Arama sonuçları: *

• Users: tranki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Fikir Aşaması Pc Toplama

Asagida ki sistemleri topladim depolama ile birlikte 60 bini buluyor. Fikriniz nedir fiyatina deger mi yoksa duzenleme gerekiyor mu. Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı Raijintek PONOS...
  2. T

Geforce Now Ultimate Paketi Geliyor !

Evet beyler sonunda bekledigimiz an gelmistir. Artik Avrupayla rekabet edebilir bir duruma erişmiş olacagız. Ben kendim TR icinde olmama ragmen Avrupa sunucularini tercih ediyordum cok daha akici oynayabiliyorum. Ancak artik bu lansmanla beraber Eve geri dönmenin vakti gelmistir. :)
  3. T

İtopya Geç Kargo Sorunu

Arkadaslar Selam İlk Defa İtopya'dan monitör sipariş ettim 11 Kasımda Erken saatlerde gün içinde kargoya verilir sandim ancak oyle olmadı genelde pazar yerlerinde ayni gun kargoya veriliyor Amazon, hepsiburada vesaire Hazir sistemlerde ki yogunlugu anlarim da monitorde bir kontrol test...
  4. T

Bu fiyata Hangi Monitör ?

Merhaba arkadaşlar bu monitörü almayi dusundum. Almadan once size danismak istedim. Bu fiyat civarinda daha iyi diyebileceginiz monitor varmidir yoksa asagi ki alacagim monitor tamam midir ? ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 27 HDR GAMING 2K FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 180HZ DP HDMI...
  5. T

Ge Force Now Avrupa Sunucuları Kacırmayin

Konu kaldirilabilir
  6. T

2'Sİ Arasında Hangisi

Merhaba arkadaşlar iki tane aşağı sistem bileşenleri atacağım. Biri Hazır sistem diğeri özelleştirme çok para verip çöp sistem almak istemiyorum. İkisi arasında hangisi derdiniz. Ve eklemek istediğiniz bir şey varsa bilmek isterim. Hazır Sistem : ( 24.000TL) İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5600...
  7. T

Vatan Oem Pc Kapandı mı ?

Merhaba arkadaslar site de Vatan Oem Pc kategorisine girmeye calisiyorum ancak 0 ürün diyor kontrol edermisiniz ?
  8. T

Amazon Toplama Bilgisayar

Amazon Prime indirimlerinden bilgisayar toplayan var mi ? İş görür indirimler var mı butun komponentleri alacak sekilde
  9. T

Hangi Siteden Pc Toplanır ?

İlk defa pc toplayacağım için hangi firmaları önerirsiniz İncehesap diye dusunmustum fakat bir çok site var özellikle İstanbul içi hem ürünlerde hem de kargolama da evde kurulum tarzinda yerler var midir tesekkurler. 1714142235 Yanlis kategoride konu acmisim bu arada admin arkadaslar konuyu...
  10. T

Çözüldü✓ Bütçeli Özelleştirilebilir Tavisye

Merhaba arakdaşlar bu şekilde hazır olan sistemi bir kaç değişiklikle tekrardan yapılandırdım. Öneri ve tavsiyeleriniz benim için değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Geri