Arama sonuçları: *

• Users: Ethn0siDe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ethn0siDe

30 bin TL Telefon Tavsiyesi

Kamerası iyi olsun, depolama en az 256 olsa iyi olur ama telefona bağlı 128 de olabilir. Oyun da çok oynuyorum ona göre de öneri olursa daha iyi olur.
  2. Ethn0siDe

Tıraş Makinesi Önerisi

Bütçe: 1500 (2000'e çıkabilirim) Çok bilgim olmadığı ve ilk defa alacağım için danışmak istedim. 1500 TL altı olsa daha iyi olur ama derseniz ki 1500 üstü ama kesinlikle bunu al o zaman 2000'e çıkabilirim.
  3. Ethn0siDe

Adana'da Halka Açık Saha Var Mı

Arkadaşlar Adana'da Halka açık, kendi başımıza futbol oynayabileceğimiz idman yapabileceğimiz saha var mı? Biliyor musunuz? (Futbol)
  4. Ethn0siDe

EA FC 25 Almalı Mıyım Beklemeli Miyim

Arkadaşlar EA FC epicte 800 TL 12 Haziran'da bitiyor. Sizce EA app veya steamde tekrar indirime girer mi alayım mı? Online için değil de kariyer modu hoşuma gidiyor o yüzden almak istiyorum. 26 Haziran'da steamde yaz indirimleri varmış.
  5. Ethn0siDe

Halı Sahada Ücretsiz Antrenman Yapabiliyor Muyuz

Arkadaşlar halı saha sahipleri tek başına ücretsiz antrenman yapmak için izin veriyorlar mı? Sahibe göre değişiyor mu sormam mı lazım? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  6. Ethn0siDe

Xbox 360 Satış İçin Tavsiye

Xbox 360 E model 500 GB satma durumum olabilir. 2 joystick vardı ama 2 si de bozuk. Yeni joystick olarak kablolu olanı alsam yine satmam mümkün mü? Veya herhangi bir yerde kolları tamir ettirmem mümkün mü?
  7. Ethn0siDe

Xbox 360 Kırılmaz Mı?

E model Xbox 360 var bende. Üretim tarihi 2014 10. Ay, rgh 3 için anakartın Corona olması lazım, ki ben ne olduğunu bilmiyorum bunlar dışında kırmak için herhangi bir yol var mı?
  8. Ethn0siDe

F/P Kablosuz Kulaklık Önerisi

Fiyat performans, uygun fiyatlı bildiğiniz kablosuz kulaklık var mı?
  9. Ethn0siDe

15 yaşında altyapıya girmek mümkün mü?

15 yaşındayım, 7-8 belki de 6 yaşımdan beridir futbol oynarım neredeyse 2 sene falan da eğitim gördüm. Önceden defanstım sonra kaleci oldum. Bence yaşıma göre çok da iyiyim, hocalar falan herkes öyle söylüyor, bir şekilde altyapıya girmem mümkün mü? Zamanında çok zeki ben altyapı seçmelerine...
  10. Ethn0siDe

Dil Okusam Bile Gastronomi Kazanır Mıyım?

11-12 de dil okuyup yine de yks de Atatürk Üniversitesinde veya Gazi Üniversitesi gibi devlet üniversitelerinde gastronomi kazanabilir miyim? Bir değerlendirebilir misiniz?
  11. Ethn0siDe

Erzurum'da Okunur Mu?

Erzurum'da Okunur mu? Fiyatlar nasıl? İnsanlar nasıl? Kira nasıl? İş imkanları var mı? (Düşündüğüm bölüm gastronomi)
  12. Ethn0siDe

Yurtdışında Eğitim Görünce İş İmkanı Oluyor Mu?

Gastronomi bölümü okumayı düşünüyorum. Özel üniversitelerin başka ülkelerle anlaşmaları var, peki bu ülkelerde eğitim gördükten sonra orada iş bulma imkanımız oluyor mu?
  13. Ethn0siDe

Gastronomi Hakkında Tavsiye Verebilir Misiniz?

Gastronomi okumayı düşünüyorum. Bu sene 10. Sınıfa geçiyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz varsa nelerdir? Üniversite okumalı mıyım? Direkt işe mi girmeliyim? Yurtdışına çıkabilir miyim, yani kolay mı? Diploma gerekli mi? Veya yardımcı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Ethn0siDe

Lisede Dil Seçip Üniversitede Gastronomi Okumam Mümkün Mü?

11-12 de dil alanı seçip, üniversitede gastronomi okumam mümkün mü? Yoksa illaki sözel mi seçmem lazım?
  15. Ethn0siDe

Valorant: Protokol Phantom Alınır Mı?

Mağazamda protokol Phantom var alınır mı sizce?
  16. Ethn0siDe

Klavyede H Tuşu Basılı Kaldı

Laptop kullanıyorum birkaç ay önce yeni bir klavye aldım, kablolu. Daha birkaç gün öncesine kadar sorun yokken şimdi h tuşuna basılı kaldı klavye. USB kablosunu çıkarsam bile h tuşuna basmaya devam ediyor. Ayarlara falan da giremiyorum lütfen yardım edin.
  17. Ethn0siDe

Valorant İade Hakkı Ne Kadar

Valorant'ta iade hakkımız var ama benim anlamadığım her skini mi 1 kere iade edebiliyoruz yoksa hangi skin olduğu farketmeksizin ömür boyu sadece 1 skin mı iade edebiliyoruz?
  18. Ethn0siDe

Anomali Sheriff Alınır Mı?

Mağazamda Anomali Sheriff var. Sizce alınır mı?
  19. Ethn0siDe

Seri Tetik Vs Anomali Sheriff

Mağazamda Seri Tetik Sheriff var. Sizce alayım mı, yoksa Anomali Sheriff mı bekleyeyim?
  20. Ethn0siDe

Gece Pazarınıza ne geldi?

Hazır gece pazarı da gelmişken söyleyin bakalım ne geldi? Bana şunlar geldi: Yerçekimsel Uranyum Nöroateşleyici Spectre Karaborsa Bulldog Karikatürize Ares Yağmacı Odin Sarmal Classic Kar Diyarı Judge Spectre 1250 vp almalı mıyım sizce? Bence fena değil ama 1. Elden test ettiyseniz sorayım dedim.
Geri