Arama sonuçları: *

• Users: Vazq3ex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

İş ve muhasebe için laptop önerisi bütçe max 50k

Arkadaşlar max 50k bütçeyle iş ve muhasebe için laptop almak istiyorum yardımcı olurmusunuz
  2. V

18.000 tl bütçe ile hazır sistem önerisi

Arkadaşlar 18.000 tl hazır sistem önerisi yapabilirmisiniz nvdia amd farketmez
  3. V

Bu hazır sistem alınır mı?

İşlemciyi i5 12400f yapıp almak sizce fp mi https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-14100f-h610m-h-v2-rtx-4060-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  4. V

İnstagram tahminen ne zaman erişim engeli kalkar

Bu yasağın sebebini tam olarak ne olduğunu bilen var mı alt tarafı bir sosyal medya platformu çok can sıkmaya başladı
  5. V

Saç için kök hücre tedavisi düşünüyorum nasıl olur

Arkadaşlar merhaba saçım son zamanlarda biraz fazla dökülmeye başladı üst taraflarda hafif seyrelmeler olmaya başladı yapabileceğim bir şey varsa erkenden yapmak için dün kliniğe gittim bana kök hücre tedavisi en iyi olur dedi mevcut saçlarının dökülmesini durdurur olan saçlarını da güçlendirir...
  6. V

Project Zomboid başlamayı düşünüyorum çok zor mu

Merhabalar uzun zamandır bu oyunu denemek istiyordum fakat çok zor gibi gözüküyor birde çok fazla tekrara sararacak gibi gözüküyor bu yüzden almakta çekiniyorum şöyle uzun saatler oynanacak bir oyuna benziyor teması da ilgimi çekiyor oynayan varsa deneyimini söyleyebilir mi malum yaz indirimi...
  7. V

Monitörde yazıları hareket ettirince titriyor

Arkadaşlar eski sistemini satıp monitör dahil yeni sistem aldım. Monitörde yazılar titriyor cs 2 de duvara odaklanıp sağ veya sola hareket ettiğimde duvarlarda titreme oluyor gsync açsamda düzelmiyor you tube da aşağıya doğru kaydırdığımda ekranın ortası sanki ikiye bölünmüş gibi yırtılma...
Geri