Arama sonuçları: *

1. Y

Windows 10dan 11e geçince işlemcim çok ısınmaya başladı?

Windows 10'da oyun falan oynarken (örneğin CS2) Max 88-89 derece görüyordum ama Windows 11'e geçince 95+ derecenin altına düşmüyor. Ayrıca bu sadece oyunlarda değil PC boştayken bile fazla sıcak örneğin şu an 68 derece. Bunun bir çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Y

X

The last of us 1i crack indirmiştim ama kurulumdan sonra steamde lisans yok hatası alıyorum. acaba çözebilen varsa yardım edebilir mi? Windows defenderi kapatmama rağmen bir şey değişmedi.
  3. Y

Bilgisayar alacağım görüşleriniz neler?

Arkadaşlar merhaba. Şimdi ben dizüstü oyuncu laptopu alacağım. Burdan eleştirebilirsiniz kalorifer peteği vs diye ama masaüstü almak benim icin söz konusu bile değil. Önemli olan görüşlerinizi almak. Sizcs bu bilgisayar alınır mı?https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v23-3-4/
  4. Y

Ben cidden çok yoruldum...

Arkadaşlar merhaba. Ben bu forumu cidden yaşananlardan olup bitenlerden dolayı çok yorulduğum için açtım. Henüz daha 15 yaşında olmama rağmen bu yorgunluğu, halsizliği normal bulmuyorum. Her manada yorgunum. Hem duygusal hem fiziksel... Yaşım yüzünden linçleyebilecek boş insanlar lütfen...
Geri