Arama sonuçları: *

• Users: CanAbiGF
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Üyeliğimin silinmesini istiyorum.

Merhaba sayın yetkililer, Forumda çoluk çocukla uğraşmaktan sıkıldım o yüzden hesabımın süresiz kapatılmasını istiyorum. @Mehmet Yılmaz
  2. C

Skyrim legendary edition nereden indirebilirim?

Merhaba dostlar, Skyrim legendary edition nereden indirebilirim söylerseniz çok sevinirim.
  3. C

Sistemim LoL kaldırır mı?

Merhaba dostlar, LoL kaldırır mı sistemim? Directx 9'u kaldırmışlar fps farkı olur mu? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  4. C

Spore ölünce atma sorunu

Merhaba dostlar, Spore oynuyorum ölünce oyundan atıyor nasıl düzeltebilirim? Windows 10 desteklemiyormuş.
  5. C

Düşük sistem online oyun önerisi

Merhaba dostlar, Online oyun önerir misiniz ücretsiz düşük sistem? CS1.6 felan önermezseniz sevinirim.
  6. C

Warband kergit atlısı esir kurtarma görevini yapamıyorum

Merhaba dostlar, Svadya olarak başladım ama kral harlaus benden kergit atlısı esiri istiyor. Nasıl yaparım bu görevi? Kergit ile düşmanız. Ben ise Svadya kontuyum. 30 nam var.
  7. C

Warband hangi dükkan zengin eder

Selam dostlar, Hangi dükkanı açarsam zengin olurum? Svadya krallığı seçtim.
  8. C

Bir şirkete nasıl girerim grafik tasarımcı olarak?

Merhaba dostlar, Photoshop öğrenip nasıl girerim şirketlerde çalışmaya? Bir arkadaşım var yapıyor bende yapmak istiyorum. CS6 yüklemiştim defender sildi. Başka photoshop öneriniz var mıdır?
  9. C

düşük pc ile YouTuber olunur mu?

Merhaba dostlar, Başlıktan da dediğim gibi düşük sistemle youtuber olunur mu hayalim bu sistem Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  10. C

Spor programım nasıl?

Merhaba dostlar, Şınav ve mekiği yapamıyorum. Dambıl kaldırıyorum 30 kere. Başka neler yapmam lazım?
  11. C

Warband yeni başlayan birisi hangi krallık ile başlamalı

Kardeşlerim abilerim ablalarım, Warband hangi krallıkla başlamalıyım? Oyunda yeniyim.
  12. C

DarkOrbit'e başlanır mı?

Merhaba dostlar, Çocukken oynadığım DarkOrbit e başlanır mı? P2W mi? Güzel bir anım olmuştu Darkorbit de.
  13. C

Warband nasıl oynanır?

Merhaba dostlar, Warband'dı öğretecek biri var mı? İlk praven tüccarının görevini bitiriyoruz sonra kral harlaus görevi alıyoruz turnuvalara katılıyoruz. İlerisi ne olacak?
  14. C

Yardım Prototype 1 Türkçe yama önerisi

Merhaba dostlar, Bir kaç yerde Türkçe yama buldum ama virüslüdür diye indirmedim. Prototype 1 türkçe yama var mı?
  15. C

Yardım Heyecanla oynanacak oyun önerisi

Merhaba dostlar, Ücretsiz ve ücretli oyun önerir misiniz? Ücretli önerirseniz korsan indirmek zorunda kalacağım. Korku oyunu olmasın altıma ediyorum. Platform ve bulmaca oyunu olmasın beni aşırı sıkıyor. MMORPG oyunları önerebilirsiniz. Neverwinter felan ama sistemim kaldırır mı bilmiyorum...
  16. C

Age of empires 2 indirme linki

Merhaba arkadaşlar, Çocukluğumun oyunu AOE 2 nereden indirebilirim?
  17. C

Hikayeli oyun önerin (Yoksa LoL'e başlayacağım)

Merhaba dostlar, Skyrim oynamaktan her yeri siyah beyaz görüyorum. Düşük sistem laptopumla ne oynanır? Directx 9 kalkmış lol den. Skyrim da sıkıntı yaşadım hit bug "unable no attack" vuramama bugu var.
  18. C

Engelli memur saç uzatabilir mi?

Merhaba dostlar, Engelli memur saç uzatabilir mi? Sıkıntı çıkar mı? Her gün tarıyorum saçlarımı? Elbiseler temiz, düzgün, ütülü ve sade; ayakkabılar kapalı, temiz ve boyalı giyilir. Sandalet veya atkılı ayakkabı giyilmez. Bina içinde ve görev mahallinde baş daima açık bulundurulur. Kulak...
  19. C

Skyrim oyununa başlanır mı?

Merhaba dostlar, Skyrim oyununa başlanır mı? Buglar çok diyorlar ama ben oynamak istiyorum. Kaç saatiniz var steamda? Başlanır mı skyrim'e? Korsan sürüm legendary edition indirdim.
  20. C

Skyrim bütün korsan sürümlerinde bug var mı? (Anniversary-Special-Legendary)

Merhaba dostlar, Bütün skyrim sürümlerinde bug var mı? Sizin canınızı en çok hangi bug sıktı?
Geri