Arama sonuçları: *

• Users: VictoRs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Yardım Valorant 700 fps den 150 fps lere düşüş

pc yi aldım alalı şu oyunu oynayamadım adam akıllı 4 saniyede bir oyun takılıyor am gözle görülür bir takılma ve bu 700 fps lerdeykende oluyor bazen giriyorum fps 250 150 arası ve yine takılmalar oluyor her şeyi denedim olmadı format atmak istemiyorum çünkü 4 kere format attım ve bu öncesindede...
  2. V

Yardım 1080p monitörde oyunlarda görüntü bozukluğu

merhaba 1080p philips evnia bir monitörüm var oyunlarda çok fazla pikselleşme oluyor ve buda çok göz yoruyoz ve rahatsız ediyor bunun bir çözümü var mıdır acaba bu beyaz çizgilerin hepsi hareket de ediyor aşırı göz yoruyor ve çoğu oyunda bu durum böyle (dlss açık)
  3. V

Mavi Ekran Kernel security check failure windows 11 hatası

Pc yi topladığımdan beri bu hatayı alıyorum Format işe yaramıyor 2 3 gün sonra tekrar başlıyor ve şuan pc hiç açılmıyor sürekli mavi ekran veriyor. Güvenli modu internetle açamıyorum . Mavi ekranın sebebi: mtkbtfilterx.sys internette hiçbir verisi yok ethernet driver diyor ama ethernet...
  4. V

Yardım Ankartta dram ve cpu debug ışığı yanıyor

RAM MHz’sini düşürdüm açılırken DRAM ve CPU Debug ışığı yanıyor. 3 dakika sonra açılıyor ve açılırken MSI logosu vardı, şimdi ise Windows logosu var. Anakarta bir şey olmamıştır, değil mi? 2 tane çatal gibi bir şey vardı, adını unuttum. Ona değdirince BIOS sıfırlanıyormuş, açıkken değdirin...
  5. V

Laptop dan tik tik ses geliyor

Monster bir cihazım var servise vermiştim bios pili ve tuş taktırdım geldiğinde yüke girince tik tik ses geliyor du fan dandır diye düşündüm danları değiştirdim ama yine aynı ses var anakarttan geliyor büyük ihitmalle Monster tulpar t5 v21. 5 cihazda hdd yok m2 ssd var. Cihazı satıcam destek lütfen
  6. V

Çözüldü✓ Driverbooster sonrası mavi ekran

Hocalarım 2. el bir kasa aldım, adam sıfır almış kendisi toplamış bir hastalık nedeniyle acil paraya ihtiyacı olduğu için zarara veriyordu aldım PC'yi. Driverları yüklemek için Driver Booster kullandım sonra 1 kaç saat sonra Windows düzgün çalışmamaya başladı. Pencereler falan kapanmıyordu...
  7. V

Çözüldü✓ Rtx 3070 ile 3080 takas yapılır mı?

Arkadaşlar bende 3070 li bir monster laptop var 2 kişi ile takas edeciğim ama hangisiyle etsem bilemedim. Biri bu : https://shbd.io/s/pPsFVygH 3080 li olan: 1738424832 Elim değdi konu açtım 3080 li olan :https://shbd.io/s/TDTn3mio 3080 uzak olduğu için 1000tl kargo parası vericem ama 4060 lı...
  8. V

2500tl kulaklık önerisi

2500tl bütçem var 3000 bini zorlaya bilirim Çok araştırdım ama ne alsam karar veremedim kafa üstü mikrofonu güzel ve kafada çok büyük durmayan bi kulaklık önerir misiniz? ve pedleri deri olmasa iyi olur Not:Razer blackshark v2x önermeyin
  9. V

Monster laptop RTX 3070 çok ısınıyor

Monster tulpar v21.5 modeline sahibim Laptop a neler yapsam da tam kapasitede çalışmıyor mesela ekran kartı 140w oyunu ilk açtığımda 1 dk ve ya 2 dk 140w da çalışıyor sonra 105w a düşüyor işlemcide 5.1ghz olmasına rağmen 3.6ghz'yi geçmiyor ısılar şu şekilde gpu 86 cpu 92 max cihazda mx6 sürü...
  10. V

35 bin tl ye 2 telefon önerisi

arkadaşlar benim 25 30 k arası bir laptop um var belli sebepten dolayı satmak zorundayım bende anneme ve kendime yeni telefon alayım dedim 2 tane telefon seçtim biri poco x6 pro diğeri samsung a54 biri oyun odaklı diğeri de kamera odaklı olacak şekilde seçtim bunlar iyi yoksa başka bir şey...
  11. V

rtx 3070 laptop ne kadar eder

elimde rtx3070 li bir monster laptop var sizce kaça satabilirim özellikleri aşşağa yazıyorum GPU: RTX 3070. CPU: i7 10875H 5.1GHz RAM: 16x2 32 GB 2933MHz. Ekran: 2K 165 Hz. Model: tulpar t5 v21.5 çizik var ama okadar değilk sadece ekranın arka kapağında var klavye touchpad sıkıntısız. birde...
  12. V

monster tulpar t5 v21.5 gpu çok ısınıyor

gpu çok ısındığı icin kendini kısıtlıyor mesela rdr2 yi ilk actiğimda 1080p yüksek ayarlarda 90 100 arası takılıyor bzen 110 oluyor ama ısındıkça git gide fps ler düsüyor 86 derece olunca fps 75 80 arasi gidiyor bazen 60 lara kadar düşüyor bakımını yeni yaptirdim 1 hafta olmadı daha sebebi nedir...
  13. V

monster tulpar t5 v21.5 neden darboğaz oluyor

darbogaz sebebi galiba ısıdan ama bir soruyim death stranding de her şey full 95 fps aliyor dlss kalite de gpu kullnami yüzde 60 islemci yüzde 70 dereceleri ayni 85 87 geziyor lar ama kullanim neden az oyundan mi acaba
Geri