Arama sonuçları: *

• Users: Yufusiyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

1500 tl mouse onerisi

Merhaba g305 kullaniyordum switch bozuldu kalihle degistirdim fakat mcu da hasar almis galiba mouse takilma yapiyor bana 1500 tl ye kablosuz ne onerebilirsiniz thorne repel aldim fskat forumda dolastim kargo elime gelmedi gelince iade etmeyi dusunuyorum uzun sure kullanim icin cok uygun gelmedi...
  2. Y

Atk a9 mu throne repel mi

Merhaba bugun 8khz oldugu icin throne repel aldim fakat aklima atk a9 takildi sizce 3950 sensor ve 8k hz icin deger mi ona gore iade edecegim
  3. Y

Elinde asus rog strix b550-A schematic olan varmi

Tamir etmek Asus rog strix b550-A kartı için schematic lazim elinde olan varda paylaşabilir mi?
  4. Y

Pc kendiliginden kapaniyor

Merhaba bi anda kendi sistemimi update ettim işlemci anakart ve ram önceden kullanıyordum yeni olarak ekran kartı ve psu aldim soğutucu ds stock ekran kartı rx 6500xt işlemci r5 5600x psu corsair cx550 sisteme ilk önce cpu benchmark yaptim sonrada ekran kartı yaptım ekran kartı 1 dk devam etti...
  5. Y

Ptt den paparaya para yukledim param hesaba gelmedi

Merhaba bugün paparaya ptt atm üzerinden hesap no ile 1500 tl yükledim param hala gelmedi atm parayı aldı yaklaşık 1 saattir bekliyorum ne yapmam lazım
  6. Y

Anakary cpu isigi yakiyor

Yeni anakart Ram ve işlemci aldim başta görüntü vardı sistem kendiliğinden kapaniyordu artık görüntü yok cpu ışığı yskiyor sizce şu sistemin işlemci pinleri veya kablo bağlantısında sıkıntı varmi
  7. Y

Pc donuyor bi anda ekran gidiyor anakart kirmizi isik yakiyor

Yeni anakart ram ve işlemci aldim r5 7500f ve colorful battle axe b650m plus ekran donuyor Bi anda 5 saniye sonra kapaniyor anakart ışık yakıyor en son onyukleme ekrani geliyor sonra açılıyor oyun oynarken değil sistem az islem yaparken daha çok oluyor neden olur parça mı bozuk
  8. Y

Merhaba bambu lab a1 combo aldim nozzle surtmesi yasiyorum

Bambu laba1 combo aldim katmanları doldururken aralarda sürtuyor 0.4 olan ayarı 0.8 ve spiral yaptım hala sürüyor ne yapmam lazım
  9. Y

Merhaba kobra 3 combo veya bambu a1 combo alacagim hangisni onerirsiniz

Yukarıda belirttiğim gibi bambulab a1 combo mu cobra 3 combo mu
  10. Y

Epic games 24 saat bekleyiniz hatasi

Merhaba epic games indirimlerinde bir sepet yaptim kendime sonra limit olan karttan almayı denedim limit hatası verdi tekrar denedim 24 saat dedi 10 dk önce kardeşime aldim aynı kartla oldu 24 saat geçti hala 24 saat diyor kafayı yiyeceğim desteğe yazıyorum cevap yok geçen de fortnite tayfa...
  11. Y

Steam adimda sikinti var

Merhaba bir ara adımı jelibon yufus yapmıştım geri yufus yaptım ama setam arayüzünde hala jelibon yufus kaldı nasıl düzelir 2 haftadır uğraşıyorum
  12. Y

Fortnite da tayfa alinca battle pass vp si gelir mi

Merhaba fn de geçen ay tayfa aldim bu sayede battlepass açıldı şuan tekrar alsam 1000 papel artı 950 papel mi gelir direkt 1000papel mi gelir
  13. Y

Pc power tusu modifikasyonu olur mu

Merhaba elimde gampower marka klavyelerden çıkan tuş var bunun switchini söksem pc min power kablo uçlarını switch çıkışlarına baglasam pc power tusu görevi görür mü
  14. Y

Elektrik gitti pc acilmiyor

Merhaba fsp 550w psu kullaniyorum elektrik gitti sistem kendini safe moda aldı o ara bios a girebiliyordum sistemi tekrar açmaya çalışırken tekrar gitti ve artık görüntü hiç gelmiyor neden olabilir nasıl çözebilirim
  15. Y

Titanfall2 prepearing hatasi

Merhaba titanfall2 almıştım 3.5 saat oynadım aradan 1 hafta geçti oynamak istiyorum fakat ea pop up açılıp prepearing yazısı geliyor yaklaşık 15 saniye sonra steamde titanfall2 dosya doğrulaması başlatıyor sildim yükledim hiçbir şekilde açılmıyor nasıl yaparım
  16. Y

Kule tipi sogutucu ekran kartima degiyor

Merhaba anakartimin ekran kartı slotu ile işlemci yuvası yalın ve karta biraz soğutucu degiyor sorun olurmu ekran kartı tutucusunu cikardigimdaki hali aşağıda var
  17. Y

Rx7700xt icin en sorunsuz driver

Merhaba arkadaşlar rx7700xt aldim fakat oyunlarda fps drop takılma tarzı şeyler oluyor araştırmama göre bu driver yüzünden oluyormuş siz en az drop ve yüksek performans için hangi driver i onerirsiniz
  18. Y

3060 tan rx7700xt ye gectim drop var

Merhaba dediğim gibi 3060 tan rx 7700xt ye geçtim oyunlarda drop kasma ve fps düşüşü oluyor rx 70oxt ile 2 gün önce rdr 90 140 fps iken şuan 50 90 arası çözümü varmi
  19. Y

Yeni gpu ya gectim donmalar oluyor

Merhaba 3060 tan rx 7700xt ye geçtim ama bazen oyunlarda mouse takılması fps drop ve dün rdr de 90 140 fps arası alırken şuan 50 80 arası sanırım bu driver ile alakalı çözüm varmi
  20. Y

Çözüldü✓ Anakart degistirdim boyle hata verdi

Merhaba anakartimi değiştirdim böyle bir hata veriyor nedir nasıl cozerim
Geri