Arama sonuçları: *

• Users: Hamzaalc0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

YD iphone 16 mı yoksa 15 pro mu?

Yeni yılın Nisan aylarında satıp 17 alırım zaten.
  2. H

16e (43k) vs 16 pro yd?

Oyun oynamam. Sadece sosyal medya da takılıp müzik dinlerim. Kamerası için almak istiyorum 16e çünkü tam benim istediğim gibi. Zoom vs yapmam telefonla o yüzden anlamsız geliyor bana pro almak. Akıcı video ve güzel fotoğraflar bana yeterli. Sizce ne yapmalıyım?
  3. H

IPhone 15 128 GB 47.699

Hepsiburada da yeşil renk iPhone 15
  4. H

Yurtdışı iPhone 16 (30k) vs yurtiçi 13?

YD daha mantıklı geliyor Nisan'da alırsam gelecek sene ağustosa kadar kullanırim sonra telefoncuya verir 17 alırım yd yine. Mantıklı mı?
  5. H

Sadece sosyal medya ve fotoğraf için 16e?

Uygun mudur
  6. H

Z flip 6 veya iPhone 15?

Hangisinin kamerası daha iyi?
  7. H

IPhone 13 mü 16e mi? Android istemiyorum

Hangisi daha iyi olur?
  8. H

IPhone 16e 43.781TL alınır

https://www.idefix.com/apple-iphone-16e-128-8-gb-ram-apple-turkiye-garantili-p-7245532?vendorId=263&ref=akakce&v=1.46.2
  9. H

50kya alınabilecek en iyi kameralı telefon

Mümkünse iPhone ya da Samsung.
  10. H

50k bütçe güzel kameralı telefon

Mümkünse Samsung ya da iPhone önerin
  11. H

Şimdi s24FE alıp sonra 16e ile değiş tokuş nasıl olur?

Şuan 22kya alınabiliyor s24FE. Beğenmezsem 16eye geçebilirim çünkü +5k destek veriyorlar ama 2-3 ay sonra hala verirler mi sizce? Lütfen neden 16e alıyorsun demeyin ben sadece akıcı videolar istiyorum geniş açı vs ile işim yok. Sadece +5k destek hala durur mu sizce 2-3 ay sonra?
  12. H

16e'nin fiyatı kaça kadar düşer?

40kya düşerse iPhone 13 yerine herkes onu alır diye düşünüyorum ki kamerası videosu falan gayet güzel batarya zaten müthiş tam benlik telefon
  13. H

Amiral gemisi YD telefon alınır mı? Riskler? Önlemler? Kullanan?

Bilgili değilim pek sadece yılın 4 ayı kullanamıyoruz diye biliyorum bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim şuan amiral gemisi alınacaksa yurtdışı almak daha iyi gibi Samsung iPhone farketmez amiral gemisi olsun kamerası en iyisi olsun yeter bana
  14. H

YD Xiaomi 14 ultra vs TR S24FE veya IP13?

Hangisini önerirsiniz hangisi mantıklı satımı kolay olması ve kamerası iyi olması açısından
  15. H

Max 30K ve 50k bütçeler için en iyi kameralı iPhone veya Samsung?

60kya yakın param var ama 50knın hatta 30knin üstüne çıkmak istemiyorum pek bu bütçelerde en iyi kameraya hangisi sahip (video çekimi de akıcı olmalı iphonelarda ki gibi)
  16. H

Max 50k güzel kameralı telefon

Telefona ihtiyacım var S24FE'nin kamerası neredeyse iPhone 15 gibi o yüzden onu alasim geldi ama kafam karıştı sizler ne önerirsiniz kamerası ve video çekmesi güzel olsun yeter bana
  17. H

TV önerisi Max bütçe 35

65 inch istiyorum
  18. H

55-65 inch f/p televizyon önerisi

Televizyon önerisi
  19. H

Beyler 25kya sıfır ne alınabilir kamerası en iyi.

25kdan yukarı çıkamam android olsa da olur güzel fotoğraf ve kamera çeksin yeter birde şarjı iyi gitsin. Oyun vs oynamam
  20. H

Fiyat/Kamera telefon önerisi

Kamerasi iPhone seviyesinde en ucuz telefon ne beyler veya fiyat performans diyorlar ya fiyat kamera açısından en iyiler ne?
Geri