Arama sonuçları: *

1. Y

Gamepad ayar yapilmiyor

Arkadaşlar yeni gamepad aldım bigbig won gale Hall aldım fc24 gamepad ayarı yapmak istiyorum yani tus atamak istiyorum ama olmuyor yardımcı olur musunuz
  2. Y

Efsane kasa aracım kaç HP

Selamın aleyküm arkadaşlar ben yeni efsane kasa Toyota Corolla aldım 95 model 1.6 xei araç kaç HP bilen varmı ruhsatta 58 kW yazıyor ama araştırdığımda hiç böyle bı değer gözükmüyor araclarda bilenler yazabilirmi şimdiden teşekkürler
  3. Y

Samsung S24 Ultra vs Xiaomi 14 Ultra: Hangisi Seçilmeli?

Samsung S24 ultra mi Xiaomi 14 ultra mi alınır sizce nedenleriyle beraber yazar mısınız
  4. Y

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım

arkadaşlar samsung s24 ultra mı mi 14 ultra mı almalıyım sebepleriyle yazar mısınız şimdiden teşekkürler
  5. Y

Ghost of thushima yardım

ghost of thushima oynuyorum ama oyundan çıktığım zaman oyun kapanmıyor donuyor varmı bunun çözümü
  6. Y

MAFİA 2 DEFİNİTİVE EDİTİON FPS SIKINTISI ÇÖZÜMÜ

ARKADAŞLAR MAFİA 2 DEFİNİTİVE EDİTİON BİLDİĞİMİZ GİBİ İLK AÇILIŞTA 30 FPS GELİYOR OYUN İÇİNDENFPS SINIRINI KALDIRDIĞIMIZDA 60 FPS OLUYOR AMA O 60FPS NİN ÜSTÜNE ÇIKMIYORDU BEN O SORUNU ÇÖZDÜM YARDIM İSTEYEN OLURSA YAZIN CEVAPLARIM
  7. Y

4060 undervolt sıkıntı olur mu

Arkadaşlar gigabyte windforce 4060 ekran kartım var sıcaklık oyunlarda 75 dereceye filan çıkıyor undervolt yapmak istiyorum ama sıkıntı olur mu bilgim olmadığı için soruyorum evet minimal de olsa performans kaybı olacağını biliyorum ama başka bı sıkıntı yaratır mı cevaplarsaniz çok sevinirim...
  8. Y

Redragon K586BRG Driver sorunu

ben yeni bugün redragon k586rbg brahma klavye aldım yazılımı indiriyorum ama device is not detected diyor yardım eder misiniz kullanan varsa yardımcı olursa sevinmirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  9. Y

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar 1000 -1200 civarı mekanik klavye önerir misiniz Türkçe harfler olsun şimdiden teşekkürler
  10. Y

Arkadaslar f/p onerilerinizi bekliyorum

Herkese selamın aleyküm bana 2000 TL ye kadar f/p mouse klavye önerir misiniz steam pubg oynuyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  11. Y

bios guncellemeli miyim

arkadaşlar şuan gigabyte h610m k anakart kullanıyorum bios sürümü f28 ve az önce baktım f29c çıkmıs sizce f29c güncelliyeyim mi
  12. Y

arkadaşlar bu ssd alınır mı sizce

arkadaşlar bu ssd alınır mı sizce alınırsa ne kadar ömürlü olur
  13. Y

dying light the beast ücretsiz alabilir miyim

arkadaşlar ben epicten dying light 2 franchise bundle aldım yeni çıkan the beast oyununu ücretsiz mi alacağım yoksa yine parayla mı çünkü öyle bişey duydum sormak istedim
  14. Y

Ekran kartı fan hızı %60 yaptım

Arkadaşlar ekran kartının fan hızını %60 yaptım bı sıkıntı olur mu sizce auto yaptığımda sıcaklık 75 derece filan oluyor
  15. Y

Ekran kartının macununu değiştirmeli miyim

Arkadaşlar benim gigabyte 4060 windforce ekran kartım var 6 ay oldu hazır sistem olarak aldım oyunlarda 75 dereceye kadar çıkıyor sizce termal macununu degistirmeli miyim
  16. Y

4060 Isi Normal Mi?

herkese merhaba arkadaşlar benim gigabyte windforce 4060 ekran kartım var ve oyunlarda 75 dereceye kadar çıkıyor normal mi sizce
  17. Y

DP KABLO ÖNERİN LÜTFEN!!!!!!

ARKADAŞLAR ÖNEREBİLECEĞİNİZ UYGUN FİYATLI YANİ F/P DP KABLO VARMI 200-250 TL ARASI
  18. Y

epic games indirme hızı

arkadaşlar epic games ve steam indirme hızlarını duşürdü mü acaba önceden saniyede 60 70 mb indirme yaparken şimdi 1 2 mb indirme yapıyor 45 dk da 120 gb indirmiştim şimdi 20 gb indirme daha fazla sürüyor sizde de aynı sıkıntı var mı
  19. Y

Acill rdr 2 de siyah çizgiler çıkıyor

Arkadaşlar selamlar benim şöyle bir sorunum var rdr 2 de mağaraya filan girdiğimde ekranda siyah dalgalanma oluyor yani çizgiler çıkıp gidiyor monitörü yeni aldım Asus 165 Hz 1 MS öyle olduğu için monitörü servise yolladım panel değiştirdiler ama yine aynı acaba oyundan mi kaynaklaniyor...
Geri