Arama sonuçları: *

• Users: fresholiax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

5500 TL'ye kadar monitör önerisi

Merhaba dostlar, aktif olarak kullandığım monitörü satıyorum ve daha yüksek yenileme değerine sahip bir monitöre geçmek istiyorum. 5500 TL bütçe belirledim kendime, piyasaya biraz baktığımda sadece aşağıdaki monitörler hoşuma gitti. Sizlerin de önerilerini bekliyorum, minimum 144Hz değerinde ve...
  2. F

Öneri Steam 43 dolara oyun önerisi

Merhaba dostlar, daha önce de bu konu hakkında birkaç konu açmıştım ancak aradığım istediğim oyunu/oyunları bulamadım. Bütçem 43 dolar, bu fiyata tek veya sepet tarzında oyun fark etmez açıkçası. Aradığım tür: Açık dünya - Zengin hikaye - Uzun saatler boyunca sıkılmadan oynayabileceğim bir oyun...
  3. F

Steam'den 32 dolara kadar oyun/oyunlar önerisi

Merhaba dostlar, direksiyon setini satmamla beraber artık yavaştan Cs ve hikayeli oyunlara yöneldim. Güzel, vakit geçirmelik, sıkıcılığı olmayan açık dünya-zengin hikaye oyun önerileri lazım. https://steamcommunity.com/profiles/76561199056162435/games/?tab=all
  4. F

Xbox 9. nesil alınır mı?

Amazon'da bayağı bir indirim var gibi dostlar, sizce bu indirim bitmeden Xbox 9. nesil gamepad alınır mı? -Xbox 9. nesil kol + şarj istasyonu + Bluetooth adaptör (TP-Link)= 4179 bu fiyata alınır mı? Yoksa daha uygununu bulabilir miyim? Gamepad önerebilirsiniz... Sadece EA FC ve hikayeli oyun...
  5. F

RDR 2'den çıkış yaptıktan sonra bilgisayarın mavi ekran alması

Merhaba dostlar, RDR 2 satın aldım ve oyunu oynuyorum gayet hoş, güzel ancak oyundan çıkış yaptıktan sonra bilgisayarım mavi ekran hatası alıyor. Sizce neden kaynaklı olabilir, neyden dolayı bu hatayı verir? (Türkçe yama kurulu) -BIOS Güncel - Ekran kartı driver'ım güncel -Windows yazılımım...
  6. F

MacBook Air ikinci el fiyat önerisi

Herkese merhaba. Bende m1 işlemcili bir MacBook Air var, sıkıntısız ve sorunsuz denilebilir. Sadece pil seviyesi %87'de ve devri 425. Macbook üzerinde pek bilgim olmadığından şarjı bitirip takıyordum ondan bu kadar çok. Geleyim konuya, ben bunu kaç liraya satabilirim? 14-15 veren var, o...
Geri