Arama sonuçları: *

• Users: mertyohei
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

RYZEN 7 9800X3D işlemcim sadece 55W güç tüketiyor.

Yeni ryzen 7 9800X3D işlemci aldım. Bilgisayarı bilgisayarcıya kurdurdum pek bir bilgim yok kablolama ile alakalı. Acaba kablolama ile alakalı bir problem var? Benchmarklarda 160W çektiğini görüyorum bende valorant rankedda 480fps veriyor :D kesin bir arıza var. Çözemedim güç kaynağı 1000W 80...
  2. M

Windows indirdim internet olmadan başlattım ve şuan internete giremiyorum

Ekteki problem galiba, internetle alakalı hiçbir şey açılmıyor uçak modu gözüküyor sadece 1718358341 Ekte gönderemiyorum arkadaşlar çok büyük dosya diyor, sorun şu aygıt yöneticisinde Intel (R) Ethernet Controller (3) I225-V bu aygıtın altında İşlem Başarısız, istenen işlem, başarısız oldu...
  3. M

Alt tab 2-3 saniye siyah ekran

Lütfen biri yardım etsin yemin billah olsun pc zevkim kalmadı yav, abi msi gaming x trio rtx 4070, r7 7800x3d ve asus rog swift pro 540hz monitörüm var alt tab atınca 2-3 saniye siyah ekranda kalıyor bezdim bezdim hiçbi yöntem çalışmıyor yalvardım biri yardım etsin
  4. M

1000MBPSden tam performans almak için en uygun fiyatlı modem önerisi

Arkadaşlar türk telekom 1000mbps download 50mbps upload internete geçiş yapacağım bana tam performans alacağım kaliteli ve en uygun fiyatlı (tam performans minimum fiyat) modem önerir misiniz. Ayrıca, mesela şu gaming modemlerden almak bi fark eder mi asusun falan? Yoksa keenetic falan mı...
  5. M

Yardım Cpu/gpu overclock için yardım

Selam arkadaşlar ben 3 ay önce bir sistem topladım, msi gaming x trio rtx 4070, ryzen 7 7800x3d, asus b650-a soğutmalı anakart, msi 360mm sıvı soğutucu vesaire vesaire, yanında birde 540hz monitör aldım, valorant oynuyorum ve bu monitörden tam verim almak istiyorum. Bayağı uğraştım bios...
Geri