Selamlar mobil işlemcileri araştırıyorum.intel core serisinin HX modelleri devasa puan alıyor. Core7 ultra 255hx li en fiyatlara baktım yaklasık 68 70 civarlarından baslıyor soyle bir model buldum. Parasını hakeden bir model mi acaba ?
Dell Alienware 16X Aurora AC16251 Ultra 7 255HX 16GB 1tb...
Selamlar,hayal mayal hatırlıyorum bazı logitech kablosuz kulakların üzerinde macro veya tuş atama butonu vardı. buna benzer üzerine tuş atayabileceğim wireless kulaklık modellerini biliyorsanız yazarmınız.Teşekkürler.
Bu araç hakkında düşünceniz nedir,alınır mı,dikkat etmem gereken bi husus var mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1999-model-opel-corsa-1.4i-16v-gls-sport-klimali-orjinal-1255973169/detay
Selamlar yeni sistem aldim.ozetle 32gb cl30 ram,14400f,b650 anakart ve rtx 5070.kararsizligim su rekabetci online vs daha cok oyunuyorum.islemci biraz arada birakiyor.2k 165hz mi almaliyim.1080p 240hz mi her anlamda hangisini onerirsiniz
selamlar k serisi işlemciler için z serisi anakartların gerektiğini biliyorum.bir cok kullanıcıda b serisi anakart kullanıyor.
Aşşagıdaki anakartla voltaj,sıcaklık vb sorunlar olmadan sorunsuz kullanabilmem mümkün müdür?
Son olarak bu anakartda 8pin işlemci soketi var 14600k'ya tam yeterli...