Arama sonuçları: *

• Users: denizius
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Valorant açılış ekranında kalıyor

Kuzenim Valorant'ı kendi istemcisi üzerinden yüklemiş ama uygulama açılış ekranında kalıyordu. Bende internetten Secure Boot çözümlerine falan baktım yaptım 2 kez silip yükledim ama fayda etmedi şu an siyah ekranda kalıyor. İlk başlarda bir tane hata aldım o da: VAN9003 hatası.
  2. D

Öneri MacBook Pro M4 vs M4 Pro

yazılım okuyacak birisi için MacBook Pro M4 mu iyi olur, M4 Pro MacBook Pro mu? Kesinlikle laptop alacak yurtta kalacağı ve seyahat ederken sıkıntı çekmek istemediği için MacBook düşünüyor. M4 işlemcili MacBook Pro'nun güç olarak yeteceğini düşünüyorum ama sizce M4 Pro işlemciye çıkmaya gerek...
  3. D

Kodlama için mac mi windows mu?

hobi olarak yazılım, kodlama yapmak istiyorum şuan aklımda spesifik bir alan yok macbook alsam windows kadar rahat çalışabilir miyim?
  4. D

MSI Katana A17 AI alınır mı?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-msi-katana-a17-ai-b8vf-855xtr-ryzen-7-8845hs-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-17-3-full-hd-notebook-fiyati,563573538.html Linkteki bilgisayar nasıldır alınabilir mi? Oyun performansının yanında soğutma performansı da önemli eğer soğutucu gerek derseniz...
  5. D

Öneri 20.000 tl dizüstü bilgisayar önerisi

Elimdeki bilgisayar çok eski 1080p 2K video açabilecek internete sahibim fakat bilgisayar açamıyor 60FPS videolarda kasıyor öğrenciyim ders çalışmak için ana kaynağım iPad olacak fakat ucuz da olsa bir bilgisayar istiyorum ekran kartı ile pek bir işim yok maksimum oynayacağım oyun HOI 4 olur...
  6. D

Apple için kılıf ve koruma camı önerisi

İphone 13 telefonum için kılıf ve koruma camı bakıyorum spigen markasını önerdiler birde buraya sormak istedim tavsiyeleriniz nelerdir
  7. D

Fine-tuning nasıl yapılır?

Chat GPT'nin paralı sürümünü kullanıyorum. Borsa üzerinde özelleşmiş bir yapay zeka yapmak istiyorum API ve fine-tuning ile geliştirmem gerekiyormuş ama bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum atabileceğiniz Türkçe bir kaynak var mı ya da siz yardımcı olabilir misiniz? Özelleşmişten kastım...
  8. D

satranç oyunu yapıyorum

yaptığım oyunda basit olarak kurallı hareketleri çözdüm fakat aynı renkler birbirini yiyebiliyor. ve siyah piyon düzgün hareket ederken beyaz piyon tek bir hareket yapabiliyor daha sonra kilitleniyor. projeyi css html ve js kullanarak yapıyorum // script.js...
  9. D

Telefon kılıfı tasarlamak için program önerisi

İnternette bir sitede çok güzel bir kılıf gördüm fakat fiyatı 40 dolar günümüz fiyatlarına bakınca pek pahalı gelmedi almayı düşündüm fakat satışının olmadığını öğrendim yurt dışı firmasıydı. Özetle kılıfın resmini indirdim AI ile düzenledim fakat yazılar hala bulanık, resme düzgün bir yazı...
  10. D

Biber gazı tavsiyesi

Kendimi savunmak için kullanabileceğim biber gazı arıyorum ne önerirsiniz?
  11. D

Deprem çantasının içeriğinde neler olmalı?

kendime ve aileme deprem sonrasında hayatta kalmamızı sağlamak için bir deprem çantası hazırlamayı düşünüyorum kendi hazırladığım listeyi sizinle paylaşmak istiyorum farklı düşünceler benim için çok değerli ülkemizde bireysel silahlanmaya izin verilseydi net aşağıdaki listeye bir silah eklerdim...
  12. D

Cmd sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum nasıl çözebilirim?

cd dowland - cd indirilenler yazıp indirilenlerin içine girmem gerekiyor fakat Sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum
  13. D

Çözüldü✓ Toplama bilgisayar + laptop almak ne kadar mantıklı

bugun bir konu açmıştım yaklaşık 80-100 bin tl bandında bir laptop alacağımı söylemiştim bir arkadaşda bir kısmıyla masaüstü alıp diğer kısmıyla laptop almanın mantıklı olacağını söyledi. Sizce mantıklı mı? Eğer mantıklı diyorsanız ne kadarını masaüstüne ne kadarını dizüstüne yatırmalıyım...
  14. D

Çözüldü✓ 80-100 bin tl arası oyuncu laptop önerisi

80.000 - 100.000 tl arasında oyuncu laptopu arıyorum
Geri