Arama sonuçları: *

• Users: DenV
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Çene açılır kask önerisi 5-10K Bütçe

Merhabalar bütçem max 10k ama o bütçeye de çok çıkmak istemiyorum şu an nolan veya caberg kask düşünüyorum o bütçeye çıkarsam var mı önerebileceğiniz kaliteli çene açılır kask Ls2 scope 2 ve ls2 strobe 2 nin farkını anlayamadım biri termoplastik biri kinetik polimer alaşım demiş kinetik polimer...
  2. D

50 Bin tl PC ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım 50 bin tl bütçesi olduğunu hem oyun hemde video edit işleri için bi sistem toplamamı istedi önerileriniz var mı hazır özelleştirebileceğim sistem vs yardımcı olursanız sevinirim. şu anlık bu sistem var kafamda ama soğutmasından emin değilim bu sıvı soğutucu bu...
  3. D

Sıvı soğutma rgb kontrolü

merhabalar elimde bir sıvı soğutucu var pek bilindik bir marka değil darkflash radiant 240 modeli ve fanların rgb sini kontol etmek için kontrolcü bulunmuyor kasanın reset tuşu ile kontrol ediliyor kasamda reset tuşu yok kasanın kendi fanlarını kontrol ettiğim tuşları bulunuyor kontrolcü alıp...
  4. D

5600X PBO İle Overclock

Merhabalar 5600x ve msi b550 a pro anakarta sahibim sıvı soğutma vs de var işlemciyi pbo de positive 200 ve curve optimizer i negative per core -10 yapıyorum 2 saat oyun oynayınca oyun otomatik kapanıyor muhtemelen stabil değil manuel olarak voltaj verdiğimde 1.4 versem bile işlemci garip bi...
  5. D

AM5 anakart önerisi yapar mısınız ?

Merhabalar 7500f ile kullanmalık am5 anakart önerir misiniz fiyat aralığım 6-8 bin tl arasında vrm leri kaliteli modeller arıyorum lakin fiyatlar çok pahalı hem vrm i kaliteli olup hem fiyat açısından uygun bi anakart bulabilir misiniz ?
  6. D

Çözüldü✓ MSI B550-A PRO vs Gigabyte B550 GAMING X V2

Merhaba arkadaşlar iki anakart modeli arasında kaldım 2.el alıcam gigabyte 3300 e msi 3500 e gelecek ortalama aralarında bir fark var mı ? Gördüğüm kadarıyla msi da daha iyi vrm soğutması olduğu söylenmiş ama forumda bi konuda arkadaş msi da bug var diğer parçalara zarar verebilir tarzı bir...
Geri