Arama sonuçları: *

• Users: wgaijin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Yardım LLC ve Undervolt nasıl yapılır?

Merhaba herkese, Biraz uzun bir konu olacak ama deneyimli birilerinden yardım alabileceğimi umuyorum. Konu Intel’in son dönemdeki BIOS güncellemeleri ve işlemcimde yaşadığım voltaj sorunları. Bu yıl mart ayında bir i5-13600K satın aldım. Arctic Freezer 34 Duo ile kışı atlattım, fakat yazın...
  2. W

Ekran kartı 12VHPWR güç kablosunda bir iz görünüyor

Bugün kabloya bakarken bir detay dikkatimi çekti. Önce yanık izi olabileceğini düşündüm ancak öyle görünmüyor. Çünkü yanık izi olsaydı her iki tarafında da benzer izler olurdu. Bunun yerine, iz sanki kablonun birleşim yerindeki plastik noktası gibi görünüyor. Bu konuda uzman arkadaşların...
  3. W

I5 13600k undervolt yapmak?

İlk undervolt denemem, sadece bu ayarlarla oynadım. Açıkçası değerlerden pek memnun değildim. YouTube'dan ve birkaç yabancı forumdan bakarak denedim, şimdilik böyle kullanıyorum. Tavsiye ettiğiniz bir ayar varsa, varsa uygulamak isterim. Deneyimli arkadaşların bu postu illa ki görüp yardımcı...
  4. W

Valorant Alt Tab atınca PC donuyor

Arkadaşlar, nereden başlayacağımı ve nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama oldukça garip bir durumla karşı karşıyayım. Bu sorunu ülkemizde yaşayan başkalarının da mutlaka yaşamış olabileceğini düşünüyorum. Sorun yalnızca Valorant’ta meydana geliyor. Belirli bir sayıda Alt+Tab yaptıktan sonra...
  5. W

ROG mouse Click yumuşaması

Sol Click'in üstü biraz oynuyor bu normal bir durum mu daha önce de başka bir ROG model faremin sağ Click'i oynamaya başlamıştı yani plastiği kullanıma engel değil değil evet ama elimin altında bazen plastiğin oynadığını hissediyorum ve Click sesinin değiştiğini.
  6. W

MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

Arkadaşlar bugün memory managment hatası aldım mavi ekran RAM'lere Memtest 86 testi yaptım minidump dosyamı buraya paylaşıyorum. Korktuğum olmadı ama sebebi ne olabilir? İlgilenirseniz çok sevinirim çünkü ilk defa başıma geldi bende haliyle ilk yapılması gerekeni yaptım...
  7. W

Kasım İndi̇ri̇mleri̇ Mouse İhti̇yaci

Arkadaşlar 11 kasım için özel bir mouse indirimi olur mu üst seviye mouse'larda biraz daha ucuza almak istiyorum 3-5k arası
  8. W

Goodbyedpi Ile Xbox Game Pass Çalışmıyor

Arkadaşlar GoodbyeDPI PC'de çalışıyor fakat Xbox Game Pass'ten oyun açmaya çalıştığımda oyunlar açılmıyor. DPI'yı kapatıp öyle giriyorum fakat bu sefer de Discord vb şeyler açılmıyor.
  9. W

BIOS güncelledikten sonra me güncellemesi

Son birkaç biostur BIOS'u güncelledikten sonra ekstra me güncellemesi yapmak zorunda kaldığım için tekrar BIOS'a dönüp bir de me güncellemesi başlatıyorum bu normal mi? Son BIOS güncellemesinde me güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayara görüntü gelmemişti elimle müdahale edip kapatıp açtığımda...
  10. W

PWM FAN ÇOKLAYICI İŞ GÖRÜR MÜ?

bu ürünü aldım arctic bionix p12 fanları bağlıcam iş görür mü bilginiz var mı ch_fan girişine bağlamak istiyorum molex girişli aldım çok uğraştırdı yapamadım bir problem çıkarır mı.
  11. W

intel 13 ve 14.nesil voltaj sıçrama

arkadaşlar 13 yada 14.nesil K veya KF serisi model kullanan var mı varsa bios güncellemesi sonrası gördüğüm ve daha öncesinde de farkettiğim voltaj sıçraması sorunu sizdede görülüyor mu?
  12. W

Monitör ekran titremesi

Sadece masaüstündeyken bazen ekran sağ sol yapıyor anlık arada bir sebebi nedir oyundayken olmuyor masaüstünde gezinirken oluyor sorun ne olabilir?
  13. W

VİEWSONİC MONİTÖR PROBLEMİ

Evet arkadaşlar, garip bir durum var, anlatmak istiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum ama kullanıma engel değil gibi gözüküyor. Olay şöyle: Amazon'dan bir ViewSonic monitör aldım. İlk geldiğinde, ekranın ortasında yeşil bir piksel çıktı, birbirimizle bakıştığımız için gönderdim. Amazon değişim...
  14. W

ViewSonic VX2780J-2K ayak kaç cm?

15. W

monitörde 1 yeşil 1 kırmızı 1 siyah pixel

arkadaşlar casper excalibur var 2022 aralıkta almıştım bugün farkettim 1 yeşil 1 siyah 1 kırmızı pixel var durum nedir belki dikkat etsem dahada çıkabilir not: ucuz olduğu için almıştım.
  16. W

I5 13600K Opera'da Anlık Spike?

en ağır oyunlarda en fazla 85i görüyorum ama Opera'da anlık Spike'lar atıyor HWiNFO'ya baktığımda yakalıyorum problem nedir birkaç aydır bu sorun var ama detaylı bir konu açmamıştım.
  17. W

13600K spike sorunu?

Arkadaşlar Opera'ya anlık girişlerde fanların yüklendiğini ve şöyle bir olay denk geldiğimi fark ettim bu anlık Spike'lar böyle bir işlemci için normal mi çünkü oyunlarda herhangi bir ısı sıçraması olmuyor.
  18. W

13 ve 14. nesil Intel baseline açıldıktan sonra sıcaklıklar düştü?

Arkadaşlar içimizde son BIOS güncellemesiyle Intel baseline açıp yüzünde gülümse olan vardır diye düşünüyorum. İşlemci alev topundan birdenbire normal olması gereken Intel'e döndü ve sıcaklıklar en az 15 derece aşağıya düştü. Performansta bir kayıp neredeyse olmadı. Bu konu hakkında ne...
  19. W

Çözüldü✓ I5-13600K için 240mm sıvı soğutucu önerisi

Kasa modeli Corsair iCUE4000X 240mm yukarı tarafı için bu işlemciyle birlikte yeterli olur düşüncesindeyim 360mm biraz abartı olabilir her ne kadar önü cam olsa da sonuçta yukarıdan nefes alıp verecek fikirleriniz önemli. Şuan üstünde ki takılan olan hava soğutucu: DEEPCOOL AK620 (ağır)...
  20. W

i5 13600K ve DeepCool AK620 Anormal sıcaklıklar

Şimdi arkadaşlar soru çok açık ve ben kafayı yemek üzereyim 13600K ile bu kombinasyon bugün Warzone'da ve diğer ağır oyunlarda 80 normal olarak anlık olarakta 90 derecelere pick atıyor gezdi malum önümüz yaz sıcaklıklar hiç yoktansa yurdun genelinde 35 derecelerin üstüne çok rahat çıkabiliyor bu...
Geri