Arama sonuçları: *

1. Arif_Işık

Titanfall 2 Açılmıyor

oyunu yeni yükledim dakka bir gol bir açılmıyo böyle sorun veriyo 1731413061 oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım
  2. Arif_Işık

nasıetiketliyoz

kermange
  3. Arif_Işık

Ekran kartı garip çalışıyor

Oyunda normalde çözünürlük düşünce fps artması gerekmezmi Cs2 oynuyorum çözünürlük 800x600 ken 90 fps falan alıyorum bu bile az normale göre ama çözünürlüğü 1920x1080 yapıyorum hala 90 fps alıyorum fps kısıtlama gibi bi ayar yapmadım yaptıysamda nerden yaptım bilmiyorum
  4. Arif_Işık

Biri açıklasın bu nedir

bu nedir.
  5. Arif_Işık

Wireless Adaptör Bağlanmıyor

Wireless Adaptör aldım fakat wifi kısmında gözükmüyor lütfen yardım
  6. Arif_Işık

Wireless Adaptör Gözükmüyor

aldığım Concord W-4 model wireless usb adaptör wifi kısmında gözükmüyo
  7. Arif_Işık

Usb driver çalışmıyor

Usb wifi free driver aldım fakat etkinleştiremiyorum Concord W-4 free driver 2.4 Ghz adlı bir driver aldım sokete taktım ilkinde görmedi beklediğim bir şeydi, ayarlardan bir şekil hallettim şuanda aygıt yöneticisinde görüntüleyebiliyorum fakat sıkıntı normal driverımı devre dışı bırakınca...
  8. Arif_Işık

İnternet Kopması Sürekli

Bu konuyu 2. kere açtım ama çözüm olmadığı için tekrar açmak istedim çünkü bu durum kimin başına gelse rahatsız olup yardım ister aşırı rahatsız edici bir durum. Öncelikle geçen pazar günü bilgisayarımın fanlarını temizlemek için açtım gayet titizlikle bir aksaklık olmadan fanları temizleyip...
  9. Arif_Işık

İnternet Sadece Laptopta Kopuyor

Son 2 gündür laptop üzerinden internet sürekli kopuyor düzeli ya da düzensiz bir şekilde, internet var ama oyuna girince kopma sorunu yaratıyor. Sosyal medyada dolaşırken kopma sıklığı çok az fakat oyunlara girince veya discord kullanınca kopma sıklığı artıyor özellikle discord kullanırken kopma...
  10. Arif_Işık

Çözüldü✓ İnternet kopuyor sürekli

İnternet bilgisayarda sürekli kopup duruyor oyuna girdikçe bu sıklık daha da artarken normal tarayıcıda takıldıgım zaman kopma sıklığı azalıyor Daha öncesinden internet bilgisayar üzerinden erişim sağlanamıyordu onu hallettim bu kopma sorunu kaldı
  11. Arif_Işık

Çözüldü✓ Internet kopuyor+internet var ama yok

Cs veya herhangi bir oyun oynarken internet arada bir kopup geliyor. Internetten ayarlama yapmaya çalıştım ayari yaptim şimdi de internet var gözüküyor ama herhangi bir sosyal ağa erişim yok internet yokmuş gibi
  12. Arif_Işık

Yardım Bu beyazlama neden olur?

Bu şekilde beyazlama neden olur? Ubisoft arayüzünde, whatshapta vs. sürekli oluyor beni de korkutuyo
Geri