Arama sonuçları: *

• Users: ByCravL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Laptop Bataryasi %72 den sonra sarj olmuyor!

Arkadaslar merhaba. LUTFEN YARDIMCI OLUN. NEZAMANDIR UGRASIYORUM. Baslikta belirttigim gibi %72 ye kadar hicbir sorun yok sonra birden kesiyor beslemeyi. Programlar ile kontrol ettim batarya sagligi %84. Marka Medion. Orjinal adaptor ile. Yazilimsal mi yoksa donanimsal midir bulamadim...
  2. B

Yardım MSI B650 Gaming plus wifi anakart wifi sorunu!!!

Arkadaslar merhabalar. belirttigim anakart ile sistem topladim. Fakat wifi agindan surekli kopuyor ve geri baglanmiyor. Bu aga baglanamiyor hatasi veriyor. Pc ye reset attigimda veya aygit yoneticisinden cihazi devre disi birak sonra tekrar aktif et yapiyorum o zaman baglaniyor. Yazilimsal bir...
  3. B

Yardım MSI B650 Gaming plus anakart wifi sorunu

Arkadaslar wifi ye direk anakart uzerinden baglaniyorum. bazen 1 saatt sonra bazen 1 gun sonra internet kopuyor ve baglanmiyor. reset atinca veya aygit yoneticisinden devre disi birak aktif et yapinca duzeliyor. Ne yapmam lazim_ yazilimsal mi yoksa donanimsal bir sorun mu bu? 1714077773...
  4. B

Yardım Bannerlord Acilis ekraninda kaliyor.

Arkadaslar bu sekilde kaldi oyun kactir deniyorum acilmiyor oyun. Ne yapmam lazim? arastirma yaptim biraz bazi yerleri silin felan dediler ama yok ayni maalesef.
  5. B

Yardım Sys_fan soketine takinca fan çalışmıyor

Arkadaşlar msi b650 gaming wifi anakart var. Kasa kolink mesh. 6 rgb fanla geldi. Fanlar birbirine takılı şekilde gücüde psu dan alacak şekilde bağlanmış. Tabi böyle olunca hızlarını vs kontrol edemiyorum. Birbirinden ayırıp anakarta sys fan yerlerine takıyorum bu seferde fanlar çalışmıyor...
  6. B

Yardım VMware Sanal Pc de ekran kartını tanıtmak

Arkadaşlar merhaba. Win7 üzerinden sanal pc kurdum online oyuna girebilmek için. Ekran kartını tanıtmadigim için kasıyor. Nasıl yapacaz bunu bir ayarı vs var mı acaba? Teşekür ederim
  7. B

Yardım İşlemci Oyunda 79 derece oluyor

Arkadaşlar 7700 işlemci adlim hava soğutma var oyunlarda bench test yaptigimda 79 dereceleri goruyor. Normal mi islemciya zarar verir mi?
  8. B

Android Iphone ile android cihaz internet hiz farklari!!!

Arkadaslar evde 5ghz 500mb internet var. 15 pro max var ve 5g android bir telefon var. Iphone ile 450 480 arasi hizlar alirken android ile 50 60 arasi degerler aliyorum. Bu kadar fark normal mi? Android cihazda bir ayar felan mi yapmam lazim acaba? Andriod cihaz: REALME 8 5G
  9. B

Xbox Series S sattım oyunlu hesap boşa cikti.

Arkadaslar baslikta belirttigim gibi hesap bosa cikti icerisinde Dark souls Remastered (599 TL) Dark Souls 2 (599 TL) Lords of the fallen ( 900 TL )oyunlari var. Konu burayami acilacak bilmedigim icin bura actim. Almak isteyen varsa konusuruz
  10. B

Yardım Sanal PC lerin IP leri hakkinda

Arkadaslar PC üzerinde sanal pc olusturmak istiyorum ama sunu sormak istiyorum. Bu olusturulan sanal pc lerin ip leri birbirinden farkli mi olacak yoksa hepsi ayni ip mi olacak. Ben farkli olmasini istiyorum. Tesekür ederim. Ayni oluryosa eger nasil farkli olacak sekilde yapabilirim.
  11. B

Yeni PC topluyorum sizce nasil?

Arkadaslar bu sekilde bir pc topladim. Bütce limitli o yüzden böyle birsey yaptim. Sizce nasil olmus? ekran karti yine bütceden dolayi 3070 alabildim normalde istedigim 4070s di olmadi ama henüz. Ileride ilk sunu degis sunu güncelle dediginiz bir nokta var mi? Varsa neresidir. Tesekür ederim...
  12. B

Ryzen 5 7600X islemci ile hava soğutma mi? Sivi soğutma mi?

Arkadaslar merhabalar. Resimdeki kasayi almayi planliyorum. Icerisinde 3 adet 120mm fan ve 3 adet 140mm fan ile geliyor. Islemci 7600x bunun ile hava sogutma yeterli olur mu? Yoksa sivi mi gerekli? Sivi alirsam tavandaki 2 fani sökmem gerekecek ve fazla para vermem lazim. Hava sogutma alirsam...
Geri