Arama sonuçları: *

• Users: Blooqed
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Ssd Bitlocker sorunu

Selam, yeni bir ssd aldım ve başarı ile herşeyini kurdum. Eski kullandığım ssd için ise bir dönüştürücü aldım ve onu da başarı ile taktım. Bu bilgisayar kısmında D: diski olarak gözüküyor ancak Bitlocker ile şifrelenmiş ve bu şifreyi açmak için Windows Sürümü uyumlu değil hatası veriyor...
  2. B

Yeni SSD Isınma Sorunu

Yeni aldığım ssd 80 derecelere kadar çıkıyor bana fazla geldi ne yapmalıyım Kioxia Exceria Pro 1TB
  3. B

Roblox Robux Alamama Sorunu

Goodbyedpi kullanıyordum daha önce robux almıştım ancak şuan nedense böyle bir hata veriyor ve alamıyorum yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim
  4. B

Roblox oyunlar yüklenmiyor

Robloxta oyunlar gözükmüyor girsem bile oyunda grafik hataları oluyor nasıl çözebilirim
  5. B

Laptop Hoparlör ve Mikrofon görünmüyor

Laptopumun mikrofonu ve hoparlörü gözükmüyor ne yapabilirim ? Windows 10 işletim sistemini kullanmaktayım.
  6. B

Bu ürün orjinalmidir

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01GLFCNQQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1# Bunu almaya düşünüyorum normalde 1.2K civarlarından satılıyor ancak burda 600 küsür TL sizce güvenilirmidir?
  7. B

Microphone boost ayarı nasıl eklenir

Hyper x cloud 3 aldım ses denetim masasında microphone boost ayarı gözükmüyor bunu nasıl açabilirim
  8. B

Max 3000 TL Kulaklık Önerisi

Max 3000 TL'ye mikrofon bass ayarlama özelliği olan kulaklık arıyorum bütçem 3000
  9. B

Forza horizon 4 yükleme ekranında kalıyor

Steamden aldığım forza horizon 4 giriş ekranında takılmaya başladı bugüne kadar çok rahat oynuyordum bugün nedense giriş ekranında takılı kalmaya başladı. Sil-Yükle yapmama rağmen hala açılmıyor oyuna girebiliyorum ancak devam et dediğimde yükleme ekranında kalıyor ve açılmıyor
  10. B

Philips envia 27m2n3200 kendi kendine kapanıyor?

Philips envia 27m2n3200 kendi kendine bi anda 2-3 saniyeliğine siyah ekrana geçiyor.
  11. B

2000Tl Gamepad Önerisi

Gamepad için max 2k bütçem var özellikle ps kumandası şeklinde olursa daha iyi olur
  12. B

Öneri 950TL Mouse Önerisi

Max 950TL Mouse Önerilerinize açığım kablosuz olursa daha güzel olur tutuş şekli farketmiyor
  13. B

Max 9K Telefon Önerisi

Sizce hangisini almak daha mantıklı
Geri