Arama sonuçları: *

• Users: hastagOflu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

APPLE WATCH 11 Mİ WATCH 10 MU

Merhaba arkadaşlar bu ara apple watchlara bakınmaya başladım aralarında çok büyük teknik özellikler yok gibi görünüyor ve cüzi miktar oynuyor sizce 11 mi alınmalı yoksa 10mu
  2. H

UGREEN KABLOSUZ ŞARJ

Ugreen modelin bi 5000mah bir de 10000mah indirime girmiş sizce alınır mı 1 yorum var https://app.hb.biz/q4wB3ZL6EdcD
  3. H

Oral-B Genius X vs Oral-B iO - 5

Arkadaşlar bu diş fırçaları ile ilgisi bilgisi olan varsa bir destek olabilir mi Oral-B Genius X mi Oral-B iO - 5 yoksa pro 3 vitality pro gibi modellerde alınır mı yani aralarında çok fiyat farkı var 2 tanıdığım io-5 kullanıyor çok iyi olduğunu düşünüyorlar bilgisi olan varsa yorum yazabilir mi
  4. H

Hyperx cloud 3 wireless alıcısını ekstra bulabildiğimiz bir yer var mı?

hyperx cloud 3 wireless kullanıyorum bu alıcının yediğini bulabiliyor muyuz orijinal olarak nerede satılıyor iki farklı yerde kullanıyorum sürekli olarak alıcısını yanımda taşımak istemiyorum bir evde birde çantamda götürebileceğim bir yerde olsun istiyorum var mı alıcısını alabileceğimiz bir yer?
  5. H

Iphone 13 - Iphone 14

İphone 11 kullanıyorum ve telefonumu değiştireceğim bütçem iphone 14'e yetiyor fakat iphone 13 ile arasında kaldım sizce ne yapmalıyım ikisinin arasında 10bin tl oynuyor bu fiyat farkına değer mi?
  6. H

AULA F75 klavye CTRL ve SHIFT sorunu

AULA F75 klavyeyi kullanıyorum bazı zamanlar ctrl tuşuna bastıktan sonra 1'den 9 olan özel karakterleri yaptırıyor bazen yaptırmıyor bir diğer sorunsa shift ile 1'den 9'a kadar olan tuşlara basınca çalışmıyor bunu nasıl çözebilirim?
  7. H

16 + 16 yapmak istiyorum yardım eder misiniz

Arkadaşlar illaki konu açılmıştır sadece biraz daha bilgi almak istiyorum güncel olarak Ben de 1731532364 RAM olarak...
  8. H

Klavye Önerisi İçeriği Okuyun Lütfen

Arkadaşlar yurt dışından uzun süredir alışveriş yapmadım aliexpress ve temu üzerinde sürekli klavye indirimleri dönüyordu sanırım şuan temu üzerinden dönüyor var mı önerebileceğiniz klavye? Fiyatı çok yükseğe kaçmaması yeterli olur 1-2k arası maks AULA F75 gördüm bir kaç kere önerilerinizi...
  9. H

Skype alt tabda bakınca çok gözüküyor

Arkadaşlar discord gitti diye skype kullanmaya başladım neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?
  10. H

Oyun odaklı LAPTOP!!

Arkadaşlar laptop almak istiyorum genel olarak oyun odaklı olacak şekilde almak istiyorum önerilinizi atabilir misiniz şuanlık aklımda şu üç ürün var yorumlayabilir misiniz? Sizlerden de öneri bekliyorum...
  11. H

aliexpress üzerinden klavye önerisi

Arkadaşlar aliexpress üzerinden klavyeler görüyorum hep çok ucuza ama hangisi daha iyidir çok bir fikrim yok bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim 200-800 bandında görüyorum fiyatları da çok güzel gözüküyor. Numlock + yön tuşları olmasını isterim ama yine de her türlü önerinizi...
  12. H

M2 SSD için soğutucu

M2 SSD aldım 980 Pro 1TB depolama fazla olduğundan bir çoğu şeyi yükleyecem bu yüzden ısınmada sorun olur mu anakartın m2 için soğutucu bloğu yok bunu internetten alabilir miyim alsam nasıl takarım yardımcı olur musunuz rica etsem
  13. H

Microsoft 365 yükleme

Arkadaşlar bilgisayara office programlarını indirmek istiyorum öğrenci mailim ile indiremiyorum sadece web üzerinde erişim veriyor nasıl indirebilirim crack yapabilirim?
  14. H

Çözüldü✓ AMD EXPO ÖZELİĞİ NEDİR?

AMD EXPO özelliği nedir benim işime yarar mı? İşlemcim Ryzen 5 7500F ramlerde bu özelliklerin bulunması bana ne katkısı var https://www.trendyol.com/corsair/vengeance-rgb-32gb-2x16-ddr5-6400-mhz-cl36-ram-p-784829825 (bunu almayı düşünüyordum)...
  15. H

Çözüldü✓ SIVI SOĞUTMA TERCİHİ 2. Sayfaya bakın

Araştırmadan direkt kasa üstünde 3 fanlık yer olduğu için 360MM bakmıştım fakat 240mm kadar destekliyormuş bu 240mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...
  16. H

Armory Crate İndirdiği Programlara Bakar Mısınız?

Arkadaşlar armory crate indirdin driverlerı güncellemek için bir ton uygulama kurulumu yapmış acaba bunlardan hangileri gereksiz kaldırmam gerekiyor ve güncelleme yaptı fakat ben nasıl driverlerın hepsini tek tek kontrol edebilirim? (sistemde ses kartı bulunmuyor)
  17. H

Çözüldü✓ 180HZ için DP mi HDMI mı

1920x1080 çözünürlüklü monitör kullanıyorum ve 180hz görüntü ayarlarında 180hz çekebiliyorum fakat HDMI kablosu bana 180hz verebiliyor mu? DP mi kullanmam lazım? Kısaca: 1920X1080 180hz için DP mi kullanmalıyım HDMI mı?
  18. H

Çözüldü✓ İşlemci soğutucusu Önerisi

Arkadaşlar bir kaç hafta önce bilgisayar aldım ve almışken her parçası tam olsun istiyorum. Kullandığım işlemci ryzen 5 7500F bunun için bir soğutucu düşünüyorum şuanlık stok fan ile kullanıyorum. Kule tipi almayı düşündüm ama bilemiyorum hep bir sıvı soğutma vardı aklımda aslında çokta anlamam...
Geri