Arama sonuçları: *

• Users: Yaga01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

35-40K arası Gaming laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi 35-40 K arası laptop arıyorum, soğutması iyi olabilecek ve aşırı ısınmayan ısınınca uçak gibi fan sesi gelecek bilgisayardan kaçınıyorum ve nit değerinin yüksek olmasıda iyi olur . rdr2 , cs, god of war, lol , bu tarz oyunlar oynuyorum...
  2. Y

7500F HAZIR SİSTEM YARDIMI

Arkadaşlar Merhaba bütçe 30 ve 35 k arası 7500f li sistem nasıl dizebilirim oyun için en uyumlu ekran kartı nedir ve anakart WiFi olmalı önerilerinizi bekliyorum:) Hazır sistem tavsiyeside olur işime çok yarar.
  3. Y

35/40 K Arası Televizyon Önerisi.

Arkadaşlar merhaba 1 ay sonra ev dizeceğim yeni evleniyorum. Ve televizyon önerisi almak istiyorum sizden,Ps5 alacağım yanına hem oyun için hemde sinema keyfi için televizyon varmı önericeğiniz. Kanal geçişi olsun , ekran parlaklığı ve servis ağında problem olmayacak şekilde düşünüyorum...
  4. Y

Çözüldü✓ Ryzen 5600 Sistem dizmek için yardım .

Arkadaşlar merhaba ryzen 5600 işlemci alıp yanına ekran kartı ,anakart, sıvı Soğutma, Ram, Kasa, PSU önerisi alabilirmiyim. İlk defa pc dizeceğim çok anlamıyorum oyun oynamak için CSGO, RDR , GTA5, tarzı oyunlar için . Yardımınız için eşekkür ediyorum şimdiden arkadaşlarım.
Geri