Arama sonuçları: *

1. E

Hp 15da1065nt laptopumda format-atmaya calisirken disk gözükmüyor

ben bilgisayarı uzun süredir kullanmıyorum (yaklaşık 8 ay flan) bu pcnin içini bi çok kez açtım ama hiç bi şekilde ssd ile uğraşmadım ssdnin de bağlı olduğuna eminim şimdi rufustan biosta legacy bootu kapatıp gpt yapmayı da denedim ancak olmuyor ekrana no boot device found yazısı geliyor memory...
  2. E

Hp 15da1065nt laptopumda format atmaya çalışırken disk gözükmüyor

şimdi şöyle ben bilgisayarı uzun zamandır kullanmıyordum bu bilgisayarda boot device not found hatası vermeye başladı bu sorunu biostan legacy bootu açarak kısmen düzelttim ancak biostan flash belleği 1. önceliğe ayarlayıp windows 10 kurmaya çalışırken disk gözükmüyor acaba diske bir şey olmuş...
  3. E

32 bit olan bilgisayarı 64 bit nasıl yaparım?

işlemcim 64 bit kaldırıyor ancak şuanda bilgisayarım 32 bit olduğundan ötürü iso dosyalarının içindeki exeyi açamıyorum 64 bit istiyor biosa girmeye çalıştığımda ekran siyah oluyor ancak klavyeye bastığımda bip bip sesler geliyor ne yapabilirim birisi yardımcı olabilir mi lütfen bilgisayar...
  4. E

Lenovo v15 g4 amn please selected boot device

bilgisayarı yeni aldım freedos şuanda sanırsam elimde flash var takıyorum boot cihazı seç diyor seçiyorum ama yine aynı sekme karşıma geliyor ne yapabilirim 1733251405 menü by şekilde
  5. E

Temu gümrük işlemleri ne kadar sürüyor

diğer insanların temu siparişlerine baktığımda paket havalimanındayken aynı gün içerisinde paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi olmuş müşteri hizmetlerine yazıyorum her zaman aynı şeyi diyip duruyolar
  6. E

Elektronik sigara önerisi

elektronik sigara almayı düşünüyorum ancak çok bir fiyat veresim yok çünkü cepte para yok :/ bana 1kya alabileceğim elektronik sigara önerebilir misiniz??
  7. E

Aliexpressten pttye verilen kargo hareketleri sorunu

aliexpressten kulaklık aldım bugun kargo pttye verildi ve kabul oldu ancak bu kargo hareketlerinde bi yanlışlık var sanırsam :D şuanki kargonun durumu nedir?
  8. E

Aliexpress Kargom Gümrükten Yola Çıktı.

gümrükten yola çıktı diyor ne zaman pttye verilir istanbulda oturuyorum.
  9. E

aliexpress ürünüm nerede

yaklaşık 2 gün önce bana siparişi: Ülkenizde/bölgenizde adlı mail geldi ancak mail geldikten sonra hiç bir şekilde kargom güncellenmedi ne olmuş olabilir? kargomun son durumu nedir?
  10. E

aliexpressten kulaklık aldım gümrük vergisi ne kadar

şimdi kulaklığın fiyatı 5.77 dolar 4.61 dolar gümrük vergisi ödemişim ancak hem siteden satın alırken hem kargo eve ulaştığında gümrük vergisi ödüyormuşuz ayrı olarak bu doğru mu?
  11. E

taksiti ne yapmalıyım

şimdi şöyle alacağım sistem 75k falan (içinde l masa monitör mouse vb şeyler var) bu sisteme hızlı bi şekilde erişmek istiyorum biraz sabırsızım. 1 hafta içinde popeyese giricem ilk defa bi yerde çalışmaya başlayacağım popeyese girdikten 1 hafta sonra işi yapabileceğimi düşünürsem sistemi almayı...
  12. E

Alacağım sistemi yorumlar mısınız?

Alacağım sistem İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7800X3D Tray 5.0GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 İşlemci Thermalright Frozen Magic 240 Argb 240mm Intel Amd Uyumlu Islemci Sivi Sogutucu İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Asus Prime B650m R 7200mhz Oc Ddr5 Soket Am5 M 2 Hdmi Matx Anakart ANAKART: Galax Geforce Rtx...
  13. E

bu ekran kartlarının farkı nedır

https://www.incehesap.com/gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-eagle-8g-oc-gv-n406teagle-oc-8gd-128bit-ekran-karti-fiyati-63125/ https://www.incehesap.com/gigabyte-gv-n406teagle-oc-8gd-ekran-karti-fiyati-63128/
Geri