Arama sonuçları: *

1. N

Nerden Keycap Alırım?

Arkadaşlar %75 klavyem için gri gradyan bir keycap istiyorum nereden alacağımıda bilemedim en son Temu yasaklandı sonra şubemi ne açmış Türkiye'de orada da keycap falan bulamadım nasıl alabilirim güncel durumda? İyi günler.
  2. N

Ryzen 5 7500f kule tipimi yoksa sıvı soğutmamı?

Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım ve estetiği benim için önemli akvaryum kasam var işlemcim ryzen 7500f şu an için soğutma için 2000 tl bütçem var bu bütçe ile sıvı soğutmamı yoksa kule tipi mi önerirsiniz sıvı soğutma olarak pek bir şey beğenemesemde kule tipinde Segotep FZ6 pro'yu buldum...
  3. N

Oyunalisveris.com güvenilir mi?

Arkadaşlar itemsatis üzerinden valorant hesabımı satıyordum bir eleman konuşurken numarasını verdiği için itemsatıştan ban yemiş oyunalişveriş den yapalımmı alışverişi diyor ama siteyi pek bilmiyorum güvenilir mi?
  4. N

4000 TL Klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba 3 4 senedir xpg summoner klavyemi kullanıyorum bazı kazalar geçirdi yön tuşlarının ikisi numlocktan bir kaç tuş falan switchi kırıldı bende yeni klavye almak istiyorum 4000 fiyat bandında çok çıkamam genel olarak her türden oyun oynuyorum lol valo hikayeli oyunlar falan ama...
  5. N

5000 TL siyah akvaryum kasa önerisi

Merhaba ATX anakarta uyacak siyah akvaryum kasa önerisi yapabilir misiniz fanlı olsun PSU olmasın şahsen kendim araştırdım ama çok çakma Lian Li kasası var bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz fanları iyi mi önerir misiniz özellikle gözüme çarpan zoko King'in 7x12 fanlı kasası oldu bütçenin çok...
  6. N

Gamepad'imi iade edebilir miyim?

Merhabalar yaklaşık 4 ay önce 8bitdo ultimate aldım 3500 liraya başta sorun yokta ancak bir yerde artık joystickler sağa doğru tamamen gitmiyordu gitmesi için iyice bastırmak gerekiyodu yani sağa doğru giderken karakter normal yürüme değilde yavaş yürüyordu sonra garantiye yolladım tamir oldu...
  7. N

6000tl ikinci el anakart önerisi

Merhaba İkinci el anakart önerisi yapabilir misiniz? ATX kasa ile kullanacağım. Ne önerebilirsiniz acaba?
  8. N

35.000 TL'ye ikinci el sistem toplama

Arkadaşlar, zamanında topladığım sistem 8 senenin sonunda ömrünün sonuna geldi. Yeni sistem toplayacağım. PSU bozulmuştu, geleceğe yatırım olsun diye sadece 850W PSU aldım. Şu anda elimde bir tek o var. Bunun dışında şu anlık planladığım sistem şöyle: anakart: 3500 TL – B650M-K (ikinci el)...
  9. N

Ekran bir anda siyah ekran veriyor

Arkadaşlar yaklaşık 7 senelik bir bilgisayarım var daha önce hiç olmadı bu 2 3 gündür devam ediyor oyun oynuyorum bir şey yapıyorum alt tab atıyorum bir bakmışım siyah ekran görüntü gidiyor ne yapsam ne etsemde olmadı çözüm önerisi olan varmı forumda aynı sorunu yaşayan gördüm ama cevap almamış.
  10. N

4000 TL Gamepad Önerisi

Arkadaşlar 4000 tl gamepad almak istiyorum bilgisayarda oynayacağım xbox olmasın çünkü bilgisayarımda bluetooth yok ve pilli olmasıda rahatsız ediyor şimdilik 2 tane buldum...
  11. N

8BitDo ultimate tuşların yeri değiştirilebiliyor mu?

Arkadaşlar 2000 lira bütçem var ultimate 2c alacaktım normalde ama düz ultimate versiyonu sahibinden'de 2200'e buldum direk şehir içi olduğundan ve şarj standı olduğundan onu almak istiyorum ama tuş dizilimi switch bildiğim kadarıyla manyetikliği fln olmadığı için değişmiyor peki bunun içi...
  12. N

AJ159 Pro türkiyeye geliyor mu?

Arkadaşlar temudan aj159pro alacam ama gümrükten geçiyormu bilmiyorum almalı mıyım? gelirmi yani
  13. N

Max 1500 Switch önerisi

Arkadaşlar mevcut klavyem XPG summoner yaklaşık 3 4 senedir kullanıyorum hala ciddi bir sorunu yok ama klavyemde birkaç switch kırıldı önemli tuşlar değil ama son zamanlarda acayip rahtsız ediyor bende bundan dolayı %75 hazır klavye alcam ne alacağıma daha tam karar veremedim bende switch...
  14. N

20000 TL yurtdışından telefon önerisi

Arkadaşlar genel olarak oyun için kullanacağım telefonu wild rift genshin cod mobile oynuyorum veya bu tarz işte poco f6 proyu gözüme kestirdiğim siz ne önerirsiniz
  15. N

3000TL RAM 5k anakart önerisi

Arkadaşlar yeni sistem toplayacak ram için tekli 16 GB RAM anakart içinde 5k bütçem var ddr5 sistem 7500f ile kullanıcam neler önerirsiniz
  16. N

Klavye mouse monitör çalışmıyor

Arkadaşlar dediğim gibi sorunum bazı olaylar yaşadım babam yüzünden anakartın ekran kartı girişi kırıldı bende yeni geçici 2.el anakart aldım ve sorun yoktu Bi yerde annem anakartın 24 pin şeyini kesti psunundu babam tamir etti sayılır ancak bir yerde başlıkta bahsettiğim sorun oldu bios pili...
  17. N

6000 TL iş için klavye ve mouse önerisi

Arkadaşlar yeni klavye ve mouse lazım ama iş için kullanılcak ikisi için toplam bütçe 6000 sessiz rgbli sade bir klavye mouse da sessiz switchli olursa iyi olur
  18. N

High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD İyimidir

Arkadaşlar merhaba şu anki 600w psu'm bozuldu bende yenisin alıcam ileriye dönük olması açısından 850W yeterli diye okudum böyle bir psu buldum alınır mı? kaliteli midir şahsen beni cezbetti 850w gold atx 3.1 üstüne 3800 lira gibi bir fiyata sizce alınır mı?? kullanan varmı?
  19. N

750-850W Psu önerisi

Arkadaşlar merhaba 600w gtx 1070 i7-4790k z97 gaming 16gb ram bilgisayarım var yaza kadar biriktirip kendime yeni pc toplayacaktım ailesel nedenlerden psu mun anakarta bağlanan pininin kabloları kesik halde yaza kadar 4080 super 7800x3d anakarta karar vermedim 32gb ramlik bir sistem toplamayı...
  20. N

8000 anakart ve ram BEYAZ önerisi

Arkadaşlar toplam bütçem bu ryzen 7500f, tek 1 tane 16 GB RAM beyaz anakart önerir misiniz ikinci el almayı düşünüyorum BEYAZ istiyorum özellikle ama diyorsanız 2 3 kat pwrformans düşüyor o zaman siyah alabilirim.
Geri