Arama sonuçları: *

• Users: raxable
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Bu donanımlar hakkında düşünceleriniz neler?

Selamlar mobil işlemcileri araştırıyorum.intel core serisinin HX modelleri devasa puan alıyor. Core7 ultra 255hx li en fiyatlara baktım yaklasık 68 70 civarlarından baslıyor soyle bir model buldum. Parasını hakeden bir model mi acaba ? Dell Alienware 16X Aurora AC16251 Ultra 7 255HX 16GB 1tb...
  2. R

Kulaklık hakkında yardımınız gerekli

Selamlar,hayal mayal hatırlıyorum bazı logitech kablosuz kulakların üzerinde macro veya tuş atama butonu vardı. buna benzer üzerine tuş atayabileceğim wireless kulaklık modellerini biliyorsanız yazarmınız.Teşekkürler.
  3. R

Bu araç hakkında düşünceniz nedir ?

Bu araç hakkında düşünceniz nedir,alınır mı,dikkat etmem gereken bi husus var mı? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1999-model-opel-corsa-1.4i-16v-gls-sport-klimali-orjinal-1255973169/detay
  4. R

İlandaki motor hakkında düşünceniz nedir.

selamlar ilandaki motor alınır mı?,düşüncelerinizi merak ediyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-xmax-250-abs-son-indirim-1257213154/detay
  5. R

Monitör ile ilgili kararsızlık

Selamlar yeni sistem aldim.ozetle 32gb cl30 ram,14400f,b650 anakart ve rtx 5070.kararsizligim su rekabetci online vs daha cok oyunuyorum.islemci biraz arada birakiyor.2k 165hz mi almaliyim.1080p 240hz mi her anlamda hangisini onerirsiniz
  6. R

Anakart hakkında yardımınız gerekli

selamlar k serisi işlemciler için z serisi anakartların gerektiğini biliyorum.bir cok kullanıcıda b serisi anakart kullanıyor. Aşşagıdaki anakartla voltaj,sıcaklık vb sorunlar olmadan sorunsuz kullanabilmem mümkün müdür? Son olarak bu anakartda 8pin işlemci soketi var 14600k'ya tam yeterli...
  7. R

Silinebilir

selamlar,tüm h610 cipset anakartla 5600mhz ibaresi var.bunlarda 5600mhz üstü ram çalıştırmak mümkün mü yoksa b760 almam şart mıdır?
  8. R

Hangisi daha mantıklı olur?

Selamlar, 13400f 4070'li mi, 7800x3d 4060ti'lı bir sistemmi.Cpu agırlıklıoyunlar dısında ortalama olarak hangisi daha fazla fps verir?
  9. R

Silinebilir

silinebilir silinebilir silinebilir
  10. R

İşlemcideki Gpu Hakkında yardım

Selamlar lafı uzatmayayım.sistem topluyorum.ekran kartını sonra alacağım.alacağım işlemci "i5 13500" .ekran kartı olmadan anakartdaki hdmi'dan direk görüntü almam mümkün mü?dikkat etmem uyumsuzluk vb. durumlar varmıdır ?
Geri