bi düşündürüyor fakat gameon da 4k ve ztn şu anda 75hz kullandığım için 144hz yine benim için bir gelişme diye düşünüyorum...
  4. Sanko

Switch bağlantılarını yaptığım kasa açılmıyor

GTX 970 Ryzen 3 1300x bir sistem topladım kasanın switch bağlantılarını resimdeki gibi yaptım psu anahtarı açık olmasına rağmen tuşa bastığımda pc açılmadı tüm switchleri söküp düz kontak denediğimde pc açıldı sonra gittim bir kez daha yaptım aynı bağlantıları pc yine açılmıyor kasanın güç tuşu...
  5. Sanko

Çözüldü✓ Anakartı devre spreyi ile temizledikten sonra açılmıyor

Elimde uzay montajda kullandığım bir anakart vardı pci slotundan görüntü vermiyordu apu üstünden görüntü veriyordu bende devre spreyi ile temizlemeyi denedim ama bilgisayara düz kontak deneyince açılmadı ramleri sökmeyi denedim psu değişmeyi denedim bios pili değişmeyi denedim ama anakartı...
  6. Sanko

Yardım 2. M.2 ssd arada görüyor arada görmüyor

Merhabalar 2. slot m.2 ssd'm olan Adata SX6000PNP arada görünüyor arada görünmüyor ssd'yi normalde eskiden ana sistemimde sorunsuz kullanıyordum 512gb yetmiyor diye 1tb geçtim sonra dönüştürücüyle onu bağlamıştım birkaç ay sonra disk hiç görünmedi anakartım bozulunca B550m DS3H anakarta geçince...
  7. Sanko

Amd Ryzen 5 5600'üm dengesiz ısınıyor

1 ay önce bilgisayarımın anakartı bozulmuştu o yüzdende bilgisayarımı kullanamıyordum dün yeni anakart aldım toplama işinde de psu bağlantılarından anlamadığım için bir arkadaşımdan rica ettim sistemimi topladı fakat işlemcim boşta 78 dereceleri görüyordu hatta birkaç kez pc ısı yüzünden kendi...
  8. Sanko

2080 ti SLI'da 750w psu yeterli midir

Merhabalar sistemimde MSI'ın ventus modeli 2080 ti var ve Highpower'in 85 plus 750w bronze sertfikalı bir psu var eğer ben 1 tane daha 2080 ti ve sli köprüsü alsam bu psu bana yeterli mi
  9. Sanko

Forza Horizon 5 FSR3 Frame Gen Mod Online ban sebebi mi?

merhabalar bildiğiniz üzere RTX 20 ve 30 serisi ekran kartları için dlss 2 to fsr 3 frame generation modu çıktı fakat bazı oyunlarda online kullanınca ban sebebi oluyor zaten forza 5 dışında da dlss ve rt teknolojilerini destekleyen fazla oyun yok ben forza 5'e fsr 3 mod kursam online girsem ban...
  10. Sanko

Windows 10 desteği kesildikten sonra Windows 11 geçiş imkanı kısıtlama

Merhabalar ben şu an mevcut bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum ve windows 10'larda windows 11 geçişini ücretsiz olarak yapabiliyorum fakat windows 10'un desteği bittikten sonra windows 11'e ücretsiz geçiş kaldırılacak mı bu konu hakkında araştırmalar yaptım ama hiçbir sonuç alamadım yardımcı...
Geri