Arama sonuçları: *

• Users: bunyoox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Başlangıç için MIDI Klavye önerisi

Merhabalar, oldschool rap ile uğraşıyorum ve kendi beatlerimi kendim yapmak istiyorum bunun için bir midi klavyeye ihtiyacım var. Bana hangi midi klavyeleri önerirsiniz? uygun fiyatlı ve üstünde drum olması gerekiyor, piyasa ve markalar hakkında pek bir bilgim yok, ne önerirsiniz?
  2. B

Tosla kart doğrulama sorunu

Merhabalar tosla kartımı aktif olarak kullanıyordum ve yine 4-5 gün önce oyun almak için 2000 tl yatırdım ama eve gelip almaya çalıştığımda kimlik doğrulaması gerekli dedi ve bende yapmaya çalıştım her şeyi yaptım ama sonunda hep hata verdi aynı sorunu bugün arkadaşımda yaşamış mail attık cevap...
  3. B

CS2 Skinlerini nasıl gerçek paraya çeviririm?

Merhabalar haftalık droptan yeni gelen koleksiyondan bir awp düşürdüm ve şuanki fiyatı 170 dolar ben bu parayı en az komisyon ve en güvenilir şekilde nasıl satarım? BynoGamede ölü fiyattan aldıkları için kar yapmam zor hangi siteleri önerirsiniz...
  4. B

Temudan RGB Led alınır mı??

Merhabalar odama bulut tavan yapacağım ve 30 metre LED almam gerekiyor Türkiye den baktığımda en az 1000 TL vermem gerekiyor ama temu dan alırsam 1-2 ürünle daha uyguna geliyor ama sizce uzun ömürlü olur mu ve güçlü ışık verir mi? 1 sene kadar götürür mü beni? alacağım ürün- TEMU RGB LED
  5. B

RTX 4070 Tİ R5 7600X sistem nasıldır

Merhabalar şuanki sistemimi satıp yeni bir sistem almayı düşünüyorum parçaları ileriye dönük bir şekilde toplayacağım ve sadece anakart, işlemci, ram, ekran kartını değiştireceğim ve bazı parçalar buldum bunlar birbirine uyumlu mu?, sorun çıkarır mı veya başka önerileriniz var mı? birde sahibinden...
  6. B

Çözüldü✓ 4500 TL bütçede AULA F75 + Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı??

merhabalar 4500 tl bütçem var ve hem kablosuz mekanik klavye ve gaming kablosuz mouse arıyorum AULA F75 ve Razer DeathAdder V3 PRO alınır mı? alınmaz ise başka önerileriniz varmı?
  7. B

4500 TL bütçe Mekanik Kablosuz beyaz %75 klavye önerisi

Merhabalar en fazla 4500 tl bütçem var ve kablosuz %75 mekanik bir beyaz klavye arıyorum önerilerinizi alabilirim ve gamepower gasket pro x klavyesi alınır mı? sizce?
  8. B

Temu uygulamasında alışveriş limitine vergi dahilmi?

Merhaba arkadaşlar TEMU dan alışveriş yapacağım sepetim vergisiz 720 TL tutuyor. Vergilerle 1150 TL oluyor alışveriş sınırı ise 30 EURO buna vergi dahil mi yoksa vergisiz sepet fiyatımı limiti geçmemesi gerekir kısacası vereceğim sipariş elime ulaşır mı?
  9. B

1 TB M2 SSD ÖNERİSİ

Merhabalar güzel hızlarda 1 TB bir m2 SSD arıyorum WİNDOWS uda içine kuracağım ne önerirsiniz bütçem 2600 SİSTEM ÖZELLİKLERİ; ASUS ROG STRİX Z490-E GAMİNG İ7 10700F RTX 4060 8 GB 16GB RAM
  10. B

Monster Aryond A27 V2 vs MSI MAG 27C6X vs AOC 27G4X

Monitör arayışı içerisindeyim sizce hangisi daha iyi? Monster VA panel ama 2K, AOC İPS panel ama Curved değil ve Curvede alışık olduğumdan dolayı kötü gelebilir. MSİ'a geldiğimizde ise VA panel ama 240HZ görüyoruz. Genellikle CS Valorant ve hikayeli oyunlar oynuyorum sizce hangisi tercih edilir...
  11. B

ASUS ROG STRIX Z490-E GAMING vs Msi MPG Z490 Gaming Plus

ASUS ROG STRIX Z490-E GAMING vs Msi MPG Z490 Gaming Plus 2. el alacağım sizce hangisi daha iyi kullancağım işlemci i7 10700F ikiside aynı fiyat ve temiz
  12. B

ASUS TUF GAMING B560M-PLUS Anakart alınır mı??

İ7 10700f işlemcime anakart arıyorum ve yanında RTX 4060 kullanacağım. Oyunlarda iyi mi?? ve alınır mı?? başka öneriniz varmı? bütçem ise 4000-5500 arası
  13. B

İ7 10700F sistemime anakart arıyorum

Sistemime anakart arıyorum İ7 10700F işlemcim var ekran kartım ise RTX 4060 bunlara iyi güç verebilecek ısınma sorunu çıkarmayacak uzun ömürlü bir anakart arıyorum. Bütçem ise 4000-5500 arası.
Geri