Arama sonuçları: *

• Users: Plythop
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

"Samsn112acm" SMS Dolandırıcı Mesajları

Bu dolandırıcı üst üste farklı link atarak oltalama yapıyor dikkat edin. Bu smsi açtığımdan dolayı bir sorun yaşar mıyım? Linke tıklamadım.
  2. P

6000tl bütçeye kulaklık önerileriniz nedir?

Cs'de ses kasarken düzgünce ses verebilecek, kafa bandı olmayan kulaklık arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
  3. P

Schneider Electric PM6-GR mi Philips SPS1050B/51 mi Almalıyım?

Prizimde toprak hattı yok ve elektrik çarpıyor bilgisayar kasasından. Yakın bir zamanda toprak hattını çekeceğim ancak şuan boş vaktim yok bu sebepten kısa zamanda bilgisayarı koruyabilmesi adına hangisini tercih etmeliyim? Veya önereceğiniz başka bir ürün var mı?
  4. P

Çözüldü✓ "irql not less or equal" ve "memory management" Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Bilgisayarı şubat ayında topladım. Topladığımda expo 5600mhz olarak kullanıyordum ve expo 6000mhz olduğunda doğrudan mavi ekran veriyordu. Son 1 ay içerisinde bios güncelleştirmesi yaptıktan sonra 6000mhz olarak kullanıyordum bir problem yaşamıyordum ancak son 1 haftadır üst üste mavi ekran...
  5. P

Çözüldü✓ F/P 650-750w Tam Modüler PSU Önerisi

Sistemimde r5 7600 ve 3060 12gb bulunmakta ancak elektrik kaçağı sorunu olan 850w rampage marka psu kullanıyorum 4k'yı geçmeyecek tam modüler psu önerileriniz neler? 3070ti veya 4070 super alma gibi bir planım var 1 yıl içerisinde bunu da eklemek isterim.
  6. P

Peerless Assassin 120 ile r5 7600 sıcaklık değerleri yüksek

Termal macun olarak xigmatek pti-g3606 kullanıyorum öncesinde kendi macununu(Thermalright tf7) kullandım sürerken çok katı olduğundan doğru bir şekilde yayılmadı oyun hamuru gibi hali vardı ve sıcaklık değerleri min. 41 maks 88 civarlarındaydı. Anakartım msi pro a620m-e ve kasa rampage x-horse...
  7. P

Çözüldü✓ Görüntü tarayıcı üzerinde çok kalitesiz gözüküyor

Bilgisayarıma yeni ssd aldım ve yeni bir windows lisansı ile kurulum yaptım driverları da kurdum ancak eski ssd üzerindeki windowstan aldığım görüntü kalitesini alamıyorum ne yapabilirim? PC donanımlarım: Ryzen 5 7600 ELSA RTX 3060 12gb Viper Venom 2x16gb 6000mhz MSI Pro A620m-e Rampage x-horse...
Geri