Arama sonuçları: *

• Users: Hydra*
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Kahve Makinasi Onerisi

Merhabalar Kahve Makinasi Alacagim Butcemde bir sikinti yok kahveyi ilik degil sicak ve Tadinda yapmasini istiyorum Soguk kahve yapabilmesinide istiyorum Philips latte go serisi Delonghi evo serisi Beko serisi Hepsine baktim ama birisinde karar kilamadim bilgili kisiler yardimci olabilirmi
  2. H

İphone telefon önerisi

İphone 17 alacağım gibi ama onun yerine 15 pro mu alsam kararsızım sizce ne yapmalıyım ?
  3. H

Tüketici hakem heyet hakkında bilgi

Merhabalar bir firmadan koltuk takımı aldık geldiğinde deformeli ve sıkıntılıydı 3 ay uğraştık ve mağaza ile anlaşarwk değişim talep ettik ve onaylandı değiştirdiler şimdi aynı sorunlarımız tekrar oldu ve bu sefer ilgilenmyecekler gibi hiç tüketici hakem heyetine başvurmadım bunun hakkında bilgi...
  4. H

Yks İçin İpad Önerisi

24K bütçem var ipad alacağım yks için . Ve ondan sonraki Üniversite hayatım için. 2.el tercih etmiyorum bu fiyatlara hangi tableti alabilirim
  5. H

Yks sınavına Tabletle hazırlanılırmı

Merhabalar okulum 2 sene önce bitti 2 keredir yks ye çalışmadan girip öyle çıkıyorum ve kötü notlar alıyorum Tyt için önceki seneden kitaplarım var ama ayt kitaplarım fln hiç yok Kitaplara para vermek yerine Tablet alsam sadece tablet ile çalışabilirmiyim Beni aydınlatırsanız sevinirim
  6. H

Apple Pay Alternatifi

Merhabalar apple pay Pasaportsuz doğrulama isteyen yurt dışı bankalar Varmı Güvenilir ? Aktif olarak kullanan varmı ? Redotpay kullanıcaktım ama apple orayada el atmış yasaklamış yenile, kullandırmıyor
  7. H

Vadafone Şikayet Oluşturma

Merhabalar İstanbulda yeni bir yere taşındım Taşındığım sokakta mobil Şebeke Hiç çekmiyor Evlerde servis yok diyor Vadafonu arıyorum Şebekede Arıza Var diyor bayadır bu arıza giderilemiyor. Bu konu hakkında Nasıl ve nereden şikayet oluşturabilirim Hemen yapılmasını istiyorum.
  8. H

Uygun Fiyatlı Fotoğraf Makinası Önerisi

İphone 11 kullanıyorum ama tatmin etmiyor Daha iyi kalitede Uygun fiyatlı bir fotoğraf makinası arıyorum hiç kullanmadım o yüzden kolay kullanım sağlayan bir fotoğraf makinası önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  9. H

Ps5 De cd ile video oynatılırmı ?

Sorum Başlıkdaki gibi Cevabı aradım ama bulamadım vlog kayıtlar var kasette bunu cd ye dönüştürecem açar diyorsanız. Açmazsa Usb aktarılsa Usbden açarmı ?
  10. H

GSM Sinyali Güçlendirme Öneri

Merhabalar İstanbulda İkamet ediyorum kaldığım Apartmanda telefon çekmiyor 2 katta kalmama rağmen. Gsm sinyalini çok uçuk fiyatlar vermeden nasıl arttırabilirim ? yardımcı olursanız çoo sevinirim
  11. H

Yanlış Parkdan Ceza Yedim

Merhabalar Bugun Durak önüne çekmekten ceza Yedim Ama durağın önünde değildi en az 5-6 metre İlerisine çektim biryere gittim geldiğimde çekmişler, sizce itiraz etmeliyim Yoksa Ödeyip geçeyimmi Evet Biliyorum durakların önüne ve arkasına 15 metre çekmek yasak ama sadece benim arabayı Çekmişler...
  12. H

İphone Yurtdışı Telefon alınır mı??

İyi akşamlar Şuanda iphone 11 kullanıyorum yakın zamanda Değiştireceğim 16 pro almak istiyorum ama Tr Fiyatları 80 bandında sahibinden üzernden Yd alsam kaç ay kullanabilirim kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim Mantıklımı Yoksa Direk Tr mi almalıyım ?
  13. H

Playstation 5 Hakkında

Merhabalar ps5 aldım CFI-2016 Model Bu ps5 Fat kasa mı slim kasa mı Anlayamadım Kutusunda ne slim nede fat kasa olduğuna dair ibare yok hangisidir acaba bilgisi olan varmı
  14. H

Apple watch 9 Suda kullanılırmı

Merhabalar Apple watch 9 kullanıyprum ama hiç suya sokmadım çıkar tak çıkar tak sıkıntı oluyor Havuzda vs. Kullanan varmı Suda Bir sıkıntı yaşarmıyım ? Bilgilendirirseniz sevinirim
  15. H

Playstation 5 alınır mı? Fikirlerinizi Bekliyorum

Merhabalar 4060 + ryzen 5 7500f bir sisteme sahibim birkaçgündür Aklıma çok takıldı bu konu . Bilgisayarda zamanımı çok fazla Geçiriyorum Ve Bu Çok canımı sıkıyor Bırakamıyorumda Bir türlü bende bu yüzden bilgisayarımı Satıp Ps5 Almaya karar verdim Hem birazdaha Pc ortamından uzaklaşırım Hemde...
  16. H

Playstation almalı mıyım ?

Merhabalar 4060lı bir bilgisayara sahibim oyunları rahat oynayamadığım için pc satıp ps 5 yada xbox x almayı düşünüyorum sizce alınır mı? ve değermi Önceden xbox series s kullandım ama performanısı beğenemediğim için satmıştım alırsam böyle bir durum yaşarmıyım?
  17. H

Airpods 4 alınır mı?

merhabalar günlük kullanım için alacağım Anc olmayan modelini sizce alınır mı? değermi beyler
  18. H

Bilgisayar Takılma sorunu

Merhabalar 1 sene önce aldığım hazır sistemimde bazen sebepsiz takılmalar yaşıyorum farklı uygulamalarda. beklediğimde yeniden normale dönüyor ama neden takılıyor anlamış değilim. oyunlarda hiç sıkıntı yaşamıyorum daha çok masaüstünde oluyor. ramdan dolayıdır diye düşünüyorum ama sizlerinde bir...
  19. H

Kablosuz Kulaküstü Kulaklık Önerisi

merhabalar 6k kadar bir bütçem var bayadır araştırıyorum hem oyun için hemde müzik,dizi vs tatmin edecek düzeyde bir mikrofonlu kulaküstü kulaklık arıyorum , hem dongle hemde Bluetooth olarak kullanmak istiyorum. aklımda şuanlık arctis nova 5 var sizin önerileriniz nelerdir ? önerdiğiniz...
  20. H

Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

merhabalar 5k bütçem var bu paraya alınabilecek en iyi kulaküstü kulaklık almak istiyorum hem oyun için hemde şarkı dinlemek için güzel f/p bir kulaklık önerisi verebilirmisiniz ? kablosuz olursa benim için daha iyi olur ama kabloluyada hayır demem teşekkürler şimdiden hem bluetooth kullanım...
Geri