Arama sonuçları: *

• Users: Yusufynlmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Merhaba wifi ile 1000 mbps ethernet ile 100 mbps hız alıyorum

Merhaba öncelikle Speed duplex ayarlama işe yaramadı. Superonline kullanıyorum. Modemin modeli: ZTE H3600p. 100Mbps hızı sadece PC'den değil Samsung TV ve TV+ kutusunda da 100Mbps hız alıyorum. Kabloların çoğunluğu CAT5e ve kablolarda bir sıkıntı görünmüyor farklı portlarla farklı kombinasyonlar...
  2. Y

Yardım Modemdeki lan hızı maksimum 100 mbps

Merhaba arkadaşlar binaya altyapı gelmesiyle 1000 mbps internete geçtim. Wifi ile bir sıkıntı yok ancak superonlinenin gönderdiği tp-link ex530v modemde maksimum 100 mbps lan portları var. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
  3. Y

Çözüldü✓ 1-2 Ram Slotları Çalışmıyor

merhaba işlemcimin termal macununu yeniledim. işlemciyi yuvasından hiçbir şekilde çıkarmadım. Ancak ilk açtığımda dram ışığı yandı. Sonrasında 1 tane rami tek tek takarak ram slotlarını dendim. ilk başta sadece 4. slot çalışıyordu. (normalde 2-4 şeklinde kullanıyordum). Sonrasında ramlarei...
  4. Y

Sistemimde galiba darboğaz var?

Merhaba benim sistemimde asus dual 6750xt ekran kartı ile ryzen 5-5600x işlemci var. (Önemli mi bilmiyorum 700w supply var). İnternetten araştırdığımda bu gpu ve cpu ikilisinin darboğaz yapmayacağı yazıyor. Ancak test ettiğimde gpunun 100 olmadığı bazı oyunlarda 50-40-80 gibi farklı sayılar...
Geri