Arama sonuçları: *

• Users: mcjrowss57
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mcjrowss57

Yardım Keenetic Buddy 4 kaç metrekare alana internet yayar?

merhaba evde şuan modem var bende keenetic buddy 4 aldım fakat hiç açmadım 165m2 alan var evde, ev 6 kısımdan oluşuyor. sadece 3 kısım interneti alabiliyor diğer 3 kısım alamıyor bu sağlayıcıyı takarsam modeme yakınmı takmalıyım yoksa uzağamı ayrıca çekmeyen yerler ile arasında 3 duvar var...
  2. mcjrowss57

Valorant gece pazarına telefondan nasıl bakarım

merhaba vshop deniyorum fakat hesaba girmiyor artı olarak valorant store viewer de denedim hesaba giriyor ama server kısmında hata verıyor yanı ondada gıremedım dailyval da denedim fakat indiremiyorum bölge türkiye diye sanırsam bildiğiniz başka sıte veya uygulama varsa iyi olur aslında gece...
  3. mcjrowss57

PC - Video editledikten sonra videokasıyor

merhaba videoyu çektim videoya baktım hiçbir kasma v.s yok fakat bazı yerleri kırpıp ve bazı yerleri kesip sonuç yaptığımda video kasıyor veya videonun kalitesi 720p ya da daha aşşasıda olabılır baya düşüyor bulanık oluyor bunun sorunu nedir nasıl çözerim KULLANDIGIM UYGULAMA CAPCUT
  4. mcjrowss57

Öneri Monitör Kolu Önerisi(₺1.500)

Merhaba 25inç monitörüm var onun için monitör kolu alacağım F/p güzel monitör kolu önerir misiniz? bide pek anlamıyorum ama öne falan geliyor dimi benim bildiğim geliyor yani öne gelenlerlerden lazım(muhtemelen hepsi öyledir ben işimi garantiye almak için soruyorum).
  5. mcjrowss57

Bilgisayarda klip almak için en iyi program son 1 dakikayı alıcam sadece

Merhaba amd ekran kartım var işlemcide amd onun için nvıdıa falan yok o yüzden klip uygulaması arıyorum ama ekran kaydını full video olarak değil sadece son 1 dakikanın kaydını alan veya 5 dakikanın kaydını alan bir uygulama önerirseniz sevinirim bana öyle lazım.
  6. mcjrowss57

Yardım Pindirim sitesi güvenilir mi?(E-pin)

https://www.pindirim.com/ Bu siteyi buldum instagramda karşıma çıktı bazı ünlülerle sanırım video yapmış vp fiyatları da uygun geldi diğer sitelere göre bu site güvenilir midir alışveriş yapan varmı ona göre vp alacağım.
  7. mcjrowss57

Yardım Aoc 25g4sxu 24.5" 310hz 1ms Alınır mı ?

Bu monitörü almayı düşünüyorum sizce alınır mı GTG tepkime süresi kaç saniye acaba bilen varsa yazabılır mı ?
  8. mcjrowss57

Öneri IPhone 13 için Ön kamerası açık ekran koruyucu

Merhabalar iPhone 13 üm var bu yüzden ön kamera kısmını kapatmayan bir ekran koruyucu arıyorum mat. Veya hayalet istemiyorum Nano iyi diyorlar kırılmaz falan diyorlar Nano olursa iyi olur ama asıl amaç ön kamerayı kapatmasin onerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  9. mcjrowss57

Boyum daha uzar mı ?

16 yaşındayım yeni girdim boyum 1.67 henüz sakalım falan çıkmadı çok 2-3 tane tüy var o kadar babam 1.72 abim 1.75 anne 1.65 dayım 1.75. size sorucagim soru şu boyumu nasıl uzatabilirim yumurta sevmiyorum veya karnabahar sebze sevmem ve yemiyorum boyumu uzatmam için onerebileceginiz hap veya...
  10. mcjrowss57

Öneri En iyi Kripto para uygulaması hangisi ?

Kripto para almak için işimize gelen en iyi ve rahat ve az komisyonlu uygulama önerir misiniz ? Genelde binance diyolar ama sizce ??
  11. mcjrowss57

PC Sistemim ne kadar eder ?

