Arama sonuçları: *

1. J

Oyun için kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulakiçi kulaküstü farketmeksizin 700tlye kadar mikrofonu iyi kulaklık önerir misiniz
  2. J

Windows 11 Güncelleme sonrası hata

pcyi kapatırken güncelleştir ve kapat vardı ona tıkladım güncelleme yaptıktan sonra pc açılmıyor böyle kaldı sebebini bilen var mı
  3. J

FPS SORUNU yardım lütfen

Arkadaşlar yeni pc aldım win kurdum driverları win uptade ile güncelledim sabah yüksekte 300-400 fps veriyordu lol'de şimdi düşükte max 50 ve 30 fpse kadar düşüyor neden kaynaklanıyor yardımcı olabilecek var mı ? (Rtx 4050 - i7 14. nesil acer nitro v15)
  4. J

DRİVER İÇİN ACİL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Arkadaşlar acer nitro v15 (rtx4050 16 ram i7 işlemci) bilgisayar aldım win kurulumunu yaptım ama driver yaparken nvidia vga sıkıntı çıkarıyor intel vga yüklememe rağmen yükleyin diyor pek anlamam ilk kez yapıyorum yardımcı olabilecek biri var mı
  5. J

SADECE LOL OYNAMAM İÇİN PC

Arkadaşlar sürekli internet kafeye gidip lol oynuyorum lolün sistem gereksinimleri yüksek değil diye biliyorum internet kafedense evdeki eski pcye idareten uygun fiyatlı birkaç takviye yapsam lol oynayabiliri miyim sistem özelliklerini aşşağıya bıraktım parçalardan anlamıyorum ne alırsam lol...
  6. J

Telegram Silinen Hesap Tekrar Açılır mı ?

Arkadaşlar telegram hesabım başkasında olduğu için hesabımı silmek istiyorum , hesabımı silersem tekrar açabilir miyim ?
  7. J

ARKADAŞLAR BU FİYATA 4050 ALINIR MI ?

https://amzn.eu/d/hFdRC74 bu laptop alınır mı ?
  8. J

2-3k Arası Taksitli Laptop

Arkadaşlar Merhaba Aylık 2-3k arası ödeyebileceğim laptop önerir misiniz.Oyun olarak valorant oynayacağım
Geri