Arama sonuçları: *

• Users: Mustafa_K_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Redragon k530 dranconic pro brown switch klavye alınır mı ?

Merhaba iyi sabahlar istediğim özelliklere uygun çok güzel bir klavye buldum küçüm olması brown switch olması kablosuz kullanılıyor olması benim için çok önemli ve tüm bu kriterlerim...
  2. M

Yenilenmiş Telefon Almak mantıklı mı ?

İyi günler https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/iphone-se-2020/apple-iphone-se-2020-64-gb-beyaz-2741/ bu yenilenmiş telefonu almak sizce mantıklı mı değil mi ?
  3. M

Logitech g335 vs Steelseries artics prime hangisi daha iyi

İyi günler başlıkta da yazdığım gibi bu 2 model arasında kaldım sizce Logitech g335 mi daha iyi yoksa Steelseries Artics Prime’mı ? Ses kartı konusunda harici usb ses kartı alıcağım.
  4. M

STEELSERİES ARTİCS PRİME İÇİN USB SES KARTI ÖNERİSİ

İyi günler steelseries artics prime marka modelli kulaklık alacağım fakat bildiğim kadarıyla bu kulaklık için ses kartı lazım bende profesyonel bir şekilde fps oyunları oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli bu kulaklığa uygun aşırı pahalı olmayacak şekilde usb ses kartı önerebilir...
  5. M

Steelseries artics prime için ses kartı

İyi günler steelseries artics prime marka modelli kulaklık alacağım fakat bildiğim kadarıyla bu kulaklık için ses kartı lazım bende profesyonel bir şekilde fps oyunları oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli bu kulaklığa uygun f/p usb ses kartı önerebilir misiniz ? Başka kulaklık almak...
  6. M

Çözüldü✓ 2500-3000TL arası gaming kulaklık önerisi

Merhaba iyi akşamlar kendime yeni bir Gaming kulaklık almak istiyorum yüksek seviyede rekabetçi, FPS oyunları oynuyorum bu yüzden ses kasmak benim için çok önemli önerilerinizi bekliyorum (bütçem maksimum 2500-3000TL arası)
  7. M

VİCTORY bilgisayar güvenilir mi ?

https://www.victorybilgisayar.com.tr/corsair-vengeance-lpx-cmk8gx4m1e3200c16-8-gb-ddr4-3200-mhz-cl16-ram-12634 Victory bilgisayar isimli bu siteden bu rami alıcağım herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
  8. M

Çözüldü✓ GTX 1650 Ti kod: 43 hatası için uygun driver

Merhaba iyi günler Monster Abra A5 v16.6 marka modelli bir laptopum var. Bu laptopun içinde GTX 1650 Ti var. Fakat bu ekran kartı kod: 43 hatası veriyor ve bu hatayı çözmek için bir türlü uygun driver sürümümü bulamadım. Neredeyse tüm sürücüleri denedim ama bir türlü başarılı olamadım. Yardımcı...
  9. M

GTX 1650ti 457.20 sürümünü indirme

Merhaba iyi günler monster abra A5 v16.6 marka modelli bir laptobum var bu laptobumun ekran kartında kod 43 hatası var bu hatayı çözmek istediğimde ne kadar driver indirsemde işe yaramadı fakat 2-3 gün önce PC ye format atarken bi anda ekran kartı geldi ve ekran kartının sürücüsüne baktığımda...
  10. M

DP olmayan laptoba nasıl Dp özelliği kazandırılır

Merhaba iyi akşamlar elimde monster abra a5 v16.6 model markalı bir laptop ve samsung odyssey g3 marka modelli monitör var bu monitörü laptobuma bağlamak istiyorum fakat laptobumda dp girişi yok ve hdmi üzerindende 120hz veriyor hdmi to dp alırsam sorunum çözülür mü veya başka bir öneriniz var mı ?
  11. M

Orange pi 4 mü yoksa Raspberry pi 5 mi

Merhaba iyi günler 3500Tl lik bir bütçem var bu bütçeye sizce orange pi 4 mü yoksa raspberry pi 5 mi almalıyım ? Sizce hangisi daha güçlü.
  12. M

Ghostingi azaltmak için neler yapılabilir ?

Merhaba iyi günler monitörümde çok farkedilmiyecek kadar olsada çok az bir ghosting var bu ghostingi azaltmak için yanıt süresi en yavaşa mı çekilmeli yoksa en hızlıya mı ? veya ghostingi azaltmam için önerebileceğiniz ayarlar var mı ?
  13. M

Samsung odyssey g3 monitör hz sorunu

Merhaba elimde samsung odyssey g3 marka modelli bir monitör var şuan laptobuma hdmi üzerinden bağlı fakat monitörün kendi ayar sekmesinde max 144 hz gösteriyor ama aldığım monitör 165 hz eğerki bağlantıyı display port üzerinden yaparsam monitörün ayarlar kısmında 165 hz i görebilirir miyim ? bu...
  14. M

ASUS PRIME B550M-K bios update gerekir mi

Merhaba iyi günler elimde ryzen 5 5600 model bir işlemci var bu işlemci için asus prime b550m-k anakart alıcağım bu anakarta r5 5600 takmak için bios update gerek varmıdır ?
  15. M

Ryzen 5 5500 işlemci ve GTX 1060 6 GB ekran kartının oyun performansı nedir ?

Merhaba iyi günler elimde gtx 1060 6gb ve ryzen 5 5500 marka modelli bir işlemci var ben bu 2 bileşen ile valorant,lol,cs2 gibi oyunlarda ortalama kaç fps alırım ve bu sisteme 165hz 1 monitör takarsam herhangi bir sorun olur mu ?
Geri