Arama sonuçları: *

• Users: Woffluon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Woffluon

Yardım Ryzen 5 5500 + RTX 3060 sistemde League of Legends FPS düşüşü

Merhaba, Yaklaşık 2.5 yıldır kullandığım sistemimde League of Legends’ta son birkaç aydır kalıcı FPS düşüşü yaşıyorum. Sistem ilk kurulduğunda bu problem yoktu ve uzun süre 200 FPS civarı değerler alabiliyordum. Sistemim Ryzen 5 5500, RTX 3060 ve 16 GB (1×16, 2666 MHz, single channel) RAM’den...
  2. Woffluon

2000 TL'ye kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, 2021 yılında aldığım Corsair HS35 kulaklığımı uzun süredir keyifle kullanıyordum. Ancak artık sol tarafından ses gelmiyor. Bazen ses seviyesiyle oynadığımda düzeliyordu ama artık tamamen bozuldu gibi görünüyor. Yaklaşık 2000 TL bütçem var. Bu seviyede, ses ve mikrofon...
  3. Woffluon

25-30 Bin TL'ye Sistem Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar 25-30 bin TL param var bu paraya sistem önerebilir misiniz? (Monitörü ayrı alacağım)
  4. Woffluon

Yardım Netlify'da nasıl Visual editor açılır?

Merhaba arkadaşlar, netlify ile bir site oluşturdum ve şimdi Netlify'ın kendi Visual editöründen bunu düzenlemek istiyorum nasıl yapabilirim?
  5. Woffluon

85000 TL'ye sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar 85k bütçem var. Monitör, klavye, fare her şey dahil 85k ya sistem önerebilir misiniz?
  6. Woffluon

Yardım Bu htlm dosyasındaki öğeyi kaldırabilir misiniz

Merhaba arkadaşlar bu html dosyasında sağ alt taraftaki "made with gamma" yazısını kaldırabilir misiniz? HTML VirusTotal
  7. Woffluon

Yardım Bu htlm dosyasındaki öğeyi kaldırabilir misiniz

Merhaba arkadaşlar bu html dosyasında sağ alt taraftaki made with gamma yazısını kaldırabilir misiniz? HTML VirusTotal
Geri