Arama sonuçları: *

1. T

65’ televizyon önerisi 40000tl

40.000 tl bütçem var güzel hir 65’ televizyon arıyorum oyun oynamayacağım film dizi için üzmeyecek bir televizyon arıyorum marka takıntım da yok Google tv ve android tv önceliğimdir.
  2. T

Sırt Çantası Önerisi (Okul)

Okul için sırt çantası önerisi istiyorum normalde Puma çantam vardı kurutmaya atıldı yanlışlıkla baya büzüştü ve çekti kendini o yüzden yeni bir çanta önerisi istiyorum.
  3. T

mouse önerisi 1.300tl

mouse önerisi 1300 TL
  4. T

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu önerisi 5000tl

F/p oyuncu koltuğu arıyorum günümün 7 saati fln bilgisayar üzerinde geçiyor terletme ve konfor öncelik olsun çok sıcaklatmasın
  5. T

Bilgisayar için hoparlör oyun ve film için.

Oyunlarda ve film izlerken kullanacağım Max 1200 TL ses de cızırtılık olmayan ses kalitesi fiyat açısından iyi olan bir hoparlör ses sistemi arıyorum.
  6. T

55-65'İnç Televizyon önerisi

55-65'İnç Televizyon önerisi Max 25k bütçem.
  7. T

1600TL KULAKLIK ÖNERİSİ

1600tl kualklık önerisi arkadaşlar bütçem 1600 tl max 1800 olabilir iyi bir kulaklık arıyorum oyun için ses kasmak için fivem olsun cs olsun.
  8. T

Bende 3 adet rgb şerit led var bunları nasıl takıcam ?

Dediğim gibi 3 adet şerit rgb led var fakat bunlara takamıyorum kumandası fln yok kontrol edicek nerden satın alabilirim uygun olursa sevinirim uçlarına bir şey takmak lazım galiba onu almam lazım bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabi,lir mi.
  9. T

Çözüldü✓ Laptop için aldığım SSD masaüstü için kullanabilir miyim ?

Dediğim gibi laptop için bi 256 GB ssd HP nin birde lenovo 128 GB ssd almıştım laptop için sonradan kendime masaüstü bilgisayar topladım ve bu ssd leri masaüstü bilgisayarıma nasıl takabilirim
Geri