Arama sonuçları: *

• Users: cinooooo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Lenovo İdea Pad3 Grafik Sorunu

Merhaba, lenovo İdeapad3 cihaz kullanıyorum fakat özellikle oyun oynarken sürekli kendi kendine çözünürlük değişiyor. Çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim 💐
  2. C

Max 10 K Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Max 10K bütçem var. Günlük işlerde kullanmalık ayrıca çocuklar içinde basit oyunları açabilecek bir laptop arıyorum. Öneri yapabilecek olursa çok sevinirim💐
  3. C

Google Chrome Sekmeler arası geçişte sorun

Arkadaşlar merhaba, Google Chrome tarayıcısından açmış olduğum sekmeler arası geçiş yaparken, sayfalar birbirine karışmaktadır. Günlerdir ne bi muhatap bulabilim nede sorun hakkında tek bir yazı. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. 1733141029 Bu gibi
  4. C

Bu sistem için monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba bu sistemi aldım fakat monitör ne alacağımı bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz...
  5. C

Çözüldü✓ Bu sisteme ne dersiniz ?

Arkadaşlar ilk defa sistem alıyorum. İşlemcinin Intel olmasını istiyorum. Birkaç arkadaşım bunu önerdi. Sizce nasıl?
  6. C

Çözüldü✓ Sizce sistem nasıl ?

Arkadaşlar sizce sistem nasıl ?
  7. C

Bu sistem alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba, ilk defa bilgisayar alacağım bir arkadaşım bu sistemi önerdi. Sizlere sormak istedim alınır mı acaba? Eklememi veya çıkarmamı istediğiniz bişey var mı ...
Geri