Merhabalar sistemimi satabilirim onun için fiyat istiyorum. Kasayı 2023 Ekim de yani 1 yıl önce aldım monitoruda alalı bı 6-7 ay oldu sizce bu sistemin 2. El ederi nedir ? NOT : Hesaplamaları yaparken googlede en ucuz olanları yazdım. KASA : BitFenix Helıos HEL-300-KKGXP-3F 3 Fanlı ATX...
  12. mcjrowss57

Yardım Temudan aldığım ürün gümrüğe girmeden kargolandı

Temudan aldığım ürünün normalde gümrüğe verilip geçmesi lazım fakat hiç gümrüğe girmeden direk irsaliye oluşturuldu ve şuan taşıma halinde bug mu oldu ?
  13. mcjrowss57

İT FRİDAY 12 alınır mı ?

hocalarım, arkadaşa https://www.itopya.com/it-friday-12-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-radeon-rx-7800-xt-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-_h27551?srsltid=AfmBOopo3DQB4W5ByKm_zv7oztzr6AoyisfDVpsl-QIWHAqLvd7FLwKD bu sistemi almayı düşünüyoruz ucuza mı geliyor yoksa şişirme mi ona göre alalım ayrıca bu...
  14. mcjrowss57

Çözüldü✓ ATK Blazing Sky F1 Pro Max için grip tape önerisi verin

Merhabalar wraithesports'da dün mouselerin birçoğunda stoklar yenilenmişti. Ve bende dün beklediğim ATK Blazing Sky F1 Pro Max 8K Mouse modelini aldım. Bu mouse boyut ölçüleri 118.2mm * 62.4mm * 38.8mm şeklindedir. Bu mouse a uygun GRİP TAPE önerisi istiyorum. Temu da varsa ordan almam daha iyi...
  15. mcjrowss57

Öneri ATK Blazing Sky F1 Pro Max alınır mı ?

Dostlar bu mouse'u ve özelliklerini çok beğendim ve swar ın videosunuda izledim bu mouseun kronik sorunu v.s varmı eğer yoksa almayı düşünüyorum. kullananlar varsa degerlendirme yapabilir mi ? Mouse link : https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse 1732306782 Hiç...
  16. mcjrowss57

Yardım Ajazz Temuya tekrardan ürün koymuş.

Merhabalar bildiğiniz üzere ajazz temuda tüm ürünlerini kaldırmıştı. Fakat bugün yeni 1 ürün koymuş. Sizce ajazz mouse'u tekrar satışa koyar mı? Ona göre mouse alacağım.
  17. mcjrowss57

Yardım Darmoshark M3S Pro alınır mı?

Darmoshark M3S Pro almayı düşünüyorum. Fiyatı bana göre uygun geldi ayrıca bir soru soracağım Dareu A950 Pro mu yoksa bu mu daha iyi, bu darmoshark mouseun kronik sorunu vs. Gibi bir sıkıntıları varmı acaba bilen birisi açıklayabilir mi ?
  18. mcjrowss57

Öneri Mouse um bozulmak üzere açil yeni mouse önerisi

mouse um bozulmak üzere sürekli sıkıntı cıkarıyor bana bi mouse önerebilir misiniz? bütce 4k var mouse hz i en az 4k olsun 8k olursa daha iyi olur işlemcim amd ryzen r5 r5600 acil öneri lazım güzel bişey olsun dandik mouse olmasın lütfen
  19. mcjrowss57

Yardım Bu mouse alınır mı ?(8k hz)

https://wraithesports.com/products/lamzu-maya-x-wireless-mouse bu mouse bu fiyata alınır mı ?
  20. mcjrowss57

Yardım 100 Mbps VDSL aldım daha gelmeden port bitti

3 gün önce VDSL 100Mbps Aldığımda VDSL portu vardı şimdi baktım port yok ama ben varken aldım ama daha portu takmadilar yani daha gelmediler yarın veya öbür gün bağlamaya gelecekler nolacak? Ben aldığım için o portu ayirmislarmidir?
Geri